ILMAINEN yritysnimigeneraattori: Yrityksen nimiideoita (2023) - Shopify (2023)

Nimeä yrityksesi enintään 10 sekunnissa

10 sekunnin yritysnimen luoja

Loistavan brändin luominen kestää vuosia, mutta luova tuotenimi voi olla sekunneissa. Shopifyn ilmaisen nimeämisbrändigeneraattorin avulla voit siirtyä brändisi nimeämisestä verkkotunnuksen turvaamiseen ja pienyrityksesi perustamiseen – kaikki muutamalla napsautuksella.

Yrityksen nimen keksiminen brändillesi

Nyt kun sinulla on täydellinen liikeidea, sinun on tehtävä seuraava päätös brändiäsi tai tuotteitasi vastaavan yrityksen nimen valitseminen. Tiedämme, että nimen keksiminen yrityksellesi ei ole helppoa, etenkään painetta tehdä siitä ainutlaatuinen ja samalla kehittää muuta liiketoimintaasi tyhjästä. Jotta voit kuitenkin pitää sormesi pulssissa, sinun tulee tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet löytääksesi täydellisen nimen, joka sopii liikeideaasi.

Jotta pääset alkuun ja etenemään oikeaan suuntaan, harkitse näitä kolmea tärkeää tekijää ennen kuin luot nimen pienyrityksellesi:

Jos etsit helppokäyttöistä yritysnimien luojaa, Shopifyn tuotemerkkien luontiohjelma auttaa sinua nimeämään yrityksesi tai verkkokauppasi 10 sekunnissa tai vähemmän. Sinun tarvitsee vain kuvailla yritystäsi yhdellä sanalla, kirjoittaa avainsana hakupalkkiin, ja nimigeneraattori tekee loput! Valittavanasi on satoja ainutlaatuisia yritysnimiideoita, joten voit vertailla suosikkiasi ja löytää nimen, joka resonoi eniten liikeideaasi.

Kuinka valita yrityksen nimi

Shopifyn verkkokaupan nimigeneraattori on suunniteltu yksinkertaisuutta ja luovuutta ajatellen. Kun käytät myymälänimigeneraattoria, saat paljon potentiaalisia tuotemerkkejä ja verkkotunnuksia, mutta sinun tehtäväsi on löytää brändillesi sopiva nimi. Parhaan nimen tietäminen ei ole aina helppoa, mutta kun siirryt luovien yritysnimiideoiden luetteloa alaspäin, voit valita brändillesi parhaan nimen seuraavasti:

Tee nimestäsi ikimuistoinen:Asiakkaan kyvyllä muistaa yrityksesi nimi on valtava vaikutus siihen, miten he näkevät yrityksesi. Markkinointisuppilon jokaisesta tuumasta uusien asiakkaiden houkuttelemiseen ja uskollisten takaisin tuomiseen – se kaikki liittyy siihen, kuinka nopeasti potentiaalinen asiakas muistaa nimesi.

Brändäys:Nimesi on suunnitelma kaikille päätöksille, joita teet kehittäessäsi brändiäsi. Ajan myötä logosi, iskulauseesi ja arvoehdotuksesi voivat muuttua, mutta nimeäsi on erittäin vaikea muuttaa menettämättä osaa verkkobrändisi vahvuudesta. Valitse nimi, joka voi kehittyä brändisi pitkän aikavälin vision mukaan.

Selkeys:Yksinkertainen, selkeä ja suora nimi on paljon tarttuvampi ja asiakkaiden on helpompi muistaa. Jos asiakkaat eivät aluksi ymmärrä brändiäsi, he eivät todennäköisesti muista sitä myöhemmin. Hyvät tuotenimet eivät vaadi paljoa selitystä. Vaikka sen pitäisi olla selkeä, sen tulisi myös olla mukautuva vaihtamiseen. Nimet, jotka ovat liian ajankohtaisia ​​tai viittaavat suoraan johonkin tiettyyn tuotteeseen, voivat lisätä laatikkoon myöhemmin. Muista arvioida yrityksesi nimiideaasi yrityksen kasvupotentiaalin ja viereisille toimialoille pääsyn kannalta.

Ainutlaatuisuus:Asiakkaat eivät muista tuotemerkkiä, jos se ei ole erottuva. Mieleenpainuva brändäys tarkoittaa, että erottuu kilpailijoistasi, ja se alkaa hienolla, ainutlaatuisella yrityksen nimellä. Ainutlaatuinen tuotemerkki, joka kiinnittää asiakkaan huomion, jää mieleen myöhemmin.

Saatavuus:Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on varmistettava, ettei tuotemerkkiäsi ole jo käytetty. Oikeudelliset riskit huomioimatta, toinen brändi, jolla on oma nimi (tai jotain vastaavaa), voi hämmentää asiakkaita ja vahingoittaa mainettasi verkossa. Tämä koskee myös verkkotunnustasi. Verkkotunnuksesi nimen tulee olla yhtä mieleenpainuva kuin yrityksesi nimi ja se on helppo yhdistää brändiisi. Kun olet valinnut nimen, tarkista verkkotunnuksen saatavuus ja hanki toimiva verkkotunnus mahdollisimman pian verkkotunnuksemme avulla. generaattori.

Yrityksellesi parhaan nimen löytämisen ei tarvitse olla monimutkaista. Shopifyn tuotenimigeneraattorin avulla on helppo tuntea luovia vaihtoehtojasi ja pitää mielessä kaikki muu, mitä tarvitset yrityksesi kasvattamiseen. Kun olet oppinut valitsemaan yrityksen nimen, olet askeleen lähempänä unelmiesi brändin lanseerausta verkossa.

Esimerkkejä yritysnimiideoista inspiroimaan sinua

Antaaksemme sinulle syvemmän kuvan siitä, millaisia ​​voittotuloksia voit saada online-yritysnimien luontityökalulla tulevalle yrityksellesi, olemme koonneet tämän luettelon esimerkkiyritysnimistä, joilla on yllä kuvatut ihanteelliset ominaisuudet: ainutlaatuiset, haettavissa, selkeä ja mieleenpainuva. Kun olet valinnut nimien, sinun on määritettävä, mitkä niistä sopivat parhaiten yleiseen tuotemerkkiisi, voidaanko ne rekisteröidä käytettäväksi alueellasi ja onko sopiva verkkotunnus saatavilla.

  • Spa Paragon
  • GameDay Catering
  • Tutkimuslapset
  • Joogaprofessori
  • Darwin Travel
  • Juhla Plex
  • Pizza Factor
  • Acorn käsityöt

Mikä tekee Shopify-kauppiasnimistä menestyneitä?

Shopify-kauppiaiden kyselymme löysi tuhansia uskomattomia ja ainutlaatuisia yritysnimiä, jotka edistävät verkkokauppojen menestystä ympäri maailmaa. Loistava nimi voi työskennellä kovasti brändisi hyväksi, jopa ennen kuin asiakkaat käyvät verkkosivustollasi.

Apinan setä

Yleisiin lauseisiin perustuvat nimet ovat yleensä erittäin mieleenpainuvia, ja Monkey's Uncle ei ole poikkeus, joka tuo keveyttä ja hauskuutta tähän Pennsylvaniassa sijaitsevaan graafiseen t-paitakauppaan. Tätä lausetta käytetään usein ilmaisemaan yllätystä ja iloa, mikä sopii täydellisesti myymälän ainutlaatuiseen varastoon. -paidan mallit.

"Poikamme Braydenin motivoimana, jolla diagnosoitiin autismi kolmevuotiaana, tiesimme, että tarvitsisimme joustavuutta lääkärikäynneissä ja terapiakäynneissä", sanoo omistaja DerrickMorgan. ”Yhdistimme rakkautemme urheiluun ja kaiken takaiskun aloittaaksemme pienyritysunelmamme. Brayden rakastaa kaikkia animaatioelokuvia, ja Madagascar-elokuvassa on kohtaus, jossa apina ja pingviini riitelevät. Pingviini sanoo: "No, minä olen apinan setä!", jonka Brayden räjähti joka kerta. Ajattelimme, että se tekisi myymälälle söpön nimen ja saisi ihmiset kysymään siitä lisää."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 21/08/2023

Views: 5664

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.