7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (2023)

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (1)

"Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä. Jos käytät näitä linkkejä ostaaksesi jotain, saatamme saada pienen palkkion ilman sinulle lisäkustannuksia. Kiitos tuestanne."

Haluatko löytää halvimmat asuinpaikat Meksikossa?

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Meksiko on hieno maa, jossa on monipuoliset maisemat, rikas kulttuuri ja upeita ihmisiä. Monet kaupungit tarjoavat digitaalisille nomadeille erittäin edullisia elinkustannuksia, korkeaa elintasoa ja lämmintä säätä!

Digitaalisten paimentolaisten, jotka matkustavat kokopäiväisesti, on järkevää etsiä halvimpia asuinpaikkoja Meksikossa. Jos olet älykäs rahojesi kanssa, se voi varmasti mennä pitkälle. Se auttaa luomaan budjetin ja sen perusteella katsomaan, mihin mennään seuraavaksi. Ei ole hauskaa elää yli varojensa ja stressata rahasta koko ajan.

Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi digitaaliset nomadit ovatasuu Meksikossa– kohtuuhintaisuus! Haluan vain sanoa… se, että paikka on halpa ja edullinen, ei tarkoita, että se olisi vähemmän kaunis. Mutta sinä tiedät sen!

Tässä on 7x halvin asuinpaikka Meksikossa digitaalisille nomadeille.

Tässä artikkelissa: piilottaa

Miksi elää Meksikossa digitaalisena nomadina

Mitkä ovat yleiset elinkustannukset Meksikossa?

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille

1. Valladolid, Yucatan – alkaen $ 950 USD

2. Santiago de Querétaro, Querétaro – alkaen 1 000 USD

3. San Cristobal de las Casas, Chiapas – alkaen 1 100 USD

4. Puebla, Meksiko – alkaen 1 150 USD

5. Guadalajara, Jalisco – alkaen 1 200 USD

6. Guanajuato City, Meksiko – alkaen $1300 USD

Minkä Meksikon 7x edullisimmasta asuinpaikasta valitset?

Miksi elää Meksikossa digitaalisena nomadina

Onko niitädigitaalinen nomadi Meksikonäkymä?

Lyhyt vastaus – Veikkaat, että on (ja se on nousussa)!

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (2)

On monia syitä, miksi digitaaliset nomadit parveilevat kauniiseen Meksikon maahan. Tässä on vain muutamia syitä, miksi:

 1. Edulliset elinkustannukset:Siksikö olet tässä blogissa? Elintarvikkeet, ruoka, aktiviteetit ja yleiset elinkustannukset ovat melko halpoja Meksikossa. Rahasi menevät melko pitkälle, ja se tarkoittaa, että voit silti käydä vierailulla tiukalla budjetilla!
 2. Monipuoliset maisemat:Ranta? Tarkistaa! Vuoret? Tarkistaa! Aavikot? Tarkistaa! Viidakot? Tarkistaa! Rauniot? Tarkistaa! Mitä tahansa maisemaa etsitkin, löydät ne todennäköisesti Meksikosta. Kuten14. suurin maa maailmassa, on järkevää, että Meksiko on täynnä niin paljon luonnon kauneutta.
 3. Hyvä infrastruktuuri:Wi-Fi toimii melko hyvin (ei erinomainen) ja on niin helppoa liikkua kaupungista toiseen. Meksikon suurissa kaupungeissa ja jopa pienemmissä kaupungeissa on runsaasti kotimaisia ​​ja kansainvälisiä lentokenttiä. Olimme yllättyneitä siitä, kuinka hyvä infrastruktuuri oli Meksikossa!
 4. Korkea elintaso:Vaikka Meksiko on yksihalvimpia asuinpaikkoja digitaalisille nomadeille– Sinun ei tarvitse uhrata elämänlaatuasi. Pienellä budjetilla voit silti syödä hyvin, matkustaa ja harrastaa toimintaa melko halvalla.

Parasta elää Meksikossa digitaalisina nomadeina on, että voit valita! Pääset suunnittelemaan haluamasi elämäntavan polttamatta pankkia!

Mitkä ovat yleiset elinkustannukset Meksikossa?

Tutkimme Meksikoa 7 kuukauden ajan. Emme olleet varmoja, mitä odottaa kustannusten suhteen, ja vaikka odotimme sen olevan melko alhainen, oli pari asiaa, jotka yllättivät meidät.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (3)

Kuten olimme tottuneet olemaan digitaalisia nomadeja Aasiassa, se oli täysin erilainen kokemus (järkevää). Kustannus vs. hinta-laatusuhde on se, mitä huomasimme eniten. Yleinenelinkustannukset Meksikossaon melko halpa, mutta saatko paljon maksamallasi summalla? Huomasimme, että se riippuu – tässä päätimme:

 • Vuokra on paljon korkeampi kuin odotimme.Suurin osa budjetistasi menee tähän, varsinkin jos asut suosituimmissa turistikohteissa, kutenCarmenin rantatai Tulum. Se ei ole niin kallista Meksikon halvimpien asuinpaikkojen luettelossamme, mutta emme vain halua sinun odottavan sen olevan erittäin alhainen. Huomasimme myös, että saatat maksaa korkean hinnan ja saada todella peruspaikan, joka ei ole hämmästyttävää.
 • Päivittäistavarat ovat hämmästyttävän laadukkaita.Jos haluat kokata kotona, tulet rakastamaan tuotteita Meksikossa. Tähän päivään mennessä meillä ei ole koskaan ollut huonoa avokadoa Meksikossa. Idk miten, mutta ne ovat aina täydellisiä ja maksat siitä alle 50 senttiä! Siellä on valtava valikoima vihanneksia, lihaa ja hiilihydraatteja – kaikki saatavilla edulliseen hintaan.
 • Lennot eri puolille maata ovat edullisia.Oletetaan, että päätät asua yhdessä Meksikon halvimmista paikoista – kaupunki on todennäköisesti melko pieni eikä sillä ole paljon tekemistä. Olet onnekas, sillä lennot muihin kaupunkeihin ovat melko halpoja (noin 30–50 USD) viikonloppumatkalle!

Kallein asia, josta maksat Meksikossa, on vuokrasi. Jostain syystä on erittäin kallista vuokrata Airbnb parista viikosta kuukauteen ja pidemmäksikin ajaksi. Kaikki muu on aika edullista! Niin kauan kuin voit varmistaa hyvän paikan kohtuulliseen hintaan, sinun ei tarvitse huolehtia ylittämisestäsidigitaalinen nomadi budjettiMeksikossa.

Mietitkö turvallisuutta? Muista tutustua oppaaseemmeturvallisin paikka asua Meksikossa.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille

Oletko valmis selvittämään halvin asuinpaikan Meksikossa digitaalisille nomadeille? Tässä on nopea yleiskatsaus halvimmat asuinpaikat Meksikossa juuri nyt:

 1. Valladolid, Yucatan – alkaen $ 950 USD
 2. Santiago de Queretaro – alkaen 1 000 dollarista USD
 3. San Cristóbal de las Casas, Chiapas – alkaen 1 100 USD
 4. Puebla, Meksiko - alkaen $ 1,150 USD
 5. Guadalajara, Jalisco – alkaen 1 200 USD
 6. Guanajato City, Meksiko – – alkaen $1300 USD
 7. Oaxaca City, Oaxaca – alkaen $ 1,350 USD

Ennen kuin käsittelemme kunkin kaupungin elinkustannuksia – on tärkeää, että määritämme Meksikon halvimmille asuinpaikoille joitain parametreja, koska haluamme tämän oppaan olevan sinulle selkeä ja informatiivinen.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (4)

Tämän ansiosta sinun on myös helpompi ymmärtää, miksi nämä Meksikon kaupungit valittiin. Tässä on joitain asioita, jotka kannattaa muistaa, kun selaat luetteloa:

 • Nämä kustannukset ovat digitaalisille nomadeille *ei* ulkomaisille tai paikallisille.Varmaan ihmettelet mikä ero on? Se on aika iso! Digipaimentolaiset vuokraavat paikan vain kuukaudeksi. Ulkomaalaiset etsivät pitkäaikaista vuokrausta (vähintään vuosi+). Tämä tarkoittaa, että ulkomaalaiset saavat parempia tarjouksia kuin läpi lentävät digitaaliset nomadit, ja se tarkoittaa, että se vaikuttaa elinkustannuksiin. Tässä blogissa palvelemme erityisesti digitaalisia nomadeja, jotka hidastavat matkaa kuukausittain.
 • Kuukausikohtainen hinnoittelu.Kaikki perustuu kuukauden pituiseen oleskeluun. Jos näet hinnan, se on kuukausivuokra, kuukausittainen päivittäistavarakaupan kokonaissumma ja kuukausittainen aktiviteettien kokonaissumma jne.
 • Kaikki hinnat ovat yhdelle henkilölle.Päätimme tehdä hinnan yhdelle Meksikossa asuvalle henkilölle – voit vain olettaa tämän koko blogissa. Mutta ilmoitamme myös kuukausihinnan pariskunnalle (kuten meille) jokaisessa Meksikon kaupungissa.
 • Asua mukavasti – ei kengännauhalla.Halusimme tehdä tästä budjetista hieman suuremman, jotta voit todella elää mukavaa elämäntapaa Meksikossa. Näillä budjeteilla sinun ei tarvitse jakaa asuntolaa hostellissa tai syödä vain riisiä ja papuja joka päivä. Sinulla on vielä tilaa tehdä viikonloppuaktiviteetteja, syödä ulkona ja asua omassa paikassa.
 • Nämä ovat Meksikon halvimpia kaupunkeja, jotka ovat edelleen asumiskelpoisia.Tietenkin Meksikossa on halvempia kaupunkeja asua, mutta sinun on otettava huomioon tietyt tekijät, kuten turvallisuus, asumiskelpoisuus ja yhteisöllisyys. Vaikka jotkut paikat saattavat olla jopa halvempia, sinun ei välttämättä ole turvallista asua siellä. Yritimme tehdä tästä kaupunkiluettelosta harmonisen yhdistelmän kohtuuhintaisuutta ja asumista.

Nyt kun tiedät tämän kaiken, mennään suoraan asiaan, jooko?

1. Valladolid, Yucatan – alkaen $ 950 USD

Valladolid on pieni siirtomaakaupunki Yucatanin niemimaalla. Se on suosittu kohde, jossa ihmiset vierailevat samalla kun he tutkivat kuuluisaa Chichen Itzaa. Arkkitehtuuri on upea, ihmiset ovat ystävällisiä ja elinkustannukset ovat erittäin halpoja – Valladolid on loistava vaihtoehto sinulle!

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (5)

Teimme viikonloppumatkan nähdäksemme Chichen Itzaa ja yöpyimme Valladolidissa vierailumme aikana. Rakastuimme tähän viehättävään kaupunkiin, joka on täynnä historiallisia keskuksia, cenoteja ja elävää meksikolaista kulttuuria. Se on erittäin turvallista (ainakin meidän kokemuksemme mukaan) ja saat sen mahtavan pikkukaupungin tunteen, jossa ihmiset tuntevat toisensa.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (6)

Valladolid on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa digitaalisille nomadeille. Kuukausittaiset elinkustannukset Valladolidissa alkavat noin 950 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 700 USD.

Valladolidin kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus514 dollaria
Ruokaostokset140 dollaria
Syödä ulkona150 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde75 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:951 dollaria
Valladolidin nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: $ 514 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: 250 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: 4-7 USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: 1,95 USD

☕️ Kahvi: $2 USD

Valladolid on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa! Ihastuimme kovasti tähän ainutlaatuiseen kaupunkiin, jossa on paljon viehätysvoimaa ja omituisuutta. Näimme sen kasvavan nopeasti kahviloiden ja ravintoloiden lisääntyessä, ja se tarjoaa kenelle tahansa loistavan elämäntavan kohtuuhintaan.

2. Santiago de Querétaro, Querétaro – alkaen 1 000 USD

Santiago de Queretaro on yksi Meksikon kauneimmista kaupungeista. Espanjan siirtomaa-arkkitehtuuri on yksi sitkeimmistä koko Meksikossa, mikä tarkoittaa, että on aivan upeaa kävellä ympäri kaupunkia. Queretarossa on paljon luonnon kauneutta ympäröivän kauniin vuorijonon kanssa, ja siellä on paljon vaelluspaikkoja, museoita ja tekemistä!

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (7)

Queretaro on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa digitaalisille nomadeille. Kuukausittaiset elinkustannukset Queretarossa alkavat noin 1 000 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 800 USD.

Queretaron kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (yhden makuuhuoneen asunto mukavalla alueella)620 dollaria
Ruokaostokset140 dollaria
Syödä ulkona170 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde90 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1,092
Queretaron nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 600 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: 350 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: 5-8 USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: 1,95 USD

☕️ Kahvi: 2,50 USD

Jos haluat enemmän kaupunkitunnelmaa yhdistettynä halviin elinkustannuksiin, Queretaro voi olla oikea paikka sinulle! Tämä kaupunki tarjoaa erinomaisen elintason, vastinetta rahalle ja upean elämäntavan. Lähistöllä sijaitsevaan Pueblo Magicosin päiväretkiä on helppo tehdä, ja lähellä on jopa lentokenttä! Vaikka ulkomaalaisten yhteisö on suhteellisen pieni – uskomme, että kun useammat ihmiset löytävät tämän piilotetun helmen, se jatkaa kasvuaan. Näin kohtuuhintaisten elinkustannusten ansiosta Queretaro on mielestämme yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa.

3. San Cristobal de las Casas, Chiapas – alkaen 1 100 USD

San Cristobal de las Casas on pieni siirtomaakaupunki Chiapasin vuoristossa. Se on suosittu turistikohde meksikolaisille ja ulkomaalaisille. Kaupunki on yksinkertaisesti kaunis mukulakivikatujen, siirtomaahistorian ja rikkaan alkuperäiskansojen kulttuurin ansiosta.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (8)

Vietimme 3 kuukauttaasuu San Cristobal de las Casasissa. Tulimme olemisestaPlaya del Carmenin digitaaliset nomaditja rakasti maisemien ja sään vaihtelua. Voi olla melko kylmä, kun olet ylhäällä vuoristossa, jonka korkeus on 26900 jalkaa(2200 m). Se on erittäin turvallista ja tunsimme paikallisten olevan erittäin ystävällisiä! Infrastruktuuri oli melko vankka jopa pienelle siirtomaakaupungille (niitä olicoworking-tilatja kunnollinen wifi).

San Cristobal de las Casas tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Se on myös niin hauska kaupunki, jossa on paljonravintolavaihtoehtojaja hyvä elämäntapa, joka saa ihmiset jatkamaan oleskeluaan. Kuukausittaiset elinkustannukset San Cristobal de las Casasissa alkavat noin 1 100 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 900 USD.

San Cristobal de las Casasin kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (1 makuuhuone mukavalla alueella)700 dollaria
Ruokaostokset110 dollaria
Syödä ulkona140 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde100 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1 122 dollaria
San Cristobal de las Casasin nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 700 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: 300 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: 6-10 USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: 1,20 USD

☕️ Kahvi: 1,80 USD

San Cristobal de las Casas on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa! Olemme asuneet siellä mmSan Cristobal de las Casasin digitaaliset nomadittodisteena voit elää täällä jopa tiukalla budjetilla. Tulet rakastamaan elämäntapaa, yksinkertaisesti kävelyä kaupungissa, rikasta kulttuuria ja hyvää vastinetta rahalle tässä kaupungissa. Jos haluat täydellisen erittelyn, kirjoitimme täydellisestäElinkustannukset San Cristobal de las Casasissa.

4. Puebla, Meksiko – alkaen 1 150 USD

Puebla on Meksikon neljänneksi suurin kaupunki. Vain 2 tunnin ajomatkan päässä Mexico Citystä sijaitseva tämä on suosittu päiväretki monille turisteille, mutta se on iso kaupunki, joka tekee siitä paljon enemmän kuin päiväretken. Jos haluat helpon pääsyn suureen keskukseen, mutta tarvitset alhaisemmat elinkustannukset, Puebla on loistava vaihtoehto sinulle!

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (11)

Puebla on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa. Kuukausittaiset asumiskustannukset Pueblassa alkavat noin 1 150 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 900 USD.

Pueblan kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (1 makuuhuone mukavalla alueella)725 dollaria
Ruokaostokset120 dollaria
Syödä ulkona150 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde110 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1 177 dollaria
Pueblan nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 600 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: $ 325 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: 4-9 USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: $ 1 USD

☕️ Kahvi: 2,20 USD

Jos etsit yhtä halvimmista paikoista asua Meksikossa – Puebla on loistava valinta. Sinulla on nopea pääsy Mexico Cityyn, jos tarvitset jotain, ja tässä aliarvostetussa matkakohteessa on niin paljon tutkittavaa. Vaikka tämä ei ole suosittu ulkomaalaiskohde, se on mielestämme loistava paikka asua oikean infrastruktuurin kanssa digitaalisille paimentolaisille, jos heillä on tiukka budjetti.

5. Guadalajara, Jalisco – alkaen 1 200 USD

Guadalajara on hauska kaupunki, joka sijaitsee Jaliscon osavaltiossa Meksikon länsipuolella. Siellä on suuri yliopisto, mikä tarkoittaa, että väestö on melko nuori ja trendikäs. Tämä on yksi tämän luettelon suurimmista kaupungeista ja se on loistava paikka asua. Tässä eloisassa kaupungissa on paljon historiaa, museoita, herkullista ruokaa ja jalkapallo on elämää.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (12)

Guadalajara tarjoaa upean kaupunkielämän, ja se on edelleen yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa digitaalisille nomadeille. Kuukausittaiset elinkustannukset Guadalajarassa alkavat noin 1 200 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 950 USD.

Guadalajaran kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (1 makuuhuone mukavalla alueella)775 dollaria
Ruokaostokset140 dollaria
Syödä ulkona150 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde90 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1 227 dollaria
Guadalajaran nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 750 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: $ 375 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: $6+ USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: 1,50 USD

☕️ Kahvi: 2,15 USD

Rakastat nopeasti tähän Meksikon kaupunkiin. Guadalajara on loistava paikka asua tuhansien ulkomaalaisten kanssa yhteisössä. Voit asua yhdessä Meksikon halvimmista paikoista ja silti pitää hauskaa. On paljon helpompaa löytää ystäviä, lähteä tekemään asioita, ja Guadalajarassa on paljon tutkittavaa!

6. Guanajuato City, Meksiko – alkaen $1300 USD

Guanajuato on kaupunki, joka sijaitsee kukkuloilla 6 700 jalan (2 045 metrin) korkeudessa. Tähän kaupunkiin, josta on henkeäsalpaavimmat näkymät koko Meksikossa, on helppo rakastua. Se on paljon kylmempää kuin Meksikon Karibian rannikolla, mutta jos kestät kylmän – Guanajuatossa kannattaa asua. Tulet rakastamaan tätä kaupunkia, jos haluat sukeltaa syvälle kulttuuriin ja tavata enemmän paikallisia ihmisiä. Se ei ole saavuttanut liikaa suosiota (vielä) ja sitä pidetään piilotettuna helmenä Meksikossa!

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (13)

Elinkustannukset ovat melko halpoja Guanajuaton elämänlaatuun nähden. Siksi se on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa digitaalisille nomadeille. Kuukausittaiset elinkustannukset Guanajuato Cityssä alkavat noin 1300 dollarista dollarista riippuen elämäntapavalinnoistasi. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 975 USD.

Guanajuaton kaupungin kuukausittaiset elinkustannukset yhdelle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (1 makuuhuone mukavalla alueella)800 dollaria
Ruokaostokset140 dollaria
Syödä ulkona170 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus40 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde120 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1 302 dollaria
Guanajuaton kaupungin nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 800 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: $ 375 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: $8+ USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: 2,20 USD

☕️ Kahvi: $1,85 USD

Guanajuato City on viehättävä kaupunki, joka on täynnä erinomaisia ​​ravintoloita, kasvavaa ulkomaalaisten yhteisöä ja edullisia asumisvaihtoehtoja ja paljon muuta! Se on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa. Jälleen, jos kestät kylmää ja pidät mieluummin raikkaasta, reipasta ilmasta, Guanajuaton kaupunki voisi olla loistava paikka asua ilman, että kulutat liikaa dollareita joka kuukausi!

7. Oaxaca City, Oaxaca – alkaen $ 1,350 USD

Oaxacan kaupunki on täynnä kulttuuria, herkullista ruokaa ja tarjoaa digitaalisille nomadeille upean elämäntavan. Tämä Oaxacan osavaltiossa sijaitseva pääkaupunki tunnetaan parhaiten myyrästään ja kuolleiden päivän -juhlistaan! Jokainen tapaamamme henkilö, joka on käynyt Oaxacassa, on kehunut sitä. Alhaiset elinkustannukset ja mahdollisuus upeaan elämäntyyliin – Oaxaca City on loistava vaihtoehto, jota voit harkita.

7x halvinta asuinpaikkaa Meksikossa digitaalisille nomadeille (14)

Onko sinulla vain vähän enemmän kuluttavaa? Oaxaca City tarjoaa eloisan kaupungin, jossa on hämmästyttävää ruokaa ja kulttuuria, joten haluat jäädä. Kuukausittaiset elinkustannukset Oaxaca Cityssä alkavat noin 1 350 USD:sta riippuen elämäntapavalinnoistasi, joten Oaxaca City on yksi halvimmista paikoista asua Meksikossa. Tämä sisältää vuokran, päivittäistavarat, ulkona syömisen, aktiviteetit, kahvit ja paljon muuta. Jos olet pariskunta, se on enemmän kuin 1 975 USD.

Oaxaca Cityn kuukausittaiset asumiskustannukset naimattomalle henkilölle:

KATEGORIAKUSTANNUKSET (USD)
Majoitus (1 makuuhuone mukavalla alueella)850 dollaria
Ruokaostokset140 dollaria
Syödä ulkona180 dollaria
Juomavesi18 dollaria
Kuljetus50 dollaria
Puhelinsuunnitelma14 dollaria
Aktiviteetit ja viihde130 dollaria
KAIKKI YHTEENSÄ:1 382 dollaria
Oaxaca Cityn nopeat hintatiedot:

🏠 1 makuuhuoneen huoneisto mukavalla alueella: alkaen $ 800 USD kuukaudessa

💰 Paikallisen asumisen kustannukset: 400 USD kuukaudessa

🍽 Ravintola-ateriat: $ 4,50-9+ USD

🌮 Katuruokaa: vain 1 USD

🍺 Paikallinen olut: $ 1 USD

☕️ Kahvi: 2,20 USD

Oaxacan ympärillä on niin monia festivaaleja ja tapahtumia, joten se on houkutteleva kaupunki digitaalisille nomadeille. Siellä on paljon tekemistä, maailmanluokan ravintoloita ja se on yksi halvimmista kaupungeista asua Meksikossa. Oaxaca City on kaupunki, johon on helppo rakastua, ja se saa sinut viihtymään pidempään. Alhaiset elinkustannukset ovat vain yksi Oaxaca Cityn eduista.

Minkä Meksikon 7x edullisimmasta asuinpaikasta valitset?

Siinä se on!

Seitsemän kertaa edullisimmat paikat asua Meksikossa digitaalisina nomadeina.

Suosikkipaikamme tällä listalla ovat San Cristobal de las Casas ja Oaxaca City! Ne ovat uskomattomia ja saavat sinut todella tuntemaan, että asut Meksikossa. Siirtomaa-arkkitehtuuri, herkullinen ruoka ja ystävälliset ihmiset ovat vain osa siellä asumisen eduista!

Yritimme parhaamme varmistaaksemme, että meillä on tasapaino halpojen elinkustannusten välillä tinkimättä sellaisista asioista kuin turvallisuudesta ja asumisesta. Mielestämme mikä tahansa näistä 7x halvimmista kaupungeista on loistava vaihtoehto, jos sinulla on tiukka budjetti. Voit silti asua mukavasti, saada paikka itsellesi ja ehkä jopa säästää dollareita!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 24/11/2023

Views: 5724

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.