[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (2023)

Mitä tässä artikkelissa on? ⬇️ show

Hei! Olen asunut Meksikossa vuodesta 2018, ja Mexico City oli ensimmäinen pysähdyspaikkani. Tässä artikkelissa kerron todelliset elinkustannukset Mexico Cityssä, paikassa, jota kutsuin kotiin kuuden kuukauden ajan. Kaikki tämän viestin hinnat ovat Yhdysvaltain dollareissa (USD).

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, mitä pidän erittäin tärkeänä, on elinkustannuksetMexico Cityvaihtelee naapurustosta. Olen nähnyt monia online-artikkeleita ja -resursseja, joissa on yleiset Mexico Cityn elinkustannukset, enkä mainitse, että useimmat ulkomaalaiset päättävät mennä korkealuokkaisiin asuinalueisiin, kuten Roma, Condesa tai Polanco.

Ja näillä kolmella asuinalueella on eri hintalaput. Polanco on yksi Mexico Cityn ylellisimmistä kaupunginosista, joka tunnetaan luksusliikkeistään, fine dining -ruokailuistaan ​​ja korkealaatuisista kiinteistöistään.

Keskimääräinen yhden makuuhuoneen asunnon vuokra Polancossa on noin 1 200 dollaria kuukaudessa, ja kunnalliskustannukset ja muut kulut ovat suhteellisen korkeammat naapuruston hienostuneen luonteen vuoksi. Polancon ravintolat ja viihdemahdollisuudet ovat yleensä kalliimpia kuin muilla kaupungin alueilla.

Condesa ja Roma, kaksi naapurialuetta, tunnetaan boheemista tunnelmastaan, puiden reunustamasta kadusta ja vilkkaasta yöelämästään. Yhden makuuhuoneen asunnon keskimääräinen vuokra näillä kaupunginosilla vaihtelee välillä 800–1 000 USD kuukaudessa.

Sekä Condesassa että Romassa on laaja valikoima ruokailumahdollisuuksia katuruoasta huippuluokan ravintoloihin, jotka tarjoavat asukkaille erilaisia ​​hintapisteitä. Palvelut ja muut kustannukset ovat Polancoon verrattuna kohtuullisesti hinnoiteltuja.

Coyoacán, viehättävä kaupunginosa, jolla on rikas historia ja rento ilmapiiri, maksaa yhden makuuhuoneen asunnon keskimääräisen vuokran noin 700 dollaria. Palvelut, päivittäistavarat ja muut kulut ovat alhaisemmat kuin Polancossa, Condesassa ja Romassa. Coyoacánissa on sekoitus paikallisia markkinoita, ravintoloita ja viihdevaihtoehtoja, jotka tarjoavat edullisemmat elinkustannukset Mexico Cityssä.

Mukulakivikatuistaan, siirtomaa-arkkitehtuuristaan ​​ja taideelämästään tunnetun San Ángelin yhden makuuhuoneen asunnon keskimääräinen vuokra on noin 800 USD kuukaudessa.

Apuohjelmat ja muut kulut ovat samanlaiset kuin Coyoacánissa. San Ángelin ruokailu- ja viihdemahdollisuudet vaihtelevat budjettiystävällisistä tasoisiin ja tarjoavat asukkaille monipuolisia vaihtoehtoja.

Yhteenvetona voidaan todeta, että elinkustannukset Mexico Cityn parhailla asuinalueilla vaihtelevat, ja Polanco on kallein, jota seuraavat Condesa, Roma, San Ángel ja Coyacán. Jokaisella asuinalueella on ainutlaatuinen tunnelma ja elämäntapa, ja yksilöiden tulee ottaa huomioon mieltymyksensä ja budjettinsa valitessaan asuinpaikkaa.

🧐Onko sinulla kysyttävää elinkustannuksista Mexico Cityssä?Kysy meiltä Tiktokissa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (2)

💲 Henkilökohtaiset elinkustannukset Mexico Cityssä

Elinkustannukset Mexico Cityssä riippuvat elämäntyylistäsi ja siitä, kuinka mukavasti haluat asua. Voit elää niin alhaisella hinnalla kuin 1 500–5 000 USD kuukaudessa. Varmista vain, että kaikki on käytettävissäsi, jotta sinulla on mukava elämä täällä.

Et halua muuttaa Meksikoon ja kuluttaa täsmälleen samaa summaa kuin kulutat kotoa Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Ajatuksena on saada alhaisemmat kustannukset, mutta haluan kertoa teille, että alhaisemmat kustannukset Meksikossa ovat edelleen halvempia sen suhteen, mitä ne ovat.

Esimerkiksi brunssi kattobaarissa voi maksaa 25 dollaria USD, jolloin voit nauttia rajoittamattomasti juomia ja ruokaa ravintolassa. Yhdysvalloissa ja Euroopassa 25 dollaria USD on erittäin alhainen, etkä luultavasti saa samaa Mexico Cityn tärkeimmällä alueella.

Konkreettisemman esimerkin vuoksi olen sinkkunainen, jolla on 2 koiraa. Alla on henkilökohtaiset elinkustannukset Mexico Cityssä:

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (3)
 • Laitoin korkeintaan 1 800 USD 2 makuuhuoneen paikan vuokraamiseen erinomaisella alueella Mexico Cityssä. Vaihtoehtoni ovat todellakin vain Romanin ja Condesan kaupunginosien välissä. Vuokra Polancossa on paljon kalliimpaa, joten en sisällyttänyt sitä naapurustoa vaihtoehtoihini.
 • Ruokatoimittajana minun on panostettava hieman työhön, joten laitan 600 dollarin dollarin kuukausibudjetin ulkona syömiseen (mukaan lukien ruokalistafine dining -ravintoloitaja katuruokaa).
 • Vesi ja netti sisältyvät suurimman osan ajasta vuokraan. Mutta digitaalisena nomadina ja etätyöntekijänä, joka työskentelee 100-prosenttisesti kotoa käsin, tarvitsin korkealaatuisen Internetin, joten päivitin omani 40 USD:n kuukausitiliksi perus15 USD:n kuukausitilin sijaan.
 • En käytä AC:tä Mexico Cityssä, etkä itse asiassa tarvitse sitä. Mexico Cityn kodeissa ei myöskään ole lämmitysjärjestelmää, joten sinun on ostettava se itse. Maksan sähköstä jopa $25 USD kuukaudessa Koska työskentelen kotona koko ajan, tämä on alhainen hinta.
 • Telcel-puhelinlaskuni maksaa 30 dollaria kuukaudessa (post maksettu suunnitelma, kiinteä korko).
 • Kuntosali, pilates ja jooga maksavat $ 8 USD per istunto/tunti. Harrastan 7 päivää viikossa, joten oletetaan, että käytän 20 dollaria päivässä kuntosalijäsenyyteen.
 • Lemmikkieläinten hoito maksaa noin 8 USD per koira kuukaudessa ja heidän koiranruokansa on noin 15 USD kuukaudessa.
 • Manikyyri, pedikyyri, hieronnat ja hiustenleikkaukset maksavat minulle noin $200 USD kuukaudessa/käynti.

🇺🇸 Elinkustannukset Mexico Cityssä vs. Yhdysvallat

Kun verrataan elinkustannuksia Mexico Cityssä Yhdysvaltoihin, on tärkeää huomata, että kustannukset voivat vaihdella USA:n kaupungin mukaan. Tässä vertailussa käytämme lähtökohtana keskimääräisiä kustannuksia koko maassa.

Mexico Cityn elinkustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin Yhdysvalloissa. Esimerkiksi yhden makuuhuoneen asunnon vuokra Mexico Cityn keskustassa maksaa keskimäärin noin 500 USD kuukaudessa, kun sama asunto keskustan ulkopuolella maksaa noin 300 USD.

Sen sijaan yhden makuuhuoneen asunnon keskimääräinen vuokra Yhdysvaltain keskustassa on noin 1 200 USD kuukaudessa. Sama asunto keskustan ulkopuolella maksaa noin 1 000 USD kuukaudessa.

Perusapukulut (sähkö, lämmitys, jäähdytys, vesi, roskat) 915 neliömetrin asunnossa Mexico Cityssä maksavat keskimäärin noin 60 USD kuukaudessa. Yhdysvalloissa samankokoinen asunto maksaa noin 150 USD kuukaudessa. Päivittäistavarat ovat myös yleensä alhaisempia Mexico Cityssä, ja tuotteet, kuten maito, leipä ja munat, maksavat vähemmän kuin yhdysvaltalaiset.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (4)

Kuljetuskustannukset Mexico Cityssä ovat myös huomattavasti alhaisemmat, sillä julkisen liikenteen yksisuuntainen lippu maksaa noin 0,40 USD ja kuukausilippu 20 USD. Bensiinin hinnat ovat hieman korkeammat Méxicossa, noin 3,80 dollaria gallonaa kohti verrattuna Yhdysvaltojen keskiarvoon, joka on 3 dollaria gallonaa kohden.

Ulkona syöminen ja viihdekustannukset ovat myös alhaisemmat Mexico Cityssä. Ateria edullisessa ravintolassa maksaa noin $ 5 USD, kun taas kolmen ruokalajin ateria kahdelle hengelle keskitason ravintolassa on noin 30 USD. Yhdysvalloissa nämä kustannukset ovat keskimäärin 15 USD ja 60 USD.

Elokuvalippu Mexico Cityssä maksaa noin 4 USD, kun taas kuukausittainen kuntosalijäsenyys maksaa noin 30 USD, mikä on vähemmän kuin Yhdysvalloissa keskimäärin 12 USD ja 40 USD.

Mexico Cityn elinkustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin Yhdysvaltoihin, ja asuminen, apuohjelmat, päivittäistavarat, kuljetus, ulkona syöminen ja viihde ovat alhaisemmat. Asuinpaikkaa päätettäessä tulee kuitenkin ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten palkka, työmahdollisuudet ja elämänlaatu.

🇪🇺 Elinkustannukset Mexico Cityssä vs. Eurooppa

Mexico Cityn elinkustannusten vertaaminen Eurooppaan edellyttää useiden tekijöiden, kuten asumisen, apuohjelmien, päivittäistavaroiden, liikenteen ja viihteen, huomioon ottamista. On tärkeää huomata, että Eurooppa on monipuolinen maanosa, jonka elinkustannukset vaihtelevat merkittävästi saman maan maiden ja kaupunkien välillä.

Tässä vertailussa käytämme lähtökohtana keskimääräisiä kustannuksia eri puolilla Eurooppaa, mutta muista, että nämä luvut ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella ajan myötä inflaation ja muiden tekijöiden vuoksi. Kaikki summat ilmaistaan ​​dollareina.

Elinkustannukset Mexico Cityssä ovat yleensä alhaisemmat kuin monissa Euroopan kaupungeissa. Vuokra Méxicossa on yleensä edullisempaa, sillä yhden makuuhuoneen asunto kaupungin keskustassa maksaa keskimäärin noin 500 dollaria kuukaudessa, kun taas sama asunto eurooppalaisessa keskustassa voi maksaa noin 900–1 200 dollaria kuukaudessa, riippuen kaupungista. Myös keskustan ulkopuolella vuokrat ovat Mexico Cityssä tyypillisesti alhaisemmat kuin Euroopassa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (5)

Mexico Cityssä yleishyödylliset palvelut, kuten sähkö, lämmitys, jäähdytys, vesi ja jätehuolto, ovat yleensä halvempia kuin Euroopassa. 915 neliömetrin asunnon apuohjelmat maksavat Mexico Cityssä keskimäärin noin 60 dollaria kuukaudessa, kun taas Euroopassa samankokoisen asunnon hinta on lähempänä 150 dollaria kuukaudessa.

Méxicossa päivittäistavarat ovat usein edullisempia kuin Euroopassa, ja perustuotteet, kuten maito, leipä ja munat, maksavat vähemmän. Kuljetus on myös huomattavasti halvempaa Mexico Cityssä, jossa julkisen liikenteen yhdensuuntainen lippu maksaa noin 0,40 dollaria, kun taas Euroopan kaupungeissa hinta vaihtelee 1,50 - 3,00 dollarin välillä.

Ulkona syöminen ja viihdekulut ovat Mexico Cityssä tyypillisesti alhaisemmat kuin Euroopassa. Ateria edullisessa ravintolassa Mexico Cityssä maksaa noin 5 dollaria; Euroopassa sama ateria voi maksaa 10–20 dollaria. Elokuvaliput ja muut viihdetoiminnot ovat yleensä edullisempia Mexico Cityssä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että elinkustannukset Mexico Cityssä ovat yleensä alhaisemmat kuin monissa Euroopan kaupungeissa, ja asuminen, apuohjelmat, päivittäistavarat, kuljetus, ulkona syöminen ja viihde ovat alhaisemmat. Asuinpaikkaa päätettäessä on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muut tekijät, kuten palkka, työmahdollisuudet ja elämänlaatu.

💃🏽 Elinkustannukset Mexico Cityssä yhdelle henkilölle

Elinkustannukset Mexico Cityssä yksinäisenä riippuvat todella elämäntyylistä. Ennen kuin etsin asuntoa, asetin tiukan 1 200 dollarin dollarin budjetin romanien alueelle. Tällä tavalla voin olla selvillä elämäntilanteestani Mexico Cityssä.

Vuokra on merkittävä kulu, ja yhden makuuhuoneen asunto keskiluokan asuinalueella voi vaihdella 1 500 - 1 800 dollaria kuukaudessa. Jos jaat kämppäkavereiden kanssa, se voi olla alle 1 000 USD. Apuohjelmat, kuten sähkö, vesi ja kaasu, voivat lisätä 60–100 dollaria kuukaudessa kokonaiskustannuksiin.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (6)

Kuljetus on suhteellisen edullista Mexico Cityssä, ja joukkoliikennevaihtoehdot, kuten metro ja bussit, maksavat noin 0,40 dollaria per kyyti. 50–100 dollarin kuukausibudjetin pitäisi riittää kuljetuksiin, mukaan lukien satunnaiset kyytipalvelut.

Yksittäisen henkilön päivittäistavarat voivat maksaa noin 200–300 dollaria kuukaudessa henkilökohtaisista mieltymyksistä ja ostotottumuksista riippuen.

Ulkona syöminen ja viihdekulut vaihtelevat yksilöllisten tottumusten mukaan. Kuitenkin budjetointi 150–300 dollaria kuukaudessa voi tarjota tasapainon kaupungin eloisaan ruokakulttuuriin ja viihdemahdollisuuksiin nauttimiseen samalla kun olet taloudellisesti vastuussa.

🚗💨Onko sinulla kysyttävää asumisesta Meksikossa? Mikset kysy joltain täällä asuvalta?

Tiimimme on Kanadasta, Yhdysvalloista, Australiasta ja Euroopasta, jotka kaikki asuvat Meksikossa kokopäiväisesti! Autamme sinua muuttamaan Meksikoon helposti! Ota meihin yhteyttä lähettämällä Whatsapp-viesti osoitteeseen+52 473 171 5259tai sähköpostilla[sähköpostisuojattu]saada tarjous. Ei piilokuluja, yksinkertaiset hinnat ja erittäin hyödylliset palvelut.

🏠 Paljonko on keskimääräinen vuokra Mexico Cityssä?

Asunnon vuokraus Mexico Cityssä voi vaihdella suuresti sijainnin, koon ja kiinteistön yleisen kunnon mukaan. Mexico City on rönsyilevä metropoli, jossa on erilaisia ​​asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia ​​elämäntyylejä ja hintaluokkia.

Korkeatasoisemmissa kaupunginosissa, kuten Polanco, yhden makuuhuoneen asunnon vuokraus voi olla keskimäärin noin 1 200 dollaria kuukaudessa, kun taas kahden makuuhuoneen asunto voi vaihdella välillä 1 800 - 2 500 dollaria kuukaudessa. Suuremmat kodit ja luksuskiinteistöt näillä alueilla voivat maksaa useita tuhansia dollareita kuukaudessa koosta ja mukavuuksista riippuen.

Boheemimmilla ja trendikkäimmillä kaupunginosilla, kuten Condesassa ja Romassa, yhden makuuhuoneen asunnon keskimääräinen vuokra vaihtelee 800 dollarin ja 1 000 dollarin välillä kuukaudessa. Kahden makuuhuoneen asunnot maksavat noin 1 300–1 800 dollaria kuukaudessa. Nämä kaupunginosat tarjoavat sekoituksen moderneja ja historiallisia koteja, ja lähistöllä on erilaisia ​​ruokailu-, viihde- ja ostosmahdollisuuksia.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (7)

Kodin vuokraaminen perhekeskeisemmiltä ja historiallisilta alueilta, kuten Coyoacán ja San Ángel, voi olla edullisempaa. Yhden makuuhuoneen asunto näillä alueilla voi olla keskimäärin noin 700–800 dollaria kuukaudessa, kun taas kahden makuuhuoneen asunnot voivat vaihdella 1 000–1 500 dollaria kuukaudessa.

Niille, joilla on tiukempi budjetti, kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsevat kaupunginosat, kuten Iztapalapa tai Gustavo A. Madero, voivat tarjota edullisempia vuokravaihtoehtoja: yhden makuuhuoneen asunnot maksavat noin 300 dollaria kuukaudessa ja kahden makuuhuoneen asunnot 400–600 dollaria. USD kuukaudessa.

On tärkeää huomata, että nämä hinnat ovat likimääräisiä ja voivat muuttua inflaation ja markkinoiden vaihteluiden kaltaisten tekijöiden vuoksi. Lisäksi käyttökustannukset, kuten vesi, sähkö ja kaasu, eivät yleensä sisälly vuokrahintoihin, ja ne on otettava huomioon Mexico Cityn elinkustannuksissa.

💵 Kuukausittaiset elinkustannukset Mexico Cityssä

Sähkö

Méxicossa sähkölaskut voivat vaihdella tekijöiden, kuten käytön, kotitalouden koon ja käytettyjen laitteiden tyypin mukaan. Sähköntoimittaja Mexico Cityssä onFederal Electricity Commission (CFE), joka on valtion omistama sähköyhtiö, joka vastaa sähkön tuotannosta ja jakelusta koko maassa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (8)

Keskimäärin kuukausittainen sähkölasku yhden tai kahden makuuhuoneen asunnosta Mexico Cityssä voi vaihdella 30–60 dollarin välillä, vaikka tämä hinta voi olla korkeampi kuumina kesäkuukausina, kun ilmastointilaitteen käyttö lisääntyy. Energiatehokkaat laitteet, LED-valaistus ja tunnollinen energiankäyttö voivat auttaa pitämään sähkölaskuja alueen alemmalla tasolla.

On tärkeää huomata, että sähkön hinnat Meksikossa ovat porrastettuja, ja kilowattitunnin hinta nousee kulutuksen ylittäessä tietyt rajat. Tämä järjestelmä kannustaa energiansäästöön ja palkitsee vähän energiaa kuluttavat kuluttajat alhaisemmilla hinnoilla. Siksi energiankäytön tehokas hallinta voi johtaa kustannussäästöihin kuukausittaisissa sähkölaskuissa Mexico Cityssä.

Internet

Mexico Cityssä useat Internet-palveluntarjoajat (ISP) tarjoavat erilaisia ​​paketteja käyttäjien eri tarpeisiin. Merkittäviä Internet-palveluntarjoajia ovat mmTelmex (ääretön), Totalplay, Megacable ja Izzi. Internet-palvelun laatu ja nopeus voivat vaihdella palveluntarjoajan, sijainnin ja yhteystyypin mukaan.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (9)

Keskimäärin noin 10–20 Mbps:n peruspaketin kuukausittainen internetlasku voi maksaa 20–30 dollaria. Jos kuitenkin tarvitset nopeampia nopeuksia toimintoihin, kuten suoratoistoon, pelaamiseen tai kotona työskentelemiseen, 50–200 Mbps:n paketteja voi olla saatavana hintaan 40–70 dollaria kuukaudessa.

Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat myös paketteja, jotka sisältävät televisio- ja puhelinpalvelut alennettuun hintaan. Kun valitset Internet-palveluntarjoajan, ota huomioon nopeus, luotettavuus, asiakaspalvelu ja sopimusehdot, jotta saat parhaan vastineen ja palvelun Internet-tarpeisiisi Mexico Cityssä.

Vesi

Mexico Cityssä vesilaskut sisältyvät yleensä osaksi kotitalouden sähkökuluja. Kaupungin vesihuoltoa ja jakelua hallinnoi paikallinen vesiviranomainen Sistema de Aguas de la Ciudad de México (SACMEX). Vesilaskuja laaditaan yleensä kahden kuukauden välein, ja maksun voi suorittaa nimetyissä maksukeskuksissa, verkossa tai pankin kautta.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (10)

Keskimääräinen kuukausittainen vesilasku Mexico Cityssä yhden tai kahden makuuhuoneen asunnossa voi vaihdella 10–30 dollarin välillä riippuen tekijöistä, kuten asukkaiden määrästä, kulutustottumuksista ja asunnon tyypistä. On tärkeää huomata, että veden niukkuus voi olla ongelma Mexico Cityssä, ja asukkaita kannustetaan käyttämään vettä vastuullisesti ja tehokkaasti.

Joissakin tapauksissa, erityisesti kerrostaloissa tai asunnoissa, vesikulut voidaan sisällyttää kuukausittaiseen ylläpitomaksuun tai jakaa asukkaiden kesken sen sijaan, että ne laskutettaisiin erikseen. Tarkista aina vuokra- tai kiinteistösopimuksesi yksityiskohdat ymmärtääksesi, kuinka vesilaskuja hallitaan ja maksetaan sinun tilanteessasi.

Matkapuhelinlasku

Mexico Cityssä useat matkapuhelinoperaattorit tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia ja palveluita erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Suurimpia lentoyhtiöitä ovat mmTelcel, AT&T ja Movistar, joista kukin tarjoaa erilaisia ​​kattavuus-, luotettavuus- ja hinnoitteluvaihtoehtoja.

Perusprepaid-matkapuhelinliittymä, jossa on kohtuullinen määrä puheluminuutteja, tekstiviestejä ja dataa, voi maksaa 10–20 dollaria kuukaudessa. Nämä suunnitelmat ovat suosittuja joustavuutensa vuoksi, sillä voit helposti täydentää tiliäsi tarpeen mukaan ilman pitkäaikaista sopimusta.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (11)

Niille, jotka tarvitsevat kattavampia suunnitelmia rajoittamattomilla puheluilla, tekstiviesteillä ja suuremmilla tiedonsiirtokuluilla, on saatavilla jälkimaksusopimuksia, jotka vaihtelevat tyypillisesti 20–50 dollaria kuukaudessa. Nämä suunnitelmat sisältävät usein lisäominaisuuksia, kuten kansainvälisen verkkovierailun, ilmaiset puhelut Yhdysvaltoihin ja Kanadaan sekä pääsyn suoratoistopalveluihin.

Kun valitset matkapuhelinoperaattoria Mexico Cityssä, on tärkeää ottaa huomioon kattavuus, suunnitelmavaihtoehdot, asiakaspalvelu ja sopimusehdot, jotta löydät tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivan.

🚌 Kuljetuskulut Mexico Cityssä

Kuljetuskustannukset Mexico Cityssä ovat yleensä edullisia, ja ne tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin budjetteihin ja mieltymyksiin. Kaupungin laaja joukkoliikennejärjestelmä sisältää bussit, johdinautot, metron ja esikaupunkirautatien, jotka tunnetaan nimellä Mexico City Metrobús, Metro ja Tren Suburbano.

Mexico Cityn metro on yksi edullisimmista ja tehokkaimmista tavoista navigoida kaupungissa, sillä 12 linjaa kattaa yli 120 mailia. Yksi matka metrolla maksaa noin 0,25 dollaria, joten se on taloudellinen valinta päivittäisiin työmatkoihin ja satunnaiseen tutkimiseen.

Säännöllisille käyttäjille ladattava älykortti nimeltä "Tarjeta CDMX" voidaan ostaa noin 1,50 dollarilla ja täydentää sitä tarvittaessa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (12)

Metrobús, nopea liikenneväyläjärjestelmä, jossa on omat kaistat, tarjoaa toisen kätevän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon kaupungin läpikulkuun. Yksi matka Metrobúsilla maksaa noin 0,40 dollaria, ja tässä järjestelmässä voidaan käyttää myös Tarjeta CDMX:ää.

Taksit ja kyydinjakopalvelut, kuten Uber ja Didi, ovat saatavilla kaikkialla kaupungissa, mikä tarjoaa henkilökohtaisemman kuljetusvaihtoehdon. Näiden palvelujen hinta voi vaihdella etäisyyden, vuorokaudenajan ja kysynnän mukaan.

Yleensä lyhyt taksi- tai kyytimatka kaupungin keskustassa voi maksaa noin 3–5 dollaria, kun taas pidempi tai ruuhka-aikoina voi olla kalliimpaa.

Niille, jotka haluavat yksityisen kuljetuksen, auton omistaminen Mexico Cityssä aiheuttaa lisäkustannuksia, kuten bensiinin, vakuutuksen ja ylläpidon.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (13)

Bensiinin hinnat Mexico Cityssä ovat noin 3,80 dollaria gallonaa kohti, ja pysäköinnin löytäminen vilkkailta alueilta voi olla haastavaa ja kallista. Kaupungin koon ja liikenneruuhkien vuoksi monet asukkaat luottavat julkisen ja yksityisen liikenteen yhdistelmään.

Kuljetuskustannukset Mexico Cityssä ovat yleensä edullisia, ja tarjolla on laaja valikoima julkisia ja yksityisiä vaihtoehtoja. Laaja joukkoliikennejärjestelmä tarjoaa budjettiystävällisiä vaihtoehtoja työmatkoihin ja kaupunkiin tutustumiseen, kun taas taksit ja kyytipalvelut tarjoavat lisämukavuutta korkeammalla hinnalla.

🌮 Ruoka maksaa Mexico Cityssä

Elintarvikkeiden hinnat Mexico Cityssä

Elintarvikkeiden hinta Mexico Cityssä voi vaihdella ostopaikan ja ostamiesi tuotteiden mukaan. Elintarvikkeiden hintoja kaupungissa pidetään suhteellisen edullisina verrattuna moniin muihin maailman suuriin kaupunkeihin.

Paikalliset markkinat, mmkirpputorija perinteinenmarkkinoilla, ovat yleisiä kaikkialla kaupungissa ja tarjoavat usein laajan valikoiman tuoreita tuotteita, lihaa ja muita perustuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Ostoksilla tekeminen näillä markkinoilla voi olla kustannustehokasta, koska ne myyvät usein hedelmiä ja vihanneksia painon mukaan, jolloin voit ostaa vain tarvittavan määrän. Lisäksi nämä markkinat tarjoavat mahdollisuuden tukea paikallisia myyjiä ja kokea Mexico Cityn elävää kulttuuria.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (14)

Supermarketteja ja suurempia ruokakauppoja, kuten Walmart, Soriana ja Chedraui, löytyy myös kaikkialta kaupungista, ja ne tarjoavat laajemman valikoiman paikallisia ja tuontituotteita. Hinnat näissä kaupoissa saattavat olla hieman korkeammat kuin paikallisilla markkinoilla, mutta ne ovat edelleen edullisia.

Tässä on muutamia likimääräisiä hintoja saadaksesi käsityksen joidenkin päivittäistavaratuotteiden hinnasta Mexico Cityssä:

 • 1 gallona maitoa: 3,20 dollaria
 • 1 leipä: 1,50 dollaria
 • 1 tusinaa munaa: 1,80 dollaria
 • 1 lb kananrintaa: 2,50 dollaria
 • 1 lb naudanlihaa: 4,00 dollaria
 • 1 kg omenoita: 1,00 dollaria
 • 1 lb banaaneja: 0,60 dollaria
 • 1 lb tomaatteja: 1,00 dollaria
[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (15)

On tärkeää huomata, että nämä hinnat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella tekijöiden, kuten kausivaihtelun, myymälän sijainnin ja tuotteiden laadun mukaan.

Elintarvikkeiden hinnat Mexico Cityssä ovat yleensä edullisia, ja tarjolla on erilaisia ​​ostosmahdollisuuksia paikallisista markkinoista supermarketeihin. Erilaisten ostospaikkojen tutkiminen ja kausittaisen saatavuuden pysyminen mahdollistaa kohtuuhintaisen ruokabudjetin ylläpitämisen Mexico Cityssä asuessasi.

Ulkona syömisen kustannukset Mexico Cityssä

Ulkona syöminen Mexico Cityssä tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja eri budjetteille ja kulinaarisille mieltymyksille edullisesta katuruoasta fine dining -elämyksiin. Kaupunki tunnetaan vilkkaasta ruokakulttuuristaan, jossa on monipuolinen valikoima makuja ja ruokia, jotka sopivat jokaiseen makuun.

Katuruoka on välttämätön Mexico Cityn kulinaariselle maisemalle ja on usein erittäin edullinen. Tacoja, tamaleja, tortoita ja muita suosittuja tuotteita löytyy katuruokakojuista, jotka tunnetaan nimelläkojuistataitaqueriaskoko kaupungissa.

Katuruoan hinnat ovat tyypillisesti alhaiset, ja yksi taco tai tamale maksaa noin 0,50–1,00 dollaria ainesosista ja sijainnista riippuen. Täyttävä ateria voi odottaa kuluttavan 2–5 dollaria katuruokaan, joten se on taloudellinen vaihtoehto niille, joilla on tiukka budjetti tai jotka etsivät aitoa makua kaupungin keittiöstä.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (16)

Mexico Cityn keskitason ravintolat tarjoavat muodollisemman ruokailukokemuksen, usein laajemman valikoiman ruokia ja hieman korkeampia hintoja. Kolmen ruokalajin ateria kahdelle hengelle keskitason ravintolassa voi maksaa noin 30–40 dollaria, mikä tekee siitä sopivan vaihtoehdon rennon illanviettoon tai erikoistilaisuuteen.

Monet keskitason ravintolat tarjoavat "comida corrida" tai kiinteän lounasmenun, joka sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan kiinteään hintaan, yleensä 5–10 dollaria per henkilö.

Fine dining -elämyksiä Mexico Cityssä voi löytää korkeatasoisista ravintoloista lähialueilla, kuten Polanco, Condesa ja Roma. Näissä laitoksissa on usein innovatiivisia menuja, hienostunut tunnelma ja korkeammat hinnat.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (17)

Kolmen ruokalajin ateria kahdelle fine dining -ravintolassa voi maksaa 80–150 dollaria riippuen ravintolasta ja tilatuista ruoista. Jotkut eksklusiiviset ravintolat saattavat veloittaa jopa korkeampia hintoja korkealaatuisista raaka-aineista tai ainutlaatuisesta kulinaarisesta elämyksestä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Mexico Cityssä syöminen tarjoaa monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja ja hintoja edullisesta katuruoasta keskitason ja fine dining -ruokailukokemuksiin. Tämän valikoiman ansiosta asukkaat ja vierailijat voivat nauttia kaupungin runsaasta kulinaarisesta tarjonnasta riippumatta heidän budjetistaan ​​tai mieltymyksistään.

💆🏻‍♀️ Muut elinkustannukset Mexico Cityssä

Kuntosalijäsenyyden hinta Mexico Cityssä

Kuntosalijäsenyyden hinta Mexico Cityssä voi vaihdella sijainnin, tilojen ja tarjottujen palvelujen mukaan. Yleensä kaupungissa on kolme pääluokkaa kuntosaleja: edullisia, keskihintaisia ​​ja premium-kuntosaleja.

Halvat kuntosalit, kuten SmartFit ja Energy Fitness, tarjoavat perusvarusteita ja -tiloja edulliseen hintaan. Näiden kuntosalien jäsenmaksut vaihtelevat tyypillisesti 20–30 dollaria kuukaudessa. Nämä kuntosalit sopivat henkilöille, jotka etsivät mutkatonta harjoittelukokemusta rikkomatta pankkia.

Keskitason kuntosalit, kuten Sports World ja Gold's Gym, tarjoavat laajemman valikoiman mukavuuksia, kuten ryhmätunteja, henkilökohtaista harjoittelua ja parempia laitteita. Jäsenyys keskitason kuntosalille Mexico Cityssä maksaa yleensä 40–60 dollaria kuukaudessa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (18)

Nämä kuntosalit sopivat henkilöille, jotka haluavat tasapainon kohtuuhintaisuuden ja kattavamman harjoittelukokemuksen välillä.

Ensiluokkaiset kuntosalit, kuten Hard Candy Fitness ja EGO, tarjoavat huippuluokan laitteita, ylellisiä tiloja, erilaisia ​​tunteja ja lisäpalveluita, kuten kylpylöitä ja ravitsemusneuvontaa. Premium-kuntosalien jäsenmaksut voivat vaihdella 80 dollarista yli 150 dollariin kuukaudessa. Nämä huippuluokan kuntosalit sopivat yksilöille, jotka etsivät eksklusiivisempaa ja tasokkaampaa kuntoilukokemusta.

On tärkeää huomata, että nämä hinnat ovat likimääräisiä ja niihin saattaa liittyä lisämaksuja tai kampanja-alennuksia. Kun valitset kuntosalia Mexico Cityssä, on tärkeää ottaa huomioon tekijöitä, kuten sijainti, ensisijaiset mukavuudet ja henkilökohtainen budjetti.

Kauneuden ja hyvinvoinnin kustannukset Mexico Cityssä

Kauneus- ja hyvinvointipalvelujen hinta Mexico Cityssä voi vaihdella suuresti riippuen palvelun tyypistä, palveluntarjoajan maineesta ja laitoksen sijainnista. Tässä on lyhyt katsaus yleisiin kauneus- ja hyvinvointipalveluihin ja niiden likimääräisiin kustannuksiin Mexico Cityssä:

Hiustenleikkaukset ja hiustenhoidot voivat vaihdella 10 dollarista 15 dollariin vaatimattomassa salongissa, kun taas korkeatasoiset salongit, jotka sijaitsevat tasokkaissa lähiöissä, kuten Polanco ja Condesa, saattavat veloittaa 50 dollaria tai enemmän samasta palvelusta. Vastaavasti hiusten värjäyspalvelut voivat alkaa noin 40 dollarista keskitason salongissa, ja hinnat nousevat merkittävästi premium-laitoksissa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (19)

Manikyyri ja pedikyyri ovat yleensä edullisia, ja peruspalvelu alkaa noin 10–15 dollaria tavallisessa salongissa. Ylellisemmissä olosuhteissa erikoishoitojen ja korkealaatuisten tuotteiden hinnat voivat nousta jopa 40 dollariin tai enemmän.

Hieronnat ja kylpylähoidot voivat myös vaihdella suuresti hinnoissa. Tunnin hieronta vaatimattomassa wellness-keskuksessa voi maksaa noin 30 dollaria, kun taas luksuskylpylät voivat veloittaa yli 100 dollaria samasta palvelusta. Kasvohoidoilla, vartalokääreillä ja muilla erikoispalveluilla on tyypillisesti sama hintaluokka.

Lemmikkieläinpalveluiden kustannukset Mexico Cityssä

Lemmikkieläinpalvelujen hinta Mexico Cityssä voi vaihdella tietyn palvelun, palveluntarjoajan ja laitoksen sijainnin mukaan. Tässä on yleiskatsaus joistakin yleisistä lemmikkipalveluista ja niiden likimääräisistä kustannuksista Mexico Cityssä:

Eläinlääkintähoito on yleensä edullisempaa Mexico Cityssä verrattuna moniin muihin suuriin kaupunkeihin. Tavallinen eläinlääkärin konsultaatio voi maksaa 15–30 dollaria, kun taas erikoistuneemmilla palveluilla, kuten rokotuksilla, diagnostiikalla ja leikkauksilla, on vaihtelevat hinnat toimenpiteen monimutkaisuuden mukaan.

Lemmikkieläinten hoitopalvelut ovat laajalti saatavilla Mexico Cityssä, ja hinnat vaihtelevat noin 20 dollarista 60 dollariin riippuen lemmikin koosta, palvelun tyypistä ja hoitosalonkin maineesta. Pienten koirien tai kissojen perushoitopalvelut maksavat yleensä halvemmalla, kun taas kattavammat hoitopaketit isommille lemmikeille ovat kalliimpia.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (20)

Koiran ulkoilutuspalveluiden hinta voi vaihdella lenkkien pituuden ja tiheyden mukaan. Yksi 30 minuutin kävelylenkki koiralle voi maksaa noin 5–10 dollaria, kun taas pakettitarjoukset useille kävelykierroksille viikossa voivat vaihdella 50–100 dollaria kuukaudessa.

Lemmikkihoitopalvelu on saatavilla lemmikkieläinten omistajille, jotka tarvitsevat lemmikkinsä tilapäistä hoitoa matkoilla tai poissa kotoa. Lemmikkien majoituksen hinta on tyypillisesti 15–40 dollaria per yö, riippuen laitoksen laadusta ja sijainnista.

Nämä hinnat ovat likimääräisiä ja voivat muuttua. Kun valitset lemmikkipalveluita Mexico Cityssä, on tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten palveluntarjoajan maine, palvelun laatu ja henkilökohtainen budjettisi.

Ostoskustannukset Mexico Cityssä

Ostoskustannukset Mexico Cityssä ovat paljon kalliimpia kuin Yhdysvalloissa. Monet ihmiset täällä tekevät ostoksensa Yhdysvalloissa ja tuovat sen Meksikoon, ja se koskee kaikkea (kodin ja vaatteiden).

Mexico Cityn ostosten hinnat ovat verollisia ja nämä tuotteet tulivat joka tapauksessa Yhdysvalloista. Esimerkiksi Macbook Pro (uusin malli) maksaisi 999 dollaria Yhdysvalloissa, kun taas Mexico Cityssä se on 1 500 dollaria. Sama koskee iPhonea (800 dollaria Yhdysvalloissa vs 1 800 dollaria Meksikossa).

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (21)

Lisää vain 300 USD kaikesta, mitä ostat täältä ja joka on saatavilla Yhdysvalloissa. Näet, kuinka ostokset ovat realistisempia, kun vierailet perheen luona osavaltioissa. Lisäksi tuotteita täällä on niin rajoitetusti, että sinulla on samat vaatteet kuin kaikilla! Ostokset eivät ole täällä yhtä monipuolisia kuin Yhdysvalloissa.

Jos et käy säännöllisesti perheen luona Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit tarkistaa Amazon.mx:n ja Mercado Libren. Nämä kaksi ovat suosituimpia ostossivustoja, joita käytetään laajasti Meksikossa.

⁉️ Elinkustannukset Mexico Cityssä UKK

Kuinka paljon rahaa tarvitset elääksesi mukavasti Mexico Cityssä?

México Cityssä mukavaan asumiseen vaadittava rahamäärä vaihtelee yksilöllisten mieltymysten, elämäntavan ja kaupunkialueen mukaan, jossa valitset asua.

Nyrkkisääntönä on, että tarvitset noin 1 500–2 000 dollaria kuukaudessa yhden henkilön asumiseen mukavasti Mexico Cityssä, kun otetaan huomioon vuokra, apuohjelmat, kuljetus, päivittäistavarat ja muut kulut.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (22)

Yhden makuuhuoneen asunnon vuokra keskiluokan naapurustossa voi vaihdella 500–800 dollaria kuukaudessa, ja apuohjelmat lisäävät 60–100 dollaria. Päivittäistavarat voivat maksaa noin 200–300 dollaria kuukaudessa yhdelle henkilölle, kun taas kuljetuskustannukset, mukaan lukien julkinen liikenne tai satunnaiset kyydinjakopalvelut, voivat nostaa jopa 50–100 dollaria kuukaudessa.

Ulkona syöminen, viihde ja muut kulut, kuten kuntosalijäsenyydet ja henkilökohtaiset hygieniapalvelut, voivat lisätä vielä 300–500 dollaria kuukaudessa yksilöllisistä mieltymyksistä ja tottumuksista riippuen. Muista, että nämä luvut ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella erityisten olosuhteiden ja elämäntapavalintojen mukaan.

Onko Mexico City kallista asua?

Se, pidetäänkö Mexico Cityssä kallista asua, riippuu pitkälti näkökulmastasi ja siitä elämäntyylistä, jonka päätät ylläpitää. Verrattuna moniin suuriin kaupunkeihin Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Euroopassa, elinkustannukset Mexico Cityssä ovat yleensä edullisempia. Halvemmat hinnat löytyvät vuokrasta, apuohjelmista, päivittäistavaroista ja julkisista liikenteistä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Mexico City on suuri ja monipuolinen metropoli, jonka kustannukset vaihtelevat naapurustosta ja henkilökohtaisista elämäntapavalinnoista riippuen. Asuminen tasokkaammissa kaupunginosissa, kuten Polanco, Condesa tai Roma, voi olla kalliimpaa, koska vuokrahinnat ja ruokailu- ja viihdekustannukset ovat korkeammat.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (23)

Tästä huolimatta ympäri kaupunkia on monia keskiluokkaisia ​​ja edullisempia kaupunginosia, joissa asukkaat voivat nauttia mukavasta elämäntyylistä kuluttamatta kohtuuttomia summia. Kun asut kohtuullisessa budjetissa, Mexico City voi tarjota korkeaa elämänlaatua suhteellisen pienemmillä kustannuksilla.

Mexico Cityä ei yleensä pidetä kalliina kaupungina kuin monia muita suuria kaupunkeja ympäri maailmaa. Henkilökohtaiset kulut voivat kuitenkin vaihdella elämäntapavalintojen ja asuinalueen mukaan.

Kuinka paljon rahaa tarvitset Mexico Cityssä?

Mexico Cityssä tarvitsemasi rahamäärä riippuu tekijöistä, kuten henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, elämäntyylistäsi ja kaupungin alueesta, jolla valitset asua. Kulut, kuten asuminen, apuohjelmat, kuljetukset, päivittäistavarat ja viihde, on otettava huomioon tarvittavaa budjettia määritettäessä.

Tarkista kaikki hinnat tästä elinkustannusoppaasta Mexico Cityssä, luettele ne ja laske!

Voitko asua Mexico Cityssä amerikkalaisena?

Kyllä, amerikkalaisena voit asua Mexico Cityssä, ja monet amerikkalaiset ulkomaalaiset ovat päättäneet kutsua sitä kodikseen. Elinkustannukset Mexico Cityssä ovat paljon alhaisemmat verrattuna moniin Yhdysvaltojen suuriin kaupunkeihin, ja erilaisia ​​mukavuuksia ja palveluita on tarjolla erilaisiin elämäntapoihin.

Mexico Cityssä asuakseen amerikkalaisten on hankittava asianmukainen viisumi Meksikon konsulaatista tai suurlähetystöstä Yhdysvalloissa. Yleisin viisumimuoto niille, jotka aikovat asua Meksikossa pitkään, on tilapäinen oleskeluviisumi, jonka avulla voit asua maassa jopa neljä vuotta. Tämä viisumi voi edellyttää todistetta taloudellisesta vakaudesta tai työtarjouksen meksikolaiselta yritykseltä.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (24)

Mexico Cityssä amerikkalaiset voivat löytää erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja edullisista asunnoista tasokkaisiin kaupunginosiin. Ulkomaalaiset asuvat usein alueilla, kuten Condesa, Roma ja Polanco, jotka tunnetaan turvallisuudestaan, kävelykelpoisuudestaan ​​ja ruokailumahdollisuuksistaan.

Perusespanjan opiskelu on erittäin suositeltavaa, koska se helpottaa jokapäiväistä elämää ja vuorovaikutusta paikallisten kanssa. Monet ihmiset Mexico Cityssä, erityisesti turisti- ja ulkomaille sopivilla alueilla, puhuvat kuitenkin englantia, mikä tekee siirtymisestä amerikkalaisten kannalta sujuvampaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että asianmukaisella suunnittelulla, viisumijärjestelyillä ja halukkuudella sopeutua uuteen kulttuuriin amerikkalaiset voivat todellakin asua Mexico Cityssä ja nauttia sen tarjoamasta jännittävästä elämäntyylistä.

Hyväksyvätkö he amerikkalaista rahaa Mexico Cityssä?

Méxicossa virallinen valuutta on Meksikon peso (MXN). Vaikka jotkin laitokset, erityisesti turisteja palvelevat tai turistialueilla sijaitsevat laitokset, voivat hyväksyä Yhdysvaltain dollareita, se ei ole normaalia, eikä sinun pitäisi odottaa kaikkien yritysten hyväksyvän amerikkalaista valuuttaa. Lisäksi vaikka yritys hyväksyisi Yhdysvaltain dollareita, tarjottu vaihtokurssi ei välttämättä ole yhtä suotuisa kuin valuutanvaihdossa tai pankissa saamasi kurssit.

Kun vierailet tai asut Mexico Cityssä, on erittäin suositeltavaa vaihtaa Yhdysvaltain dollarit Meksikon pesoiksi. Voit tehdä tämän valuutanvaihtopisteissä, pankeissa tai jopa nostaa pesoja suoraan pankkiautomaateista. Pankin tai pankkiautomaatin käyttö tarjoaa usein paremmat vaihtokurssit kuin valuutanvaihtopisteet turistialueilla.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (25)

Toinen vaihtoehto ostosten tekemiseen on luotto- tai pankkikortti, joka on laajalti hyväksytty Mexico Cityssä, erityisesti suuremmissa myymälöissä, ravintoloissa ja hotelleissa. Muista, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomaisen maksutapahtuman, joten on tärkeää olla tietoinen korttisi ulkomailla käyttämisestä aiheutuvista kuluista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka jotkin laitokset Mexico Cityssä voivat hyväksyä amerikkalaista rahaa, on parasta käyttää Meksikon pesoja useimmissa tapahtumissa mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi ja suotuisan valuuttakurssin varmistamiseksi.

Voitko asua Mexico Cityssä ilman autoa?

Kyllä, voit asua Méxicossa ilman autoa, sillä kaupungissa on hyvin kehittynyt joukkoliikennejärjestelmä, jonka avulla asukkaat ja vierailijat voivat liikkua tehokkaasti. Monet Mexico Cityn kaupunginosat ovat myös kävelykelpoisia, ja kaupunki on tehnyt merkittäviä ponnisteluja parantaakseen jalankulkuinfrastruktuuria ja edistääkseen vaihtoehtoisia kulkuvälineitä, kuten pyöräilyä.

Mexico Cityn joukkoliikennevaihtoehtoja ovat laaja metro, joka kattaa suuren osan kaupungista, bussit ja Metrobús-niminen kevytraidejärjestelmä.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (26)

Nämä vaihtoehdot ovat suhteellisen edullisia ja voivat viedä sinut nopeasti useimpiin kaupungin osiin. Lisäksi saatavilla on runsaasti takseja ja kyytipalveluita, kuten Uber, kun tarvitset suorempaa tai yksityistä kulkuvälinettä.

Jotkut kaupunginosat, kuten Condesa, Roma ja Polanco, tunnetaan kävelykelpoisuudestaan ​​ja erilaisten mukavuuksien, kuten ravintoloiden, kahviloiden ja kauppojen, läheisyydestä. Tällaisilla alueilla asuminen voi vähentää auton tarvetta entisestään.

Ilman autoa asumisella Mexico Cityssä voi olla etunsa, sillä liikenneruuhkat ovat merkittävä ongelma kaupungissa ja ajoneuvon omistaminen voi olla kallista vakuutus-, ylläpito- ja pysäköintimaksujen kaltaisten kulujen vuoksi.

Mitä hyötyä Mexico Cityssä asumisesta on?

Mexico Cityssä asuminen tarjoaa lukuisia etuja, jotka houkuttelevat sekä paikallisia että ulkomaalaisia ​​vilkkaaseen metropoliin. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on kaupungin eloisa kulttuuri, joka on sekoitus esilatinalaisamerikkalaista, siirtomaa- ja nykyajan vaikutteita. Tämä rikas kulttuurihistoria näkyy arkkitehtuurissa, museoissa ja historiallisissa kohteissa, jotka ovat hajallaan ympäri kaupunkia.

Toinen etu on alhaisemmat elinkustannukset Mexico Cityssä verrattuna moniin suuriin kaupunkeihin Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Euroopassa. Edullinen asunto, apuohjelmat, päivittäistavarat ja julkinen liikenne mahdollistavat mukavan elämäntavan suhteellisen pienemmillä kustannuksilla.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (27)

Mexico Cityn ruokamaailma on monipuolinen ja houkutteleva, ja tarjolla on laaja valikoima vaihtoehtoja katuruoasta fine diningiin. Kaupunki on kuuluisa perinteisestä meksikolaisesta ruoastaan, mutta löydät myös joukon kansainvälisiä kulinaarisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Mexico City tarjoaa myös kukoistavan taiteen ja viihteen, jossa on lukuisia gallerioita, teattereita ja elävän musiikin paikkoja. Kaupungissa järjestetään erilaisia ​​kulttuuritapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden, mikä varmistaa, että aina tapahtuu jotain, joka kiinnostaa niin asukkaita kuin vierailijoitakin.

Kaupungin keskeinen sijainti Meksikossa tekee siitä kätevän tukikohdan muuhun maahan tutustumiseen. Lukuisten kotimaan lento- ja bussireittien ansiosta asukkaat voivat matkustaa helposti muille alueille ja nauttia Meksikon monipuolisista maisemista ja kokemuksista.

Voinko jäädä eläkkeelle Mexico Cityssä?

Joo! Kuka tahansa voi jäädä eläkkeelle Mexico Cityssä. Eläkkeelle jääminen Mexico Cityssä hyödyttää niitä, jotka etsivät eloisaa, kulttuurisesti rikasta ja edullista kohdetta.

Alhaisemmat elinkustannukset Méxicossa verrattuna moniin Yhdysvaltojen ja Euroopan kaupunkeihin on merkittävä etu, jonka ansiosta eläkeläiset voivat venyttää eläkesäästöjään entisestään. Edullinen asunto, apuohjelmat, terveydenhuolto ja päivittäiset tarpeet edistävät mukavaa elämäntapaa pienellä budjetilla.

Mexico Cityn eloisa kulttuuri, jossa on yhdistelmä esilatinalaisamerikkalaisia, siirtomaa- ja nykyaikaisia ​​vaikutteita, tarjoaa eläkeläisille virkistävän ympäristön nauttia kultaisista vuosistaan.

Kaupungissa on monia museoita, historiallisia kohteita ja kulttuuritapahtumia, jotka palvelevat monenlaisia ​​kiinnostuksen kohteita, mikä varmistaa, että siellä on aina jotain uutta tutkittavaa ja opittavaa.

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (28)

Mexico Cityn monipuolinen kulinaarinen kohtaus on toinen vetonaula eläkeläisille, jotka voivat nauttia sekä perinteisestä meksikolaisesta ruoasta että kansainvälisistä ruokavaihtoehdoista. Kaupunki tarjoaa erilaisia ​​ruokailuelämyksiä katuruokasta fine diningiin eri hintaluokissa.

Kaupungin terveydenhuoltojärjestelmä sisältää hyvin varustetut sairaalat ja klinikat, ja monet terveydenhuollon ammattilaiset puhuvat englantia. Yksityiset terveydenhuoltovaihtoehdot ovat halvempia kuin Yhdysvallat, ja jotkut eläkeläiset voivat myös olla oikeutettuja Meksikon julkiseen terveydenhuoltojärjestelmään.

Lopuksi totean, että eläkkeelle jääminen Mexico Cityssä tarjoaa yhdistelmän kulttuurista rikkautta, kohtuuhintaisuutta, monipuolisia kulinaarisia kokemuksia ja saatavilla olevaa terveydenhuoltoa, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen monille eläkeläisille, jotka etsivät täyttä ja mukavaa elämää ulkomailla.

🇲🇽 Asuminen Meksikon resursseissa

🚗💨Muutan Meksikoon. Mitä minun pitää valmistautua?
Meillä on paljon resursseja Meksikoon muuttamisesta tässä blogissa. Mutta ensin, suosittelemme sinuakeskustele muuttoasiantuntijamme kanssahenkilökohtaisemman suunnitelman saamiseksi.

⚖️Kuinka saan oleskeluluvan Meksikossa?
Meksikon oleskeluviisumeita on monenlaisia. On parasta ottaa yhteyttä asianajajaan, jotta hän tietää sinulle oikean viisumin.Varaa puhelu talon lakimieheltämmealoittaaksesi!

🏠Voitko auttaa minua löytämään asunnon Meksikosta?
EHDOTTOMASTI! Meillä on vuokra-asuntojen katseluohjelma, jossa suunnittelemme täydellisen matkasuunnitelman, jotta voit löytää yhden vuoden vuokrat.Ota yhteyttälisätietoa varten!

🏡Voitko auttaa kiinteistöjen ostamisessa Meksikossa?
VARMASTI! Meillä on omat sertifioidut meksikolaiset kiinteistönvälittäjät, jotka voivat auttaa sinua ostamisessa. Lähetämme vapaana olevat kiinteistöt myös sähköpostitse.Voit vapaasti tilatasaadaksesi nämä tiedot!

[2023 päivitys] Elinkustannukset Mexico Cityssä henkilökohtaisten kulujen näyte (29)

Trisha Velarmino

Trisha matkusti Meksikoon vuonna 2018, ja vuoden kuluttua hän huomasi saavansa 4 vuoden oleskeluviisumin Meksikossa. Hän on meidän sivujemme päätoimittajaAsuminen Meksikossa -sarjajoka on auttanut yli 3 000 amerikkalaista muuttamaan Meksikoon helposti. Trisha asuu tällä hetkelläCabo San Lucas, Baja California Sur.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated: 11/12/2023

Views: 6287

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.