5 parasta kiinteistösijoitusmarkkinaa Alabamassa (2024)

Huomautus:Kun työskentelet kumppanimme kanssa, saatamme ansaita pienen suosittelumaksun.Lisätietoja:toimituksellista politiikkaamme ja sitä, miten ansaitsemme rahaa.

Alabaman kohtuuhintaisten asuntojen markkinat ja alhaiset elinkustannukset tekevät siitä loistavan paikan aloittelevalle sijoittajalle. Mahdollisuuksia on kaikenlaisiin sijoituskiinteistöihin, aina loma-asunnoista talonvaihtoon ja perinteiseen pitkäaikaiseen vuokraukseen.

Löydä viisi parasta kiinteistösijoitusmahdollisuutta Yellowhammerin osavaltiossa tämän oppaan avulla!

Yleiskatsaus Alabaman kiinteistötrendeihin

Useimmat Alabaman kodit ovat halvempia kuin maan keskiarvo ja niissä on alhaisemmat kiinteistöverot. Osavaltion keskimääräisen kodin arvo on noin211 090 dollaria, mikä on alle puoletvaltakunnallinen mediaanimyyntihinta. Asunnon 68,6 %:n omistusaste on hieman korkeampi kuin maan keskiarvo 63,8 %, mutta vuokra-asunnoille on edelleen runsaasti kysyntää.

Myös Alabaman väkiluku on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenen aikana, mikä johtuu osittain kohtuuhintaisista asumisvaihtoehdoista. Vuosina 2010–2020 koko väestökasvoi 5,3 %. Kasvavan kysynnän ansiosta Alabaman kiinteistöjen vuosittaiset arvostukset ovat keskimääräistä korkeammat.

Jatkuva kasvu, alhaiset korot ja kohtuuhintaiset elinkustannukset ovat tehneet Alabamasta houkuttelevan osavaltion sijoittajille. Jos aiot sijoittaa Alabaman kiinteistöihin, olemme rajanneet viisi parasta kaupunkia tuottosi maksimoimiseksi.

5 parasta Alabaman kiinteistömarkkinoita vuonna 2022

🏆 Kaiken kaikkiaan paras

Huntsville

🌴 Paras loma-asunnoille

Birmingham

💸 Paras kotihakkerointiin

Tuscaloosa

🏡 Paras kääntämiseen

Dothan

📅 Paras vuokranantajalle

Auburn

Lopulta sinulle parhaiten sopiva sijoitusmarkkina riippuu henkilökohtaisista tavoitteistasi. Jos haluat muuttaa kodin, et todennäköisesti etsi samoja kriteerejä kuin lomakiinteistösijoittaja.

Jotkut sijoittajat keskittyvät arvostukseen välttääkseen pääomavoittojen maksamisenjoka vuosi, kun taas toiset pitävät tasaisesta tulovirrasta, joka tulee pitkäaikaisista vuokrauksista. Olemme tunnistaneet joitain parhaita sijoitusmarkkinoita useille strategioille alla, mutta voit myös käyttää meidänvuokra-asuntolaskuriarvioida yksittäisiä ominaisuuksia.

Löytääksemme Alabaman parhaat kiinteistösijoitusmarkkinat, kokosimme tietoja koko osavaltiosta. Arvioimme kiinteistöjen arvonnousua, kohtuuhintaisuutta keskitulojen perusteella ja kannattavuutta vuokra-asunnon ja asunnon ostokustannusten perusteella.Lue lisää metodologiastamme.

" OPPIA:Kiinteistösijoittaminen – Täydellinen opas aloittamiseen

Paras kokonaisuus: Huntsville

🏡Asunnon mediaaniarvo

308 218 dollaria

📈Kiinteistön arvostusprosentti

22,58 %

💰Kotitalouden mediaanitulot

66 450 dollaria

🔑Mediaani bruttovuokra

869 dollaria

🏦Asuntolainan mediaanikustannukset

1 272 dollaria

U.S. News nimesi Huntsvillen#1 paras paikka asuavaltakunnallisessa 2022-2023 raportissaan, mutta se on myös paras valinta sijoittajille. Vaikka keskimääräinen Huntsvillen koti maksaa noin 308 218 dollaria, tämä kaupunki on silti edullisempi kuin kansallinen keskiarvo.

Asunnon omistusaste täällä on noin 56,7 %, mikä osoittaa, että sekä lyhyt- että pitkäkestoisille vuokrausmahdollisuuksille on kypsät markkinat. Keskimääräiset kodit Huntsvillessä ovat myös osavaltion korkein vuositasolla, 22,58%.

Jos kuitenkin haluat sijoittaa Huntsvilleen, sinun ei pitäisi odottaa liian kauan. Kaupunki kasvaa niin nopeasti, että siitä tuliasutuin kaupunkiAlabamassa vuonna 2020 ohittaen Birminghamin. Lisääntynyt kilpailu asunnoista tulee todennäköisesti nostamaan asuntojen hintoja lähitulevaisuudessa, mikä saattaa johtaa joidenkin sijoittajien hinnoitteluun.

Paras loma-asunnolle: Birmingham

🏡Asunnon mediaaniarvo

247 796 dollaria

📈 Kiinteistön arvostusprosentti

15,15 %

💰 Kotitalouden mediaanitulot

59 185 dollaria

🔑 Mediaanibruttovuokra

929 dollaria

🏦 Asuntolainan mediaanikustannus

1 327 dollaria

Birminghamin matkailuala on elpynyt voimakkaasti vuodesta 2020 lähtien, joten se on meidän suosituin loma-asunnoissamme.

Birminghamin suuralue houkutteli noin 3,6 miljoonaa yöpymismatkailijaa vuonna 2021 erään tutkimuksen mukaan.reportGreater Birmingham Convention & Visitors Bureaulta (CVB). Itse asiassa koko Jefferson County houkuttelee kävijöitä ympäri vuoden. Kokonaisuutena lääni toi noin 2,2 miljardia dollaria tuloja turisteilta vuonna 2021.

Birminghamissa on useita matkailukohteita, kuten Birmingham Civil Rights Institute, Birmingham Museum of Art ja Barber Vintage Motorsports Museum. Kaupunki tunnetaan myös puhekielessä "etelän päivällispöytänä" kokin omistamien ravintoloiden vaikuttavan valikoiman ansiosta.

Myös Birmingham oli listattu joukkoon22 parasta käyntikohdetta vuonna 2022Kirjailija: Conde Nast Traveler Ostitpa sitten Birminghamissa tai sen läheisyydessä, on selvää, että tämä alue sopii erinomaisesti lyhytaikaiseen ja loma-asuntoon.

Saat viimeisimmät kiinteistöuutiset ja vinkit ilmaisella viikoittaisella uutiskirjeellämme.

Paras talon hakkerointiin: Tuscaloosa

🏡 Asunnon mediaaniarvo

221 472 dollaria

📈 Kiinteistön arvostusprosentti

14,78 %

💰 Kotitalouden mediaanitulot

50 871 dollaria

🔑 Mediaanibruttovuokra

833 dollaria

🏦 Asuntolainan mediaanikustannus

1 245 dollaria

Termi "talon hakkerointi" viittaa yleensä kodin ostajiin, jotka vuokraavat huoneita tai yksiköitä vuokralaisille maksaakseen kodin kuukausittaisen asuntolainan. Jos olet kiinnostunut talon hakkeroinnista, on tärkeää etsiä Tuscaloosatin kaltainen paikka, jossa on paljon vuokralaisia ​​ja hyvä vuokra-tulosuhde.

Tuscaloosan väkiluku kasvoi10,09 %vuosina 2010–2020, mutta asunnot ovat edelleen suhteellisen edullisia. Tuscaloosan asunnon mediaanihinta on 221 472 dollaria, mikä on vain hieman korkeampi kuin osavaltion keskiarvo 211 090 dollaria.

Yksi kaupungin kohokohdista onAlabaman yliopistokampuksella, johon osallistuu vuosittain noin 38 000 opiskelijaa. Talohakkereilla, jotka ostavat kiinteistön kampuksen läheltä, ei todennäköisesti ole vaikeuksia löytää pitkäaikaisia ​​vuokralaisia!

" OPPIA:Talohakkerointi – Kuinka elää ilmaiseksi kiinteistösijoituksella

Paras kotiräpylään: Dothan

🏡Asunnon mediaaniarvo

166 584 dollaria

📈 Kiinteistön arvostusprosentti

17,46 %

💰 Kotitalouden mediaanitulot

47 608 dollaria

🔑 Mediaanibruttovuokra

744 dollaria

🏦 Asuntolainan mediaanikustannus

1 089 dollaria

Dothan on meidän paras valintammetalon räpylätkoska sillä on suhteellisen edullisia koteja, joissa on korkea vuositasolla kiinteistöjen arvostus.

Dothan oli 12. nopeimmin kasvava kaupunki Alabamassa vuosina 2010–2020, ja sen väkiluku kasvoi8,51 %. Noin59,6 %Dothanin asukkaista on asunnonomistajia, ja ennätysalhaiset korot ovat houkutelleet enemmän ihmisiä, jotka haluavat ostaa vuokran sijaan.

Kasvavan kysynnän vuoksi asunnot menevät kaupaksi keskimääräistä nopeammin – räpytöiden positiivinen merkki. Dothanin alueen kauppakamariPresidentti Matt Parkersanoi odottavansa kiinteistömarkkinoiden edelleen lämpenevän "niin kauan kuin alue jatkaa investointeja infrastruktuuriin kasvun tukemiseksi".

Parker huomauttaa myös, että hän haluaa jatkuvasti parantaa kaupungin koulutusjärjestelmää, talousnäkymiä ja muita avaintekijöitä, jotka vaikuttavat alueen kiinteistömarkkinoihin. Tämä on hieno uutinen kotiräpyläille, sillä tämä tekee Dothanasta halutun markkina-alueen lähitulevaisuudessa.

Paras vuokranantajalle: Auburn

🏡Asunnon mediaaniarvo

279 169 dollaria

📈 Kiinteistön arvostusprosentti

17,57 %

💰 Kotitalouden mediaanitulot

52 930 dollaria

🔑 Mediaanibruttovuokra

856 dollaria

🏦 Asuntolainan mediaanikustannus

1 289 dollaria

Kaupungit, joissa on korkea vuokralaisten osuus, keskimääräiset asuntojen hinnat ja hyvät vuokra-tulosuhteet, sopivat hyvin vuokranantajalle tai pitkäaikaisen vuokra-asunnon omistajille. Auburnin kaupunki tarkistaa kaikki nämä laatikot, mikä näyttää lupaavia merkkejä sijoittajille.

Vuosina 2010–2020 Auburnin väkiluku kasvoi43 %. Täällä on hieman enemmän vuokralaisia ​​kuin asunnonomistajia, mikä johtuu osittain Auburnin yliopiston suuresta opiskelijamäärästä. Yliopistoon käy vuosittain noin 24 000 opiskelijaa, joten opiskelija-asuntojen kysyntä kampuksen lähellä on aina suuri.

Auburn-kiinteistöjen arvo nousi noin 17,57 % vuodentakaisesta, jaRedfinkuvailee Auburnia "jokseenkin kilpailukykyiseksi". Koska keskimääräinen asunto myydään vain 14 päivää listautumisen jälkeen, sijoittajien on oltava nopea saada tarjouksensa, mutta nämä vakaat markkinat maksavat itsensä takaisin.

Kuinka löytää aliarvostettuja Alabaman kiinteistöjä

Parhaat tarjoukset Alabamassa ovat yleensä koteja, jotka tarvitsevat vain kosmeettisia korjauksia tai koteja, joissa on motivoituneita myyjiä. Kodin tyyppejä, jotka tekevät hyviä käänteitä, ovat usein mmulosmittaukset, ennakkosulkemiset, lyhyeksi myynnit ja hylätyt tai laiminlyöneet kiinteistöt. Näin löydät ne.

1. Käytä kiinteistösijoitusohjelmistoa

Yksi suurimmista haasteista kodin kääntämisessä tai vuokra-asuntojen löytämisessä Alabamassa on hyvien tarjousten löytäminen. Tässä DealMachine-sovellus voi olla erittäin arvokas.

DealMachine'skiinteistöalan ohjelmistotauttaa Alabaman sijoittajia löytämään vaikeuksissa olevia koteja (kuten ennakkosulkemista, ulosotot tai lyhyeksi myyntiä) ja ottamaan nopeasti yhteyttä omistajiin käyttämällä erän ohituksen jäljitystä ja suoramainontakampanjoita.

DealMachine-ajo dollarilla -sovellus on nopea ja helppokäyttöinen. Kun ajat ympäri kaupunkia ja huomaat kodin, josta voisi olla hyvä hinta (ehkä se on hylätty tai laiminlyöty), voit lähettää omistajalle suorapostia sovelluksen kautta.

Lataa DealMachine-sovelluslöytääksesi aliarvostettuja Alabaman kiinteistöjä ajaessasi. DealMachine tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 15 dollaria ilmaisia ​​luottoja, joita voidaan käyttää markkinointiin (kuten suorapostin lähettämiseen asunnonomistajille).

Muita suosittuja kiinteistöalan ohjelmistoja tai verkkosivustoja, joita kannattaa harkita, ovat:

  • Flipster: Tämä sovellus on kohdistettu ensisijaisesti asuntoräpylöihin, ja se auttaa käyttäjiä löytämään motivoituneita myyjiä ja tarjoaa samalla arvokkaita vertailukelpoisia kiinteistötietoja, joiden avulla voit arvioida kodin kohtuullisen markkina-arvon ennen tarjouksen tekemistä.
  • Flipperforce: Flipperforce-sovellus auttaaBRRRR menetelmäsijoittajat analysoivat asunnon arvoja ja laskevat kiinteistöstä tarjottavan enimmäisostohinnan ennen ostoa.
  • Sama: Stessan ohjelmiston avulla voit helposti seurata kaikkien kiinteistösi suorituskykyä ja taloudellista tilaa yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa. Se tarjoaa säännöllisiä raportteja kiinteistösi kannattavuudesta, ja se voidaan linkittää taloustileihisi automaattista päivitystä varten.

2. Etsi FSBO-koteja

Sijoittaminen FSBO-kiinteistöön (omistajan myytäväksi) voi saada sinulle paremman tarjouksen, koska neuvottelet suoraan myyjän kanssa listausagentin sijaan. Monet FSBO-myyjät ovat enemmän huolissaan nopeasta myynnistä kuin suurimman mahdollisen tuoton ansaitsemisesta, mikä voi auttaa sinua pitämään enemmän rahaa taskussasi.

Zillow'n sulkemiskeskuson yksi loistava resurssi suljettujen ja pankkien omistamien kiinteistöjen löytämiseen alueeltasi. Kuitenkin toisin kuinoff-market kiinteistöjäLöydät DealMachinesta ja muista ohjelmistoista, että suurin osa Zillow'n kiinteistöistä on julkisesti listattu - mikä tarkoittaa, että joudut todennäköisesti kohtaamaan kovaa kilpailua muiden sijoittajien kanssa.

3. Yhteistyökumppanina sijoittajaystävällisen agentin kanssa

Kokeneen kiinteistönvälittäjän käyttö on paras tapa varmistaa edullinen ja helppo asunnon osto.

Erinomaiset agentit ymmärtävät Alabaman erilaiset sijoitusmarkkinat, tuntevat kiinteistölainsäädäntönsä ja voivat tarjota pääsyn vähemmän tunnetuille kaupunginosille auttaakseen sinua löytämään unelmiesi sijoituskiinteistön.

Cleverin kiinteistönvälittäjät voivat opastaa sinut Alabaman kiinteistömarkkinoiden läpi ja tehdä talon metsästysmatkastasi helppoa. Kelvolliset ostajat voivat jopa saada käteistä takaisin kotinsa ostohinnasta sulkemisen jälkeen, mikä voi auttaa sinua säästämään tuhansia.

Metodologia

Käytimme Yhdysvaltain väestönlaskentaviraston tietoja määrittääksemme, mitkä kaupungit tarjoavat suurimmat investointimahdollisuudet. Kunkin kaupungin osalta otimme huomioon asuntolainan mediaanikustannukset, keskimääräiset vuokrahinnat, kotitalouden mediaanitulot ja vuosittaiset omaisuuden arvonnousutilastot.

Pohdimme myös, kuinka menestyksekkäitä erityyppiset sijoitukset – kuten asunnon vaihto, lomavuokraus ja perinteiset omakotitalot – voivat olla kullakin markkinoilla auttaakseen sijoittajia saavuttamaan tavoitteensa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Meidänviisi parasta sijoittajien valintaaHuntsville, Birmingham, Tuscaloosa, Dothan ja Auburn. Kaikilla näillä kaupungeilla on hyvät tulevaisuudennäkymät ja ne ovat suhteellisen tavoitettavissa uusille sijoittajille.

Suosittelemme käyttämään erikoistuneita kiinteistösijoitusohjelmistoja - kutenDealMachine– tai yhteistyö asiantuntevan paikallisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

5 parasta kiinteistösijoitusmarkkinaa Alabamassa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6191

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.