Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (2023)

Khan Academy on tarjonnut jonkinlaista ilmaista koulutusta vuodesta 2008 lähtien. Se on saanut miljoonia dollareita lahjoituksia ja rahoitusta, ja Google lahjoitti 5 000 000 dollaria helmikuussa 2022. Opiskelijat voivat oppia täysin ilmaiseksi tällä alustalla – ja jopa nauttia pelillisistä elementeistä motivaatioksi. Mutta mikä Khan Academy on ja kenelle se on tarkoitettu?

Ohjaajat

5/5

Kurssit

4/5

Kokea

4,5/5

Kaikki yhteensä

4,5/5

Yhdellä silmäyksellä:

 • Khan Academy keskittyy tarjoamaan maksutonta koulutusta K-14-tasolla, jopa kokeisiin valmistautumista standardoituihin testeihin, kuten SAT.
 • Alustalla on pelillistämiselementtejä ja saavutuksia, jotka auttavat motivoimaan oppijoita.
 • Et tarvitse tiliä, mutta se on kuitenkin hyvä idea, jotta voit seurata edistymistä ja käyttää muita ominaisuuksia.
 • Khan Academy saa rahoituksensa lahjoittajilta, olivatpa he yksityishenkilöitä tai suuria yrityksiä ja säätiöitä.
 • Vapaaehtoisten kääntäjien ansiosta monilla kursseilla on tekstityksiä muilla kielillä.
 • Khan Academy on saatavilla osoitteessaiOSja Android.

Tässä Khan Academy -katsauksessa tarkastelemme kaikkia suositun oppimisalustan näkökohtia. Tutkimme saatavilla olevia kursseja, kuinka verkkosivusto toimii ja miten se saa rahoituksensa, jotta se voi jatkaa maksuttoman koulutuksen tarjoamista. Mennään suoraan asiaan!

Mikä on Khan Academy?

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (1)

Khan Academy on nimetty Salman Khanin mukaan, joka perusti sen yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2008. Se sai alkunsa Khanille alun perin keinona auttaa serkkujaan tutorina. Nopea eteenpäin nykypäivään, ja siitä on kasvanut valtava 501(c) (3) voittoa tavoittelematon järjestö, joka keskittyi tarjoamaan ilmaista koulutusta kaikille. Kurssit opetetaan yleensä lyhyiden videoiden ja "virtuaalisten liitutaulujen" avulla.

Khan Academy tarjoaa kursseja keski-ikäisille opiskelijoille, ja muutama kurssi aikuisopiskelijoille. Opiskelijat, jotka valmistautuvat suorittamaan standardoituja testejä, voivat myös käyttää KA:n resursseja valmistautumiseen, koska alustalla on testivalmistelut SAT-, ACT-, LSAT- ja GMAT-testejä varten.

Sen lisäksi, että Khan Academy on verkkosivusto oppijoille, se tarjoaa myös resursseja vanhemmille, jotka kouluttavat lapsiaan, ja opettajille, jotka tarvitsevat lisätunteja tai -resursseja.

Onko Khan Academy laillinen?

Ehdottomasti! Monet Khan Academy -arvostelut kertovat sinulle, kuinka laillinen alusta on. Mutta sinun ei tarvitse uskoa sanaamme – perustamisestaan ​​vuonna 2008 lähtien Khan Academy on tarjonnut laadukasta koulutusta kaikille maksutta. Mutta onko Khan Academy luotettava lähde? Vastaus on myös kyllä ​​– tässä syy:

Kaksi vuotta perustamisensa jälkeen Khan Academy sai 2 miljoonan dollarin ja 1,5 miljoonan dollarin lahjoitukset alustan käynnistämiseen. Nämä apurahat myönsivät vuonna 2010 Google ja Bill ja Melinda Gates Foundation. Useat kannattajat, mukaan lukien Comcast, College Board ja Bank of America, ovat kukin jopa lahjoittaneet yli 10 000 000 dollaria. Vielä helmikuussa 2022 Google lahjoitti Khan Academylle 5 000 000 dollaria sisällön kehittämiseen.

Khan Academyn yli 200 asiantuntijan lisäksi, jotka varmistavat kurssin laadun ja tarjoavat tarkkoja tietoja, alustalla on myös avustajia, jotka kääntävät kurssivideoita muille kielille.

Vuonna 2015 Khan Academy julkaisi artikkelin, jossa käsiteltiin korkeakouluopiskelijoiden kokemuksia Khan Academysta. Vaikka Khan Academy on siirtänyt painopisteensä K-14-koulutuksen tarjoamiseen, artikkeli on silti melkoinen osoitus alustan legitiimiydestä. Siinä todetaan, että 504:stä tutkituista Stanford-opiskelijoista 65 % sanoi, että KA on vaikuttanut merkittävästi heidän koulutukseensa. 159 tutkitusta opiskelijasta huippukouluista, kuten Harvardista, UPennistä, Princetonista, MIT:stä ja muista, 57 % sanoi, että Khan Academy oli merkityksellinen heidän koulutuksensa kannalta.

Näet Khan Academyn kannattajasivuntässä. Löydät Khan Academyn avustajasivuntässä.

Onko Khan Academy akkreditoitu?

Ei – ja Khan Academy myöntää tämän. Tästä syystä Khan Academyn oppitunteja voidaan käyttää paremmin perinteisemmän koulutuksen täydennyksinä.

Onko Khan Academy akkreditoitu kotiopetukseen? Valitettavasti ei taaskaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö vanhemmat voisi käyttää sitä resurssina. Khan Academyssa on resurssi vanhemmille, jotka kouluttavat lapsiaan täällä. Lopuksi, onko Khan Academy hyvä matematiikalle? Joo! Jotkut vanhemmat jopa käyttävät Khan Academyn matematiikan kursseja kokonaisena opetussuunnitelmana.

Koska Khan Academyä ei ole akkreditoitu, opiskelijat eivät voi ansaita todistuksia.

Kenen pitäisi käyttää Khan Academyä?

Khan Academy on tarkoitettu kaikille tietoa ja oppimista tavoitteleville. Voit olla minkä ikäinen tahansa ja mistä tahansa taustasta, ja todennäköisesti löydät jotain opittavaa alustalta. On kuitenkin syytä mainita, että parin viime vuoden aikana Khan Academy on kaksinkertaistunut painopisteensä tarjoamiseksi tarjotakseen K-14-suuntautuneempaa koulutusta. He jopajäi eläkkeelle jotkin kurssitvuonna 2020 mukauttaakseen luettelonsa paremmin K-14-luokkaan.

Koska Khan Academy on 100 % ilmainen, se on erinomainen resurssi opiskelijoille, joilla on rajoitettu pääsy laadukkaaseen koulutukseen. Khan Academyn kursseja ja sisältöä on käytetty jopa joissakin voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä.aloitteitatarjota koulutusta niille, joilla ei ole sähköä tai Internetiä.

Oppijat eivät ole ainoita, jotka voivat hyötyä tästä alustasta. Khan Academy on myös erittäin hyödyllinen opettajille, jotka etsivät resursseja tai vanhemmille, jotka kouluttavat lapsiaan.

Miten Khan Academy toimii?

Kun saavut Khan Academyn verkkosivustolle, näet sen yksinkertaisen ja suoraviivaisenkäyttöliittymä. Verkkosuunnittelu on yksinkertainen ja selkeä, mikä tekee navigoinnista sujuvan.

Etusivulla on neljä napsautettavaa painiketta: Oppilaat, Opettajat, Piirit* ja Vanhemmat. Napsauttamalla Oppilaat, opettajat tai vanhemmat pääset Khan Academyn rekisteröitymissivulle, jossa voit rekisteröityä oppijaksi, opettajaksi tai vanhemmaksi. Jokaisella tilillä on erilaisia ​​ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse edes luoda tiliä käyttääksesi alustaa.

Oppiminen on yhtä helppoa kuin napsauttaa "Kurssit” linkkiä etusivun vasemmassa yläkulmassa. Näet avattavan valikon kaikista saatavilla olevista Khan Academyn kursseista. Valitse vain kurssi, jonka haluat oppia, ja se vie sinut kurssin sivulle. Esimerkiksi napsauttamallaTietokoneohjelmointivie sinut alla olevalle sivulle:

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (2)

Täältä voit valita minkä oppitunnin haluat aloittaa. AloitetaanHTML. Klikkaamalla "Johdanto HTML:ään” avaa kurssin oppitunnit, jotka on jo järjestetty, jotta käsitteiden peräkkäinen oppiminen olisi helpompaa.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (3)

Napsauttamalla todellista oppituntia pääset oppituntisivulle, joka sisältää oppitunnin videon, tekstin, kysymyksiä, vinkkejä ja paljon muuta.

Tilinhaltijat voivat ansaita "Energiapisteitä" katsoessaan luentoja ja suorittaessaan tiettyjä tehtäviä Khan Academyssa. Nämä pisteet pelillistävät koko oppimiskokemuksen ja rohkaisevat sinua jatkamaan matkaasi.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (4)

Khan Academyn tietojen mukaansivu, energiapisteet mittaavat alustalla oppimiseen käytettyä vaivaa. Ne eivät kuitenkaan mittaa kykyäsi tai asian hallintaasi. Voit ansaita pisteitä seuraavasti:

 • Videon viimeistely
 • Tietokoneohjelmoinnin haasteiden suorittaminen
 • Harjoitusongelmien tekeminen
 • Tehtävien suorittaminen

Mutta mihin pisteitä oikein voi käyttää?

Pisteiden ansaitseminen voi auttaa sinua ansaitsemaan merkin. Voit myös käyttää niitä profiilisi avatarin kehittämiseen:

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (5)

Toinen pelillistämisen muoto alustalla ovat merkit (ja haastepaikat). Voit ansaita merkkejä eri tavoilla – ansaita energiapisteitä, oppia tietojenkäsittelytiedettä, rakentaa harjoitusten hallintaa ja paljon muuta. Tunnuksilla on viisi tasoa: meteoriitti (yleisin), kuu, maa, aurinko ja musta aukko (harvinaisin).

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (6)

Merkit, avatarit ja energiapisteet auttavat motivoimaan oppilaita suorittamaan oppitunnit, tehtävät ja harjoitukset. Se on uusi tapa saada opiskelijat pysymään kursseissaan!

*Khanin akatemian piiriton yksi alustan tarjouksista, jotka on suunnattukoulupiirit. Se tarjoaa tietoja, ammatillista kehitystä ja työkaluja opettajille, rehtoreille ja piirin hallintovirkamiehille, mikä auttaa heitä seuraamaan oppilaiden KA:n käyttöä.

Kuinka avata Khan Academy -tili

Khan Academy -tilin luominen ei ole pakollista. Voit pärjätä ilman rekisteröitymistä, vaikka jäät paitsi muutamista ominaisuuksista. Et voi esimerkiksi:

 • Seuraa edistymistäsi opettelemillasi kursseilla
 • Ansaitse mitä tahansa energiapisteitä
 • Ansaitse kaikki merkit
 • Käytä mitä tahansa avataria
 • Osallistu kurssin kysymysosioihin ja foorumeihin

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (7)

Jos käytät Khan Academyä ilman tiliä, verkkosivusto ilmoittaa sinulle, että edistymistäsi ei ole tallennettu, sekä helpon linkin kirjautumiseen tai rekisteröitymiseen.

Onneksi KA-tilin rekisteröiminen on uskomattoman yksinkertaista. Aloita rekisteröityminen napsauttamalla etusivulla yhtä alla olevista painikkeista. Piirit ovat enemmän opiskelijapiirejä varten, joten valitse oppilaat, opettajat tai vanhemmat.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (8)

Älä huoli, jos napsautat väärää kohdetta – seuraavalla sivulla voit muuttaa valintaasi.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (9)

Kun rekisteröidyt opiskelijaksi, sinun on annettava syntymäaikasi. Kun olet tehnyt sen, voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi tai käyttämällä Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi. Käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita voidakseen luoda tilin; muuten heidän vanhempansa voivat luoda tilin heille.

Voit rekisteröityä opettajaksi sähköpostiosoitteella tai Google-, Facebook-, Apple- tai Clever-tilillä. Tutustu joihinkin opettajan tilin etuihin alta:

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (10)

Voit rekisteröityä vanhemmiksi sähköpostiosoitteellasi, Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi. Kun olet luonut vanhemman tilin, seuraa KA:n ohjeita luodaksesi tilin lapsellesi.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (11)

Khan Academyn hyvät ja huonot puolet

Onko Khan Academy hyvä? Alustalla on muutamia etuja ja haittoja, mutta sinun on vaikea löytää monia kriittisiä arvosteluja. Arvioidaan Khan Academyn hyvät ja huonot puolet:

Plussat

Haittoja

 • 100 % ilmainen – et koskaan maksa senttiäkään päästäksesi Khan Academyn kursseille, ellet päätä tehdä henkilökohtaista lahjoitusta alustalle.
 • Kurssin aineet/aiheet ovat rajallisia, ja ne keskittyvät enemmän perus- ja keskiasteen koulutukseen ja Yhdysvaltojen tarpeisiin
 • Ei mainoksia (paitsi satunnainen banneri, joka rohkaisee lahjoituksia)
 • Vain yksi opetustyyli (virtuaaliset taulut ja videot)
 • Kurssit ovat laadukkaita ja aiheista tuntevien asiantuntijoiden luomia. Siellä on videoita, tietokilpailuja ja luentoja.
 • Ei parasta interaktiivisuutta, tunnit eivät ole kovin syvällisiä
 • Monet vanhemmat ovat alkaneet ottaa Khan Academyn kursseja kotiopetuksen opetussuunnitelmaansa. Kursseja, kuten Khan Academy Math, voidaan käyttää jopa täydellisenä matematiikan opetussuunnitelmana
 • Ei sertifikaatteja
 • Helppokäyttöinen, intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen
 • Khan Academyä kritisoitiin kerran joidenkin kurssien epätarkoista tiedoista, vaikka alusta vastasi palkkaamalla 200 faktantarkistusasiantuntijaa korjaamaan ongelman.
 • Käytettävissä milloin tahansa, missä tahansa, useilla kielillä (tekstit), vaikka kaikkia kursseja ei käännetä
 • Henkilökohtaisen kokemuksen puute ohjaajien kanssa
 • Oppiminen onpelillistä, joka auttaa motivoimaan opiskelijoita oppimaan. Painopiste onmestaruuden oppiminen, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia omaan tahtiinsa.
 • Työkaluja opettajille
 • Tähtien maine laadun tarjoajana,vapaakoulutus
 • SAT/ACT valmistelu

Kuinka paljon Khan Academyn kurssit maksavat?

Khan Academyssa opiskelu maksaa sinulle suuren, lihavan… ei mitään! 501(c)(3) voittoa tavoittelematon koulutusorganisaatio Khan Academy tarjoaa kurssejaan täysin ilmaiseksi.

Khan Academy sanoo, että sen tehtävä on "tarjota ilmainen, maailmanluokan koulutus kaikille, missä tahansa.”

Kun menet Khan Academyyn, et huomaa hintoja tai tulomainoksia. Joten miten Khan Academy rahoittaa kaiken, kun otetaan huomioon, että he eivät tee tuloja?

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (12)

Lahjoittajat ja hyväntekijät maksavat avokätisesti Khan Academyn kustannukset. Monet kannattajat ovat lahjoittaneet miljoonia alustalle auttaen sitä tarjoamaan korkeatasoista ja laadukasta koulutusta. Khan Academy ottaa kuitenkin vastaan ​​lahjoituksia myös tavalliselta yksilöltä.

Jos haluat lahjoittaa Khan Academylle, voit tehdä sentässä– jokainen pienikin osa auttaa. Voit tehdä kertalahjoituksen tai valita kuukausittaisen vaihtoehdon. Khan Academy ehdottaa kuukausilahjoituksia alkaen 12 dollarista ja enintään 50 dollaria, vaikka voit myös valita mukautetun summan. Alustassa on myös valintaruutu, jonka voit valita lisätäksesi kuukausittaiseen kokonaissummaan 0,30 dollaria transaktiomaksujen kattamiseksi. Kertalahjoituksista perittävät maksut ovat 0,63 dollaria.

Kun lahjoitat Khan Academylle, voit tehdä sen luottokortilla tai PayPalilla. Voit myös lahjoittaa shekillä tai käyttämällä Square Cashia tai Bitcoinia. Löydät lisätietojatässä.

Jos haluat tarjota tukeasi alustalle tekemättä rahallisia lahjoja, voit halutessasi osallistua alustan avustajaksi esimerkiksi kääntämiseen.

Tarjoaako Khan Academy ilmaisia ​​kursseja?

Kyllä – jokainen Khan Academyn kurssi on täysin ilmainen.

Khan Academyn lukukausimaksujen palautukset

Koska kaikki Khan Academyn kurssit ovat ilmaisia, rahoja ei tarvitse palauttaa. Lahjoituksia ja lahjoituksia alustalle ei myöskään palauteta. Jos sinulla on kuukausittainen lahjoitusaikataulu, voit peruuttaa lahjoituksen keskeyttääksesi seuraavan kuukauden maksun. Linkki lahjoituksen peruuttamiseen on kuitin alaosassa.

Millaisia ​​kursseja on saatavilla Khan Academyssa?

Khan Academyssa on tarjolla monia kursseja, mutta suurin osa niistä on suunnattu K-14-yleisölle. Kun siirryt heidän verkkosivustolleen ja napsautat sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa "Kurssit" -linkkiä, näkyviin tulee alla olevassa kuvakaappauksessa oleva valikko:

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (13)

Khan Academyssa on tarjolla muutamia aineita. Opiskelijat voivat oppia matematiikkaa, luonnontieteitä, tietojenkäsittelyä, taiteita ja humanistisia tieteitä, taloustiedettä, lukemista ja kielitaidetta, kokeen valmistautumista ja elämäntaitoja. Jokaisessa kategoriassa on runsaasti alaluokkia, jotka sisältävät varsinaisia ​​kursseja ja oppitunteja.

Olet ehkä huomannut, että Khan Academy keskittyy enimmäkseen matematiikkaan, jopa niin pitkälle, että se tarjoaa kolme pääluokkaa – Get Ready Courses, Pre-K to 8th Grade ja High School and College. Koska matematiikan kursseja on saatavilla eri tasoilla, ei ole yllättävää, että monet opettajat ja kotiopetusta harjoittavat vanhemmat käyttävät Khan Academyn matematiikan kursseja.

Tietysti on myös tärkeää huomata, että Khan Academy tarjoaa kursseja tietojenkäsittelyssä, mukaan lukien tietokoneohjelmointi ja muutamia tietojenkäsittelytieteen kursseja, kuten informaatioteoriaa, algoritmeja ja kryptografiaa. Voit myös tutustua Khan Academyn AP- tai College Computer Science Principles -kursseihin, jotka sisältävät esimerkiksi seuraavia aiheita:

 • Ohjelmointi
 • Tietojen analysointi
 • Tietoturva verkossa
 • Simulaatiot
 • Tietotekniikan innovaatiot

Sinun ei tarvitse edes luoda tiliä – oppiminen on yhtä yksinkertaista kuin navigointi haluamallesi kurssille ja oppitunnille. Lopuksi voit katsoa oppitunnin videoita suoraan selaimessasi (tai mobiilisovelluksessasi).

Kuinka valita oikea Khan Academy -kurssi

Oikean Khan Academy -kurssin valitseminen on yhtä helppoa kuin sen valitseminen kurssivalikosta. Kaikki kurssit ovat saatavilla ilmaiseksi, joten voit vain pysähtyä ja valita toisen kurssin, jos et pidä kurssista, jolla olet!

Parhaat Khan Academy -kurssit

Khan Academyssa ei ole paljon tekniikkaan liittyviä kursseja, mutta voimme ehdottomasti suositella niitäTietokoneohjelmoinnin kurssi.

Khan Academyn arvostelu: plussat, miinukset ja vaihtoehdot (14)

Khan Academyn ohjelmointiosasto tarjoaa erinomaiset johdannot HTML:ään, CSS:ään,JavaScript, ja SQL. Voit oppia täällä ilmaiseksi ja siirtyä sitten muille kursseille muilla alustoilla lisäoppimista varten.

Voit myös tutustua muihin KA:n kursseihinAtk-osio. Saatat jopa löytää kursseista, kuten henkilökohtaisen rahoituksen ja Internet-turvallisuudenElämäntaidotosio hyödyllinen!

Khan Academy -arvostelumme: Yhteenveto

Khan Academy on erinomainen alusta, jota monet rakastavat. Tässä arvostelumme yhdellä silmäyksellä:

 • Käyttäjäystävällisyys: 4,5/5- Tämän alustan käyttäminen on yksinkertaista, eikä vaadi tekniikkataitoa. Pidämme myös siitä, että oppituntien käyttäminen ei edellytä tiliä.
 • Mukavuus: 5/5- Khan Academy on saatavilla kaikilla alustoilla, mukaan lukien sen iOS- tai Android-sovellus. Voit jopa päästä alustalleoffline-tilassa.
 • Saavutettavuus: 5/5- Offline-käyttö, videon tekstitykset ja transkriptiokäännökset jopa 28 kielelle saavat meiltä maksimipistemäärän.
 • Edullisuus: 5/5- Se on ilmainen. Tarvitseeko meidän sanoa enemmän?
 • Sertifiointi: N/A- Khan Academy ei tarjoa sertifikaatteja.
 • Luettelo: 2.5/5- Luettelo saa itse asiassa 5/5, jos olet perus-oppilas. Mutta teknologiaan liittyvälle sisällölle annamme 2,5/5.
 • Kurssin laatu: 5/5- Khan Academyn sisältöasiantuntijat varmistavat, että kurssit ovat faktatarkastettuja ja laadukkaita.
 • Käyttäjätuki: 5/5- Huomaat, että Khan Academy tarjoaa erinomaista asiakastukea, jossa on harkittuja ja jatkuvia vastauksia käyttäjien tiedusteluihin ja valituksiin.
 • Maksutavat: 4,5/5- Khan Academy tekee parhaansa tehdäkseen lahjoituksen helpoksi luottokortillasi, PayPalilla, Square Cashilla tai Bitcoinilla.
 • Hyvityskäytäntö: Ei käytössä

Lopullinen tuomio ja luokitus

On todella vaikeaa löytää negatiivisia Khan Academy -arvosteluja. Loppujen lopuksi Khan Academyä on vaikea syyttää – varsinkin kun se tarjoaa kaiken tekemänsä veloituksetta. Kuitenkin, koska sen pääpaino on perus- ja peruskoulutus, sinun on vaikea oppia muutakin kuin perusasiat, jotta voit aloittaa urasi tekniikan alalla. Uskomme kuitenkin, että Khan Academy on erinomainen alusta, joka ansaitsee arvosanan4,5/5tähdet – toivomme vain, että sillä olisi enemmän kursseja teknisiin taitoihin!

Lopullinen arvosanamme: 4,5/5

Vaihtoehtoja Khan Academylle

Khan Academy tarjoaa lähes lyömättömän arvon, koska se on täysin ilmainen. Jos päätavoitteesi on kuitenkin oppia uusia taitoja ja tietoja tekniikan uran aloittamiseksi tai edistämiseksi, Khan Academy saattaa jättää sinut kaipaamaan enemmän. Onneksi tarjolla on monia vaihtoehtoja - joissakin niistä on jopa ilmaisia ​​kursseja. Parasta on, että useimmat näistä vaihtoehdoista tarjoavat todistuksia, jotka voit lisätä ansioluetteloosi.

Katsotaanpa joitain vaihtoehtoja:

 • SkillUpkirjoittajaYksinkertainen oppiminentarjoaa satoja ilmaisia ​​kursseja. Nämä alan asiantuntijoiden luomat kurssit voivat auttaa sinua oppimaan alan asiantuntijoilta milloin tahansa ja missä tahansa. SkillUpin avulla voit oppia yli 600 vaadittua taitoa – ja saat myös ilmaisia ​​oppaita, työhaastatteluvinkkejä ja paljon muuta. Lisäksi, jos haluat oppia lisää ja saada todistuksia, jotka voit liittää ansioluetteloosi, voit ilmoittautua jollekin Simplilearnin maksullisista kursseista.
 • Udemyon erinomainen alusta, jos haluat kehittää taitojasi ja saada urasi vauhtiin. Alustalla on satoja tuhansia kursseja, joten löydät todennäköisesti tarpeisiisi sopivan (muista vain tarkistaa arvostelut). Jos et ole tyytyväinen kurssiisi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa saadaksesi täyden hyvityksen. Udemylla on myös joitain ilmaisia ​​kursseja, mutta suoritustodistuksesta on maksettava maksu. Lopuksi työnantajat eivät aina tunnista Udemyn todistuksia; Jos kuitenkin pystyt todistamaan taitosi tai jos sinulla on hyvä portfolio, todistuksellasi ei ole niin suurta merkitystä.
 • EdXonMOOC alustajoidenkin maailman arvostetuimpien yliopistojen – Harvardin ja MIT:n – luomia. Alustalla on monia kursseja ilmaiseksi tai hintaan, ja se tarjoaa jopa kandidaatin ja maisterin tutkintoja. Kurssit tehdään yhteistyössä joidenkin Yhdysvaltojen parhaiden yliopistojen kanssa, joten voit olla varma laadusta.

Johtopäätös

Khan Academy on upea voittoa tavoittelematon järjestö, jolla on jalo edunvalvonta – tarjota oppimista ilmaiseksi, kaikille, ikuisesti. Hyväntekijöiden jatkuvan tuen ja suurten yritysten ja säätiöiden hyväntekeväisyyslahjoitusten ansiosta Khan Academy voi jatkaa tehtäväänsä monien vuosien ajan.

Toivomme, että tämä Khan Academy -arvostelu on auttanut sinua saamaan enemmän tietoa tästä ilmaisesta e-oppimisalustasta ja siitä, mitä se voi auttaa sinua. Hyvää oppimista!

Jos haluat löytää lisää mahdollisuuksia unelma-IT-työhön, me tarjoamme sinulle apua.

Tutustu 5 tapaan saada ensimmäinen työpaikkasi IT-alalla!

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Onko Khan Academy luotettava?

Ehdottomasti! Khan Academy on saanut lahjoituksia suurilta yrityksiltä ja hyväntekeväisyysjärjestöiltä, ​​kuten Googlelta, Bill and Melinda Gates Foundationilta, Comcastilta, Elon Musk Foundationilta ja College Boardilta. Helmikuussa 2022 Google teki 5 000 000 dollarin lisälahjoituksen Khan Academylle sisällön kehittämiseen.

Khan Academyssa on paljon asiantuntijoita, jotka auttavat heitä luomaan ja kuratoimaan kurssejaan varmistaen korkean laadun kaikkialla. Näet heidän sisältöasiantuntijansatässä.

2. Onko Khan Academy täysin ilmainen?

Onko Khan Academy ilmainen?Joo! Khanin verkkoakatemia tarjoaa ilmaisen koulutuksen kaikille iästä tai taustasta riippumatta. 501(c)(3) voittoa tavoittelematon organisaatio kannattaa alustan säilyttämistäilmainen kenelle tahansa, missä tahansa, ikuisesti. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Khan Academy ottaa vastaan ​​lahjoituksia.

3. Voidaanko Khan Academyä käyttää kokonaisena opetussuunnitelmana?

Yleensä ei – emme suosittele Khan Academyn käyttöä kokonaisena opetussuunnitelmana. Kuitenkin monet lapsiaan kotikouluttavat vanhemmat ja perinteiset opettajat käyttävät Khan Academyn kurssejaosaopetussuunnitelmastaan. Lopuksi, voit harkita vain Khan Academyn käyttämistä täydellisenä opetussuunnitelmana sen matematiikan kursseille, jotka ulottuvat varhaisesta matematiikasta laskelmaan.

4. Mille ikäryhmälle Khan Academy on tarkoitettu?

Khan Academy on alusta kaiken ikäisille. Kuka tahansa voi tulla oppimaan alustalle iästä riippumatta, joten jos haluat oppia jotain, voit mennä suoraan eteenpäin ja etsiä kurssia Khan Academysta.

Khan Academy on kuitenkin siirtänyt painopisteensä K-14-koulutukseen.

5. Voivatko aikuisopiskelijat käyttää Khan Academyä?

Joo! Löydät Khan Academysta kursseja, kuten historiaa ja tiedettä, jotka eivät ole yksinomaan nuoremmille opiskelijoille. Toki suuri osa verkkosivuston sisällöstä on enemmän keski-ikäisille opiskelijoille, mutta älä anna sen estää sinua. Oppiminen on kaikille,minkä ikäisen tahansa. Kokeile Elämäntaidot-osiota, jos siellä on jotain, mikä kiinnostaa sinua!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 13/12/2023

Views: 5782

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.