Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (2023)

Jos suunnittelet matkaa Meksikoon, mutta olet huolissasi turvallisuudesta, on tärkeää ymmärtää, että kaikki alueet eivät ole yhtä vaarallisia tässä suuressa maassa.

kloNomadi kapitalisti, ymmärrämme, että turvallisuus on asiakkaillemme ykkösprioriteetti. Lisäksi, kuten lukijamme tietävät, rakastamme Meksikoa, joten jos et ole koskaan käynyt, haluamme auttaa sinua seuraavan matkasi suunnittelussa.

Tutkimalla ja ryhtymällä tarvittaviin turvatoimiin voit nauttia turvallisesta ja ikimuistoisesta matkasta Meksikoon joka vuosi, kuten miljoonat muut turistit ja ulkomaalaiset. Tai jopa muuttaa sinne.

Tämä artikkeli kattaa kuuluisat rantakaupungit, kaupungit, kuten Mexico City, ja piilotetut jalokivet. Annamme myös vinkkejä turvassa pysymiseen Meksikossa matkustaessasi.

Mitkä Meksikon osat ovat turvallisia?

Ensin puhutaan huoneessa olevasta norsusta. Kyllä, jotkin Meksikon osat ovat vaarallisia, ja on tärkeää olla tietoinen niistä.

Esimerkiksi,Yhdysvaltain ulkoministeriö on julkaissut matkustusohjeettiettyjen Meksikon osavaltioiden ja alueiden osalta rikollisuuden ja väkivallan vuoksi.

Monet Meksikon osavaltiot ovat kuitenkin turvallisia turisteille ja ulkomailla asuville, ja nämä alueet ovat vähärikollisia ja suosittuja turistien keskuudessa.

Heillä on vahva poliisin läsnäolo, ja he ovat taloudellisesti riippuvaisia ​​matkailusta.

Jotkut Meksikon turvallisimmista alueista turisteille ja ulkomaalaisille ovat:

 • Yucatanin niemimaalla ovat Cancun, Playa del Carmen,Tulum, ja Merida, joka tunnetaan kauniista valkoisista hiekkarannoistaan, muinaisista maya-raunioistaan ​​ja vilkkaasta meksikolaisesta kulttuuristaan. Vaikka nämä alueet voivat olla täynnä turisteja, niitä pidetään turvallisina, jos pysyt turistialueilla ja noudatat normaaleja varotoimia.
 • Tyynenmeren rannikolle kuuluvat Puerto Vallarta, Huatulco ja Ensenada. Täältä löydät upeita rannikoita, ystävällisiä paikallisia ja herkullisia mereneläviä.
 • Baja California Sur, johon kuuluvat Los Cabos, La Paz ja Todos Santos, tunnetaan rennosta tunnelmastaan, aavikkomaisemistaan ​​ja valaiden katselumahdollisuuksistaan.
 • Meksikon Keskiylängöt, nämä siirtomaakaupungit, joihin kuuluvat San Miguel de Allende, Guadalajara ja Oaxaca City, ovat täynnä historiaa, upeaa arkkitehtuuria ja vaikuttavia kulttuurikohtauksia.

Vaikka nämä alueet ovat yleensä turvallisia matkailijoille, tarvittavien varotoimien toteuttaminen ja ympäristön tarkkailu on silti välttämätöntä, kuten useimmissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Ovatko meksikolaiset all-inclusive-lomakeskukset turvallisempia kuin tavalliset hotellit?

Monet matkailijat päättävät majoittua Meksikon all-inclusive-lomakeskuksissa, koska ne tarjoavat kätevän ja turvallisen tavan nauttia rantalomasta.

Hotellin tai lomakeskuksen turvallisuus riippuu viime kädessä useista tekijöistä, kuten sijainnista, turvatoimista ja ympäröivän alueen yleisestä rikollisuudesta.

On syytä pitää mielessä, että vaikka all-inclusive-lomakeskukset tarjoavat monia etuja, on silti tärkeää ryhtyä tarvittaviin varotoimiin turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen varmistamiseksi.

Jos valitset all-inclusive-lomakeskuksen, toimi huolellisestitutkia ja lukea arvostelujamuilta matkailijoilta etukäteen.

5 turvallisuusvinkkiä Meksikoon matkustamiseen

Riippumatta siitä, missä asut Meksikossa, näiden turvatoimien pitäminen mielessäsi suojellaksesi itseäsi ja omaisuutesi on tärkeää:

 1. Ole tietoinen ympäristöstäsi, kiinnitä huomiota siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja ole valppaana mahdollisten vaarojen varalta.
 2. Jotkut Meksikon alueet ovat vaarallisempia kuin toiset. Joten ennen matkaa tutkia, mitä alueita sinun tulisi välttää. Vältä rajakaupunkeja ja osavaltioita, joissa on korkea järjestäytyneen rikollisuuden taso, kuten Guerrero, Michoacan ja Tamaulipas.
 3. Älä kehu rikkauttasi. Vältä kalliiden korujen käyttämistä tai suurten käteismäärien kantamista, koska tämä voi tehdä sinusta varkauden kohteen.
 4. Käytä maalaisjärkeä. Luota vaistoihisi äläkä ota tarpeettomia riskejä. Jos jokin vaikuttaa vaaralliselta tai epämääräiseltä, se todennäköisesti on sitä.
 5. Pidä asiakirjasi ja arvoesineet turvassa. Säilytä passi, rahat ja muut arvoesineet turvallisessa paikassa, kuten hotellin kassakaapissa.

Turvallisimmat rajanylityspaikat Meksikossa

Turvallisimman rajanylityspaikan valitseminen on elintärkeää, jossinä ajatYhdysvalloista Meksikoon. Tässä on joitain parhaista vaihtoehdoistasi:

 • Nogales, Arizona: Suhteellisen turvallinen ja rajaviranomaisten partioima.
 • El Paso, Texas: Tätä risteystä pidetään yhtenä maan turvallisimmista ja tehokkaimmista risteyksistä.
 • Laredo, Texas: Yksi maan vilkkaimmista rajoista, mutta myös yksi turvallisimmista, koska siellä on paljon poliisia.
 • Otay Mesan risteys: Monien suosittu reittiajavat matkustajatLos Angelesista tai San Diegosta.

Meksikon turvallisimmat kaupungit vuonna 2023

Nyt kun olemme käsitelleet joitain yleisiä turvallisuusvinkkejä ja alueita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, katso tarkemmin joitain Meksikon turvallisimmista kaupungeista.

Nämä kohteet ovat tunnettuja alhaisista rikollisuuksistaan, kutsuvasta luonnostaan ​​ja ainutlaatuisista nähtävyyksistään.

Merida

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (1)

Mérida, Yucatanin pääkaupunki, erottuu yhdeksi Meksikon ja Latinalaisen Amerikan turvallisimmista kaupungeista, ja se ansaitsee tunnustustaCEOWorld-lehtimantereen toiseksi turvallisin kaupunki Kanadan Quebec Cityn jälkeen.

Alhaisen rikollisuuden ja elävän kulttuuriperinnön ansiosta Méridasta on viime aikoina tullut suosittu matkailukohde.

Yucatanin osavaltion pääkaupunki ja suurin kaupunki Mérida tunnetaan upeasta siirtomaa-arkkitehtuuristaan, uskomattomasta ruoastaan ​​ja tärkeiden arkeologisten kohteiden läheisyydestä.

Vierailijat ja ulkomaalaiset voivat turvallisesti tutustua kaupungin historialliseen keskustaan, joka tunnetaan vilkkaasta musiikista ja taiteesta, samalla kun ihailevat ikonisia maamerkkejä, kutenHallituksen palatsijaSan Ildefonson katedraali.

Vaikka Mérida on yleisesti ottaen turvallinen, tavallisten varotoimien noudattaminen on välttämätöntä, koska taskuvarkauksia voi satunnaisesti tapahtua, mutta merkittävin turvallisuusongelma Méridassa on vilkas liikenne.

Sen strateginen sijainti tekee Méridasta myös erinomaisen tukikohdan päiväretkille läheisiin suosittuihin turistikohteisiin, kuten Cancuniin ja Playa del Carmeniin.

Carmenin ranta

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (2)

Carmenin ranta,kuuluisa rantakaupunkiMeksikon Karibian rannikolla jatkaa kasvuaan ja kukoistaa, kun sen talous kasvaa ja elinkustannukset laskevat.

Tämän seurauksena on arvioitu, että noin 186 000 ulkomaalaistaustaista asuu osa-aikaisesti kokopäiväisesti Playa del Carmenissa, Meksikossa.

Vaikka Quintana Roon osavaltiossa esiintyy vain vähän turisteille suunnattua väkivaltarikollisuutta, Playa del Carmenissa on välttämätöntä ryhtyä turvatoimiin, etenkin kun otetaan huomioon viimeaikaiset huumeisiin liittyvät väkivaltatapaukset läheisessä Tulumissa.

Vierailijoiden tulee välttää kävelyä yksin yöllä ja välttää turhan huomion herättämistä.

Sen upeat valkoiset hiekkarannat, vilkas yöelämä ja lähellä muinaista arkeologista aluettaChichen Itza, Playa del Carmen houkuttelee lukemattomia lomailijoita.

Elinkustannukset tässä vilkkaassa rantakaupungissa voivat vaihdella 10 000 dollarista 25 000 dollariin vuodessa yksilöllisistä mieltymyksistä riippuen.

Tulum

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (3)

Tulum on toinen tunnettu matkailukohde Meksikon Karibian rannikolla, jota matkustajat pitävät turvallisena.

Tulum tarjoaa runsaasti rantoja, joissa on kristallinkirkas vesi ja rento ilmapiiri. Kaupungilla on kiehtova historia, mmmuinaiset maya-rauniotkatsoa ulos merelle.

Overseas Security Advisory Council (OSAC)pitää Tulumia suhteellisen turvallisena vierailijoille, mutta he neuvovat pysymään valppaana alueella ollessaan.

Vaikka on olemassa joitakin huolenaiheita, kuten kartellitoiminta, veden laatu ja luonnonkatastrofit, nämä ongelmat voidaan hallita asianmukaisin varotoimin.

Vallartan satama

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (4)

Meksikon Tyynenmeren rannikolla sijaitseva Puerto Vallarta on upea kaupunki, joka tunnetaan taidegallerioistaan, rantaelämästään ja perinteisestä keskustastaan.

Sierra Madren vuorten ja Tyynenmeren rannikon välissä sijaitseva Puerto Vallarta tarjoaa täydellisen mahdollisuuden nauttia sekä rannoista että vuorista.

Erinomaisen infrastruktuurin, Internet-yhteyksien, erilaisten päivittäisten aktiviteettien ja hyvien matkustusyhteyksien ansiosta tämä eloisa kaupunki on ihanteellinen ulkomaalaisille, jotka etsivät dynaamista ympäristöä eläkeläisystävällisellä ilmapiirillä.

Se on vieraanvarainen kohde perheille, samaa sukupuolta oleville pariskunnille ja eläkeläisille. Rikollisuuden pysyessä alhaisina ja kartellikonflikteihin osallistuessa vain vähän, kaupunki tarjoaa turvallisen ja eloisan ilmapiirin.

Vaikka pieniä rikoksia, kuten laukkujen ryöstämistä, taskuvarkauksia tai varkauksia saattaa esiintyä, tavallisten varotoimien pitäisi riittää.

Ystävällinen paikallinen väestö ja tuoreiden merenelävien runsaus lisäävät kaupungin viehätysvoimaa.

Voit odottaa eläväsi mukavasti Puerto Vallartassa 1 200 - 2 500 dollarilla kuukaudessa.

Cancun

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (5)

Cancun, Karibian suosituin matkailukohde, tunnetaan upeista, laajoista rannoistaan, ylellisistä maailmanluokan lomakohteistaan ​​ja vilkkaasta viihdeelämästään.

Monien nähtävyyksiensä lisäksi Cancunista on tullut yksi Meksikon turvallisimmista kaupungeista viimeaikaisten merkittävien turvatoimiin tehtyjen investointien ansiosta.

Näihin pyrkimyksiin kuuluu lukuisten valvontakameroiden asentaminen ympäri kaupunkia ja poliisipartioiden lisääminen, jotta vierailijat voivat nauttia turvallisesta ja ikimuistoisesta kokemuksesta.

San Miguel de Allende

San Miguel de Allende on upea siirtomaa-ajan kaupunki Keski-Meksikossa, joka tunnetaan kauniista arkkitehtuuristaan, eloisista kulttuurifestivaaleistaan ​​ja lämpimistä, ystävällisistä paikallisista.

Kaupunkia juhlitaan aUnescon maailmanperintökohdehyvin säilyneen historiallisen keskustansa vuoksi.

Vaikka rikollisuus San Miguel de Allendessa on suhteellisen alhainen, on silti tärkeää noudattaa varovaisuutta ulkona yöllä ja pitää huolta tavaroistasi julkisessa liikenteessä.

Kaupungin turvallisuus ja viehätys ovat tehneet siitä suositun matkakohteen ulkomaalaisten keskuudessa, sillä siellä asuu tällä hetkellä yli 8 000 amerikkalaista, brittiläistä ja kanadalaista.

Mitä tulee elinkustannuksiin, neljän hengen perheen arvioidut kuukausikulut San Miguel de Allendessa ovat noin 2 122 dollaria ilman vuokraa, kun taas yhden henkilön kulut ovat noin 596 dollaria.

Tämä tekee San Miguel de Allendesta 57,64 % edullisemman kuin New Yorkin (ilman vuokraa), mikä lisää sen houkuttelevuutta edullisempana ja turvallisempana kohteena vierailijoille ja ulkomaille.

Los Cabos

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (6)

Baja California Surin eteläkärjestä löydät Los Cabosin, joka on suunniteltu lomakohteen elämyksiin upeine rannoineen.maailmanluokan golfkenttiäja ulkoilua.

Alhaisen rikollisuuden ja hyvin kehittyneen matkailuinfrastruktuurin ansiosta on helppo ymmärtää, miksi niin monet turistit ja ulkomaalaiset vierailevat ja asuvat alueella.

Los Cabos on loistava paikka tutustua Bajan niemimaan luonnonkauneuteen, sen karuihin aavikkomaisemiin ja runsaisiin villieläimiin.

Cozumel

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (7)

Cozumel on saarikaupunki Yucatanin niemimaan rannikolla, jossa on turkoosia vettä, runsasta meren elämää ja rento rantatunnelma.

Tällä saarella on vaikuttavan alhainen rikollisuus, ja siellä on joitain maan koskemattomimmista rannoista.

Cozumel on yksi Meksikon parhaista sukellus- ja snorklauskohteista, ja siellä on monia koralliriuttoja ja vedenalaisia ​​luolia.

Puebla

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (8)

Vain kahden tunnin matkan päässä Mexico Citystä sijaitseva Puebla tarjoaa turvallisemman, puhtaamman ja edullisemman vaihtoehdon niille, jotka etsivät luonnon kauneutta ja helpon pääsyn erilaisiin nähtävyyksiin.

Puebla tarjoaa strategisen sijainnin tutkimusmatkailijoille, koska se on lähellä tulivuorten ympärillä olevia vaellusreittejä, lyhyen ajomatkan päässä Veracruzin rannoilta ja saumattomista päiväretkistä Mexico Cityyn.

Kaupungissa on lentokenttä ja kätevät bussiyhteydet Mexico Cityn lentokentälle, mikä varmistaa sujuvan matkustamisen muihin kohteisiin.

Pueblan alhaiset elinkustannukset ovat toinen houkutteleva piirre; tilavia asuntoja omalla pihalla löytyy kohtuuhintaan.

Kahden makuuhuoneen koti historiallisen alueen ulkopuolella voi olla saatavilla jopa 500 dollarilla kuukaudessa, kun taas kahden makuuhuoneen ja kahden kylpyhuoneen asunto lähellä kaupungin keskustaa vaihtelee tyypillisesti 700 - 800 dollarin välillä.

Pueblan strateginen sijainti, turvallisuus ja kohtuuhintaisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea Meksikon parhaista luonnonihmeistä, kaupunkinähtävyyksistä ja rannikkomatkoista.

Rauha

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (9)

Baja California Sur tarjoaa ihastuttavan asumis- tai lomaelämyksen, ja sen pääkaupunki La Paz on erityisen kiehtova kohde. Tässä Bajan niemimaan kaakkoon sijaitsevassa satamakaupungissa on alhainen rikollisuus ja rento ilmapiiri, mikä tekee siitä yhden Meksikon turvallisemmista kohteista.

La Pazissa on kaikkea paikallisesta kotimaan lentokentältä, joka tarjoaa edulliset ja kätevät yhteydet Mexico Cityyn, upeisiin läheisiin rantoihin, jotka kuuluvat maailman kauneimpien joukkoon. Ja herkullinen paikallinen keittiö on mainitsemisen arvoinen.

Mitä tulee elinkustannuksiin, yhden henkilön arvioidut kuukausikustannukset ovat La Pazissa noin 517 dollaria ilman vuokraa, mikä tekee siitä huomattavasti edullisemman kuin New Yorkin kaltaisissa kaupungeissa. Vuokra La Pazissa on keskimäärin 91,66 % alhaisempi kuin New Yorkissa.

La Paz tarjoaa lukuisia ulkoiluaktiviteetteja, tutkittavia rantoja ja päivittäin tuoreita mereneläviä, joten se on ihanteellinen kohde luonnonystäville, jotka etsivät turvallista ja nautinnollista ympäristöä. Ympäröivät kivinen aavikkomuodostelmat ja runsas merielämä lisäävät entisestään kaupungin viehätystä.

Huatulco

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (10)

Huatulco, aikoinaan pieni kalastajakylä, tarjoaa nyt hyvin kehittyneen matkailualan, jännittäviä aktiviteetteja ja rauhallisen merenrantatunnelman. Sen koskematonta viehätysvoimaa, rosoista rantaviivaa ja reheviä viidakkomaisemia voi turvallisesti tutkia ja arvostaa tästä rantakaupungista.

Sitä pidetään turvallisempana kuin monet Yhdysvaltain kaupungit, mutta vierailijoiden tulisi silti olla tietoisia järjestäytyneen rikollisuuden läsnäolosta Oaxaca Cityn ja Huatulcon välillä.

Vaikka Huatulcon viehätys ei ole yhtä suosittu kuin muut Meksikon ranta-alueet, kuten Cancún, Riviera Maya, Puerto Vallarta ja Cabo, sen viehätys piilee sen yhdeksässä lahdessa, yli 30 valkoisessa hiekkarannassa ja lukuisissa luksuslomakohteissa.

Alueen ystävällinen ulkomaalainen yhteisö ja englantia puhuvat paikalliset tekevät siitä houkuttelevan matkakohteen niille, jotka haluavat asettua asumaan.

Asuminen Huatulcossa on edullista ja mukavaa, ja merinäköalakodit vaihtelevat 1 000 dollarista 1 500 dollariin kuukaudessa, sisältäen usein puutarhanhoito- ja siivouspalvelut.

Aidatuista kiinteistöistä on tulossa yhä suositumpia, ja asiantuntijapalvelut, kuten lääkärit, hammaslääkärit ja lakimiehet, ovat helposti saatavilla englanniksi.

Tavallinen lääkärikäynti maksaa noin 12–27 dollaria erikoisalasta riippuen.

campeche

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (11)

Campeche, kaunis kaupunki samannimisessä osavaltiossa, on yksi Meksikon turvallisimmista kaupungeista ja sijaitsee Meksikonlahdella.

Vaikka vesillä ei välttämättä ole Playa del Carmenissa tai Tulumin turkoosia sävyä, kaupunki tarjoaa turvallisemman ympäristön, jossa ei esiinny kartelliväkivaltaa.

Kaupungin reunoilla on rantoja, joille pääsee helposti bussilla tai lyhyen kävelymatkan päässä, jos päätät yöpyä läheisessä hotellissa.

Campechen rikas historia, eloisa kulttuuri ja viehättävät rannikkonäkymät tekevät siitä houkuttelevan kohteen niille, jotka etsivät turvallista ja rentouttavaa Meksikon pakopaikkaa.

Keskimääräisten elinkustannusten ollessa 641 dollaria kuukaudessa Campeche on maailman edullisimpien kaupunkien 22 prosentin joukossa, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät budjettiystävällistä kohdetta turvallisuudesta tai kauneudesta tinkimättä.

Ensenada

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (12)

Ensenada, joka sijaitsee Baja Californian pohjoisosassa, tarjoaa ihanteellisen kohteen niille, jotka etsivät mereneläviä, viiniä ja ulkoilua turvallisessa meksikolaisessa kaupungissa.

Sen läheisyys Tijuanaan mahdollistaa helpon matkustamisen ympäri maata tai edulliset lennot Yhdysvaltoihin. Samaan aikaan Baja California Sur on vain lyhyen matkan päässä etelään.

Vaikka Ensenada on suhteellisen kalliimpi kuin monet muut Meksikon kaupungit, useimmat ulkomaalaiset, erityisesti kalifornialaiset, jotka ovat tehneet siitä kodin, pitävät sitä melko edullisena lähtöpaikkaansa verrattuna.

Ensenada on rauhallinen ja turvallinen kaupunki, jossa on alhainen rikollisuuden riski, joten turistit voivat tuntea olonsa turvalliseksi. Lisäksi paikallispoliisit nauttivat suurta luottamusta kansalaisten keskuudessa.

Tässä kutsuvassa yhteisössä voit uppoutua taidenäyttelyihin, monipuolisiin ruokailumahdollisuuksiin ja erilaisiin kulttuuritapahtumiin.

Sayulita

Vain 30 kilometriä Puerto Vallartasta luoteeseen sijaitseva Sayulita on idyllinen kohde sekä luonnonharrastajille että surffaajille.

Matkailu on paikallisen talouden liikkeellepaneva voima, joten kaupunki on turvallinen ja ystävällinen, mikä takaa vierailijoille kutsuvan ilmapiirin.

Sayulitan ihmiset eivät ole vain vieraanvaraisia, vaan heillä on myös hyvä englannin kielen taito, mikä tekee kommunikaatiosta helppoa matkustajille.

Mitä tulee elinkustannuksiin, Sayulita on maailman halvimpien kaupunkien 20 prosentin kärjessä ja sijoittuu 7 401:ksi maailmanlaajuisen luettelomme 9 294 kaupungista ja 96. sijalle Meksikon 144 kaupungista.

Keskimääräisten elinkustannusten ollessa 613 dollaria, Sayulita tarjoaa edullisen ja turvallisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät viehättävää meksikolaista pakopaikkaa, joka on täynnä luonnon kauneutta ja eloisaa surffauskulttuuria.

Queretaro

Keski-Meksikossa sijaitseva Querétaro tarjoaa ystävällisen ilmapiirin ja tunnetaan yhtenä maan turvallisimmista kaupungeista.

Suuri englanninkielisten osuus on ihanteellinen kohde ulkomaalaisille, jotka etsivät kutsuvaa ja turvallista ympäristöä.

Mitä tulee elinkustannuksiin, Querétaro on huomattavasti edullisempi kuin monet muut kaupungit.

Kun nelihenkisen perheen kuukausikulut ovat arviolta 1 768 dollaria ilman vuokraa ja yhden henkilön kuukausikulut noin 490 dollaria ilman vuokraa, Querétaro on 64,45 % halvempi kuin New York.

Tämä viehättävä kaupunki tarjoaa sekoituksen turvallisuutta, kulttuurista rikkautta ja kohtuuhintaisuutta, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat kokea Meksikon parhaat puolet.

Oaxaca City

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (13)

Oaxaca City, tekstiilihelmi Etelä-Meksikossa, tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, kun astut ajassa taaksepäin tutkiaksesi sen värikkäitä markkinoita, kulttuuriaarteita ja historiallista arkkitehtuuria.

Kuten aUnescon maailmanperintökohde, tätä kaupunkia juhlitaan hyvin säilyneistä siirtomaa-ajan rakennuksistaan ​​ja silmiinpistävästä maamerkkikeskuksestaan.

Se on välttämätön kohde niille, jotka ovat kiinnostuneita Meksikon rikkaasta historiasta ja kulttuurista.

Oaxaca ei ole vain yksi Meksikon turvallisimmista kaupungeista, vaan siellä on myös lukuisia lähellä olevia raunioita ja kiehtovaa historiaa.

Kaupungin aito viehätys piilee kuitenkin sen kulinaarisessa ympäristössä, sillä se on lukuisten meksikolaisten ruokien syntypaikka, joita nykyään löytyy ravintoloista maailmanlaajuisesti.

Vaikka ulkomaalaisten ilmoittamat kuukausikulut vaihtelevat 900–1 500 dollarista vuokra mukaan lukien, Oaxaca City voi olla haastavaa ulkomailla asuville, vaikka se on erittäin edullinen.

Toimiva espanjan puhuminen on välttämätöntä menestyäksemme tässä yhteisössä, jossa paikallinen kieli on ratkaisevan tärkeä jokapäiväisessä elämässä.

San Cristóbal de las Casas

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (14)

Chiapasin eteläosassa sijaitseva San Cristobal de las Casas on turvallinen ja viehättävä kaupunki, joka tunnetaan alkuperäiskansojen kulttuuristaan, mukulakivikatuistaan ​​ja upeasta arkkitehtuuristaan.

Usein suurena kaupunkina pidetty se on onnistunut ylläpitämään turvallisen ja vieraanvaraisen ympäristön, joka houkuttelee eläkeläisiä, nuoria perheitä ja kaikkia siltä väliltä.

Tämä piilotettu helmi on täynnä kulttuuria, upeita kahviloita, poikkeuksellista katuruokaa ja luonnon kauneutta vain päiväretken päässä.

Sen kohtuuhintaiset elinkustannukset lisäävät sen vetovoimaa; yhden makuuhuoneen asunnon keskustasta löytyy noin 200 dollarilla kuukaudessa, ja paikallisilla toreilla ostoksilla saa yllättävän alhaiset ruoan hinnat.

San Cristobal de las Casas tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän turvallisuutta, kulttuurista uppoamista ja kohtuuhintaisuutta, joten se on täydellinen kohde tutkia Meksikon luonnollisia viidakkomaisemia ja kohoavia vuoristoja.

San Jose del Cabo

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (15)

San Jose del Cabo on toinen lomakaupunki Bajan niemimaan eteläpäässä, ja se tarjoaa viehättävät merenrannat, ulkoilua ja rennon ympäristön.

Se on yksi Meksikon turvallisimmista rantakaupungeista ja täysin varustettu turisteille.

San Jose del Cabo on erinomainen kohde niille, jotka arvostavat luontoa sen yhdistelmän ankaria aavikkonäkymiä ja kukoistavia meriekosysteemejä.

piilotettu portti

Puerto Escondido, turvallinen ja vieraanvarainen rannikkokaupunki Oaxacassa, tunnetaan surffauksestaan ​​ja rentoista paikallisista. Täältä löydät surffaajia jadigitaaliset nomaditympäri maailmaa nauttien rantakulttuurista ja hitaamasta elämäntahdista.

Morelia

Morelia, joka sijaitsee Meksikon keskialueella Michoacanin osavaltiossa, tunnetaan ympärivuotisesta kevätsäästään, upeasta siirtomaa-arkkitehtuuristaan ​​ja herkullisista meksikolaisista ruuistaan.

Sitä pidetään yhtenä maan turvallisimmista kohteista.

Kaupunki tarjoaa valikoiman mukavuuksia, kuten vilkkaat markkinat, laadukkaan terveydenhuollon ja lentokentän.

Morelian kätevä sijainti mahdollistaa myös helpon pääsyn Mexico Cityyn lisämatkayhteyksiä varten tai nopean bussimatkan rannikolle rantaretkiä varten.

Morelian keskimääräisten elinkustannusten ollessa 569 dollaria kuukaudessa, sitä pidetään yhtenä edullisimmista kaupungeista asua.

Tämä kohtuuhintaisuus ja sen turvallisuus ja viehätys tekevät siitä houkuttelevan kohteen niille, jotka etsivät mukavaa ja nautittavaa kokemusta Meksikosta.

Guadalajara

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (16)

Guadalajara on upea kaupunki, jossa on erinomainen elämänlaatu ja vahva talous, ja se tarjoaa suurkaupunkielämyksen pikkukaupungin tunnelmalla.

Kulttuneesta väestöstään tunnettu ihmiset kaikkialta maailmasta vierailevat ja opiskelevat ja päättävät usein jäädä.

Kaupunki on lämmin ja vieraanvarainen, ja asukkaat ovat poikkeuksellisen ystävällisiä ulkomaalaisia ​​kohtaan.

Vaikka Guadalajaraa voidaan pitää keskiturvallisena kohteena turvallisine ja vaarallisine alueineen, sen kulttuuriset ja luonnonnähtävyydet tekevät siitä arvokkaan paikan asua.

Kaupunki on ruoan ystävän paratiisi, jossa on tarjolla monipuolinen valikoima paikallisia ja kansainvälisiä ruokia jokaiseen makuun.

Elinkustannukset Guadalajarassa ovat keskimäärin 500–600 dollaria kuukaudessa. Tästä Länsi-Meksikon kaupungista voit turvallisesti nauttia päiväretkistä kauniiseenChapala-järvija lähteä läheisille vuorille vaellusretkille.

Kaupunki tarjoaa todella täydellisen sekoituksen urbaania elämää ja pääsyä luonnon ihmeisiin.

Mexico City

Meksikon turvallisimmat kaupungit 2023 (17)

Mexico Cityä, pääkaupunkia ja yhtä maailman suurimmista ja kiehtovimmista kaupungeista, juhlitaan sen vuoksirikas historia, kulttuurinen monimuotoisuus ja vilkkaat katukauppiaat.

Kaupungilla oli aikoinaan vaarallisen maine, mutta se koki merkittävän muutoksen vuosien 2009 ja 2011 välillä, kun väkivaltaisten ja pienrikosten määrä laski huomattavasti.

Nykyään Mexico Cityä pidetään yhtenä Meksikon turvallisimmista suurkaupungeista hallituksen ansiostainvestointiturvatoimissa, kuten poliisin läsnäolon lisäämisessä ja valvontakameroissa kaupungin keskustassa.

Yleissääntönä on, että on parasta välttää Mexico Cityn äärimmäisiä pohjoisia ja eteläisiä kaupunginosia pimeän tullen ja välttää Tepitoa ja Mercediä, etenkin yöllä.

Mexico Cityssä asumisen kaksi pääasiallista haittapuolta ovat kuitenkin hirvittävä saastuminen ja liikenneruuhkat.

Jos pystyt katsomaan näiden asioiden ohi, huomaat uppoutuvasi yhteen kulttuurisesti eloisimmista ja gastronomisesti monipuolisimmista kaupungeista maailmassa.

Yhteenveto: Meksikon turvallisimmat kaupungit, alueet, rannat ja osavaltiot

Kaiken kaikkiaan Meksiko on kaunis, ja sillä on merkittävä kulttuurihistoria ja joitain maailman suosituimmista matkailukohteista.

Vaikka jotkut alueet ovat vähemmän turvallisia kuin toiset, Meksikossa on monia turvallisia kaupunkeja, kaupunginosia, rantoja ja osavaltioita.

Noudattamalla tavallisia varotoimia ja tietoisia mahdollisista vaaroista matkustajat ja ulkomaalaiset voivat kokea turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen Meksikossa.

Sen turvalliset kaupungit tarjoavat erilaisia ​​nähtävyyksiä kauniista rannoista siirtomaa-arkkitehtuuriin ja muinaisiin raunioihin.

Näissä Meksikon turvallisissa kaupungeissa ja osavaltioissa vierailemalla matkustajat voivat kokea parhaan meksikolaisen kulttuurin ja vieraanvaraisuuden pysyen samalla turvassa.

Jos aiot muuttaa Meksikoon tai johonkin muuhun kansainväliseen kohteeseen, harkitse rekisteröitymistäNomad kapitalistinen toimintasuunnitelmasaadaksesi asiantuntija-apua parhaista paikoista asua, työskennellä ja sijoittaa maailmanlaajuisesti. Lisäksi voit saada asiantuntijaneuvoja verojen lailliseen alentamiseen.

UKK:

Mitä Meksikon kaupunkia pidetään turvallisimpana, jossa on alhaisin rikollisuus?

Meksikon turvallisimpana pidetty kaupunki ja alhaisin rikollisuus on Yucatanissa sijaitseva Merida.

Se on myös yksi Meksikon edullisimmista kaupungeista, mikä tekee siitä suositunkohde eläkeläisille ja ulkomaille. Meridan alhainen rikollisuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon vierailulle tai asumiseen.

Missä on halvin ja turvallisin paikka asua Meksikossa?

Halvin ja turvallisin paikka asua Meksikossa riippuu mieltymyksistäsi ja elämäntyylistäsi.
Kuitenkin eräät edullisimmista ja turvallisimmista kaupungeista ovat Querétaro, Merida ja Guanajuato.

Nämä kaupungit tarjoavat alhaiset elinkustannukset, rikkaan kulttuurin ja rennon ilmapiirin, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat asua tai jäädä eläkkeelle Meksikossa.

Mitkä ovat vaarallisia paikkoja välttää matkustaminen Meksikossa?

Vaikka Meksikossa on monia turvallisia kohteita, joitain alueita on parasta välttää turvallisuussyistä.

Näitä ovat rajakaupungit, joihin huumekartelliväkivalta ja järjestäytynyt rikollisuus voivat vaikuttaa, sekä tietyt osavaltiot, kuten Guerrero, Michoacan ja Tamaulipas, joissa rikollisuus on korkeampi kuin muissa maan osissa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated: 21/11/2023

Views: 6275

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.