Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (2023)

Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (1)

Meksiko on kaunis maa, jossa on rikas kulttuuriperintö, upeat maisemat ja monipuolinen valikoima tutkittavia kaupunkeja. Lisäksi se on myös edullinen kohde, erityisesti ulkomaalaisille, jotka haluavat venyttää budjettiaan. Vaikka Meksikon elinkustannukset ovat nousseet viime vuosina ja voivat jatkaa nousuaan, on silti mahdollista elää 1 000 dollarin kuukausibudjetilla tai pienemmällä budjetilla, varsinkin kun verrataan elinkustannuksiin Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Länsi-Euroopassa. . Alhaisemmista vuokrista halvempaan terveydenhuoltoon Meksiko tarjoaa erilaisia ​​kustannussäästöjä, jotka voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti ulkomailla olevasta ajasta. Tässä artikkelissa tutkimme joitain Meksikon edullisimmista kaupungeista, korostaen niiden ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja mitä voit odottaa maksavansa ruoasta, asunnosta ja muista välttämättömistä tavaroista. Haluatpa asua Meksikossa pitkällä aikavälillä tai vain vierailla muutaman viikon ajan, tämä opas auttaa sinua saamaan kaiken irti budjetistasi ja nauttimaan kaikesta, mitä tällä upealla maalla on tarjota.

Joka vuosi yhä useammat ihmiset muuttavat Meksikoon asumaan siellä ulkomailla. Se on loistava ystävällisille paikallisille, alhaisille hinnoille ja täydelliselle säälle. Lisäksi olet vain lyhyen lennon päässä Yhdysvalloista. Mutta entä jos budjettisi on tiukka? Onko vielä mahdollista muuttaa Meksikoon ja elää, vaikkapa 1000 dollarilla kuukaudessa?

Meksikossa voit elää mukavaa elämää 1 000 dollarilla kuukaudessa. Ulkomaalaisten, digitaalisten paimentolaisten ja eläkeläisten keskimääräiset elinkustannukset vaihtelevat 600–2 000 dollarin välillä elämäntapavalinnoista ja sijainnista riippuen. Peruskustannukset Meksikossa ovat noin 750 dollaria kuukaudessa.

Muista, että hinnat nousevat nopeasti Meksikossa ja kaikkialla maailmassa, joten kun löydät haluamasi kohteen, tarvitaan enemmän tutkimusta saadaksesi tarkimmat nykyiset markkinahinnat esimerkiksi ruuan ja vuokran osalta.

Meksikossa digitaaliset nomadit nauttivat erilaisista maisemista, upeasta säästä, ruoasta, kulttuurista, perinteistä ja valkoisista rannoista. Lisäksi asuminen Meksikossa on erittäin edullista. Tässä artikkelissa opit, kuinka Meksikossa tulisi budjetoida 1 000 dollaria, mukaan lukien elinkustannukset ja maan halvimmat paikat.

Meksiko digitaalisille nomadeille, expateille ja eläkeläisille

Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (2)

Meksiko on yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja amerikkalaisten lomakohde.Monet ihmiset muuttavat Meksikoon etätyön, sijainnista riippumattoman yrityksen tai eläkkeen vuoksi. Lisäksi pitkäaikaisten asumismahdollisuuksien ansiosta maahan asettuminen on helppoa ulkomaalaisten, digitaalisten paimentolaisten ja etätyöntekijöiden kannalta. Yritätkö päättää, siirrytkö myös Meksikoon vai et?

Näin toimimalla voit hyötyä suuresti lämpimästä ilmastosta, alhaisista elinkustannuksista, herkullisesta ruoasta ja paikallisten ystävällisyydestä. Digitaalisille nomadeille, etätyöntekijöille ja kaikille budjetin omaaville on tärkeää tietää todelliset elinkustannukset Meksikossa.

Jotkut kaupungit pitävätCarmenin rantaja Mexico Citystä tuli digitaalisia nomadikeskuksia kohtuuhintaisten elinkustannustensa vuoksi, mutta ne eivät kuitenkaan välttämättä ole halvimmat.

Voit helposti käyttää 1 500–2 000 dollaria näissä kaupungeissa, jos et pidä silmällä kuluja verrattuna muihin paikkoihin, joissa pärjäät alle 1 000 dollarilla.

Siksi yksi Meksikoon muuttamisen tärkeimmistä osista on parhaan asuinpaikan valitseminen, jotta taloutesi voivat hengittää.

Voitko elää Meksikossa 1000 dollarilla kuukaudessa?

Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (3)

Meksikossa voi elää 1 000 dollarilla kuukaudessa tai jopa vähemmän. Itse asiassa paikalliset elävät paljon tiukemmilla budjeteilla.Ulkomaalaisena näet, että melkein kaikki maksaa vähemmän kuin kotimaassasi. Vuokra, ruoka, kuljetus ja terveydenhuolto Meksikossa ovat paljon halvempia kuin Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Länsi-Euroopassa.

Rahasi menevät varmasti paljon pidemmälle Meksikossa. Hinnat vaihtelevat kuitenkin kaupungeittain ja alueittain.Baja CaliforniajaYucatanin niemimaaesimerkiksi ovat yleensä kalliimpia kuin Keski-Meksikossa. Suuret kaupungit ovat kalliimpia kuin pienet kaupungit tai maaseutualueet. Mutta kaiken kaikkiaan Meksiko on melko edullinen paikka asua.

Olemme laatineet sinulle alla suunnitelman muuttaa Meksikoon 1 000 dollarin kuukausibudjetilla.

Valitse edullinen sijainti

Meksikon suurissa kaupungeissa elinkustannukset ovat korkeammat.Silti voit elää 1 000 dollarilla kuukaudessa suurissa kaupungeissa, kuten Mexico Cityssä, Guadalajarassa, Tijuanassa tai Pueblassa, mutta sinun on oltava varovaisempi rahan kanssa. Itse asiassa voit pärjätä 800 dollarilla, jos olet säästäväinen.

Toisen tason kaupungit, maaseutualueet tai pienet (epäsuositut) rantakaupungit ovat huomattavasti halvempia.Syrjäisemmissä paikoissa voit elää mukavasti 500–1 000 dollarilla kuukaudessa sellaisissa paikoissa kuin Oaxaca, Guanajuato, San Miguel de Allende, Puerto Escondido jne.

Muutamalla elämäntapojen uhrauksella voit leikata asumiskulusi 500 dollariin kuukaudessa ja elää suhteellisen mukavasti, jos sinulla on tiukka budjetti.

Arvioi tärkeimmät matkailukohteet vs. vähemmän turistikohteet

Paikat, kuten Cancun, Cabo, Playa del Carmen ja muut suositut rantakohteet, ovat hieman kalliimpia. Esimerkiksi kuukausivuokra 900 neliöjalan asunnosta Cancunissa voi olla 530 dollaria kuukaudessa, ja hinta nousee jopa noin 1 370 dollariin rannan varrella. Elinkustannukset Cancunissa pariskunnalle, mukaan lukien asuminen ja päivittäistavarat, ovat todennäköisesti 1 975–2 040 dollaria.

Joten odota kuluttavasi lähempänä 1 500 dollaria kuukaudessa näissä suosituissa kohteissa, vaikka on mahdollista selviytyä 1 000 dollarilla, jos olet erittäin säästäväinen.

Harkitse tarvittavia kuluja

Merkittävin ja ensimmäinen kohtaamasi kulu on vuokra.Varmuuden vuoksi laske vähintään 450 dollaria asuttavasta yhden makuuhuoneen asunnosta, jossa on kaikki tarpeellinen.

Apuohjelmien sähkölasku maksaa todennäköisesti 25–50 dollaria kuukaudessa. Bensa maksaa noin 25 dollaria kuukaudessa, kaapelitelevisio 30 dollaria ja peruspuhelinpalvelu 20 dollaria.

Ulkona syöminen mukavassa ravintolassa maksaa sinulle jopa 15 dollaria per henkilö. Nopea lounas paikallisessa kahvilassa maksaa 3–7 dollaria. Katuruokaa on saatavilla vain 1 dollarilla. Kilo tuoreita hedelmiä, kuten mangoja tai appelsiineja, maksaa noin 1 dollari kaudella. Kilo avokadoja myy noin 1,25 dollaria.

Meksikon halvimmat paikat 1 000 dollarilla kuukaudessa

Kuten aiemmin mainittiin, mukavasti 1 000 dollarilla kuukaudessa asuminen on helpompaa valitsemalla halpa asuinpaikka Meksikossa.

MukaanNomadiltajaNumbeo, halvimmat paikat Meksikossa ovat:

KaupunkiKeskimääräinen vuokra
aguascalientes255 dollaria
Oaxaca City406 dollaria
Merida463 dollaria
Merida, Yucatan464 dollaria
Puebla513 dollaria
Guadalajara526 dollaria
Santiago de Queretaro553 dollaria
Vallartan satama550 dollaria
Tulum543 dollaria
cancun558 dollaria
Monterrey659 dollaria
San Cristóbal de las Casas789 dollaria

Minimielinkustannukset ulkomaalaisille eri Meksikon kaupungeissa:

KaupunkiArvioidut elinkustannukset (kuukaudessa)
Tijuana592 dollaria
hermosillo561 dollaria
Guadalajara632 dollaria
Monterrey624 dollaria
Zapopan588 dollaria
Juarez700 $*
Chihuahua650 $*
culiacan650 dollaria
aguascalientes616 dollaria
Puebla697 dollaria
saltillo700 $*
Vallartan satama721 dollaria
Naucalpan800 $*
León660 dollaria
Cancun730 dollaria
Merida1 149 dollaria
Mexico City1 161 dollaria
Carmenin ranta1 161 dollaria
San Miguel Allende1 900 dollaria
Guanajuato941 dollaria

Kuinka paljon paikalliset tienaavat Meksikossa?

Kun budjetoidaan elinkustannuksia, sinun on luonnollisesti ymmärrettävä tämän maan elintaso.Se riippuu aina asukkaiden tuloista. Korkeapalkkaisilla paikoilla on korkeampi elämänlaatu ja siten korkeammat elinkustannukset.

Mutta saatat ihmetellä, mitkä ovat keskipalkat Meksikossa? Riittääkö 1 000 dollaria pysymään paikallisen tason tasolla?

Meksikon palkat eivät ole erityisen korkeat. Itse asiassa ne ovat alhaisia. Siten joku, joka tulee kehittyneestä länsimaista, hyötyy suuresti paikallisesta taloudesta.

Esimerkiksi noin 11 miljoonaa meksikolaista työntekijää ansaitsee minimipalkan, joka on 6,81 dollaria (2021) työpäivältä tai 136 dollaria kuukaudessa. Se ei ole edes neljäsosaa Yhdysvaltain vähimmäiskuukausipalkasta.

Kuitenkin Meksikolla on joitain ammatteja, joista maksetaan melko hyvin verrattuna muihin työmarkkinoiden palkkoihin. Esimerkiksi verkkokehittäjät tienaavat keskimäärin noin 38 000 dollaria vuodessa.

Keskimääräinen vuositulo Meksikossa on kuitenkin noin 10 500 dollaria eli 875 dollaria kuukaudessa. Mutta valitettavasti useimmat kansalaiset elävät vähemmällä. Se tarkoittaa sinulle, ulkomaalaisena, sitä, että 1 000 dollaria ylittää keskimääräisen tulon, eikä sinun pitäisi huolehtia siitä, onko mahdollista selviytyä tällä budjetilla.

Asuminen Meksikossa 500 dollarilla kuukaudessa – onko mahdollista?

Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (4)

Usko tai älä, Meksikossa on mahdollista elää 500 dollarilla kuukaudessa.Mutta todellinen kysymys on: "Haluatko todella tehdä sen?" Elämäntyyli tuolla budjetilla ei sovi useimmille ihmisille, etkä ehkä selviä pitkään, jos elät niin säästeliäästi.

Mutta jos olet päättänyt elää 500 dollarilla kuukaudessa Meksikossa, Merida Yucatanissa tarjoaa sinulle parhaan vastineen tälle budjetille. Merida on yksi halvimmista paikoista Meksikossa vuokrata asunto. Hinta alkaa 80 dollarista.

Kuinka paljon rahaa tarvitset elääksesi mukavasti Meksikossa?

Jokaisella on erilainen käsitys mukavuudesta.Jos sinulle se tarkoittaa asuinpaikkaa, ruoanlaittoa ja ulkona syömistä satunnaisesti sekä terveydenhuoltopalvelujen käyttöä silloin tällöin, kaikki tämä voidaan tehdä alle 1 000 dollarilla kuukaudessa Meksikossa.

Kuten aiemmin totesimme, elinkustannukset vaihtelevat Meksikon osavaltion ja asuinkaupungin mukaan. Joissakin paikoissa voit elää mukavasti tietyllä summalla, mutta toisissa se voi olla haastava tehtävä.

Loppujen lopuksi keskimääräiset elinkustannukset Meksikossa vaihtelevat 600–2 000 dollarista. Toistamme, että keskimäärin peruskulusi Meksikossa ovat todennäköisesti noin 750 dollaria kuukaudessa.

Ja vaikka asuminen tulee olemaan suurin kulu, jopa länsimaiset asunnot ovat edullisia Meksikossa. Loppujen lopuksi yksittäinen henkilö kuluttaa harvoin yli 1 000 dollaria kuukaudessa eläessään mukavaa ja vaatimatonta elämäntapaa.

Esimerkki mukavasta elämästä Meksikossa

Kun kuukausibudjetti on 1 000–1 400 dollaria, jokainen kokee elämänsä mukavaksi Meksikossa. Voit vuokrata ainakin yhden makuuhuoneen ilmastoinnin hyvällä paikalla. Lisäksi sinulla on jopa varaa piikaan kerran viikossa. Ne veloittavat vain 3-4 dollaria tunnissa.

Elinkustannukset Meksikossa vuonna 2023

Meksikossa asuminen 1 000 dollarilla kuukaudessa: The Ultimate Checklist [2023 Update] - Support Adventure (5)

Tässä on joitain nopean tulipalon faktojaelinkustannuksetMeksikossa.

 • Nelihenkisen perheen arvioidut kuukausikustannukset ovat 2 009,9 $ (36 509,5 MXN) ilman vuokraa.
 • Yhden henkilön arvioidut kuukausikustannukset ovat 562,4 $ (10 216,7 MXN) ilman vuokraa.
 • Elinkustannukset Meksikossa keskimäärin 46,2 %alempikuin Yhdysvalloissa.
 • Vuokra Meksikossa, keskimäärin 70,5 %alempikuin Yhdysvalloissa.

Tässä on viisi kalleinta kaupunkia asua Meksikossa:

 • Los Cabos
 • Monterrey
 • Cancun
 • cuernavaca
 • Guadalajara

Tässä ovat edullisimmat kaupungit asua Meksikossa vuonna 2022:

 • Tlaxcala
 • zacatecas
 • Tepic
 • Guanajuato
 • Tuxtla Gutierrez

Esimerkkejä kuukausittaisten kustannusten erittelystä 1 000 dollarin budjetilla.

Kuukausittaiset kulutYhdysvaltain dollaria
Vuokraa yhden makuuhuoneen asunto400
Palvelut (sähkö, vesi, kaasu)50
Internet25
Kännykkä10
Ruoka200
Kuljetus30
Viihde50
Terveydenhuolto50
Sekalaista150
Kaikki yhteensä965

Vuokra Meksikossa

Käsittelimme tätä hieman aiemmin, mutta tutkitaanpa vuokraa Meksikossa lisää.Asuminen Meksikossa on hämmästyttävän edullista, varsinkin jos vuokraat paikallista majoitusta, jota ei ole tehty turisteille. Ja tässä on hyviä uutisia niille, jotka rakastavat ruoanlaittoa: taloissa ja huoneistoissa on täysin varustettu keittiö.

Yhden tai kahden makuuhuoneen asuntojen vuokrahinnat alkavat 450 dollarista keskikokoisissa kaupungeissa, kunhan vältät turistikohteita ja kaupunkeja. Saatat maksaa kaksin- tai kolminkertaisen hinnan valitessasi suosittua sijaintia.

Muutto Yhdysvalloista Meksikoon on loistava tapa säästää rahaa vuokrassa. Aurinkoisessa Los Angelesissa asunnon vuokraus maksaa keskimäärin noin 2 500 dollaria kuukaudessa, kun vuokraa vastaavan summanMexico Citytulee olemaan noin 500 dollaria.

Ruokaa Meksikossa

Katsotaanpa myös hieman tarkemmin ruoan hintoja Meksikossa, mikä on ylivoimaisesti parasta Meksikossa asumisessa, eikö niin!Sinut hemmoteltu monella tapaa. Esimerkiksi halpa quesadilla maksaa 15 pesoa (hieman yli 1 dollari). Taco maksaa noin 40 pesoa (noin 3,25 dollaria), ja hyvä ateria kiinteässä ravintolassa on 10–15 dollaria.

Kotona valmistettavien elintarvikkeiden pitäisi riittää 200 dollaria kuukaudessa yhdelle henkilölle. Lisäksi voit säästää rahaa ostamalla paikallisilta viljelijöiltä. Alkoholi on myös edullinen Meksikossa. Tequila voi maksaa 8–25 dollaria pullosta tuotemerkistä riippuen. Viinit alkavat noin 5 dollarista pullo.

Expat Healthcare Meksikossa

Jos muutat Yhdysvalloista Meksikoon, säästät myös lääkelaskuissa javoit tehdä sen käyttämällä kansainvälistä tai paikallista sairausvakuutusta. Hinta vaihtelee kattavuudestasi riippuen, mutta keskiarvo on 500–600 dollaria ja jopa 1 500 dollaria vuodessa.

Nämä peitotsisältää myös omavastuun, joka sinun on maksettava, jos käytät sairaanhoitopalveluja.

Keskimääräisen kattavuuden omavastuu on alle 500 dollaria ja enintään 1 000 dollaria. Keskimääräinen maksu on 10 % palvelusta, olipa kyseessä sairaanhoito tai hammashoito. Jos sinulla on vilustuminen tai yksinkertainen terveysongelma, voit mennä mihin tahansa apteekkiin ja neuvotella lääkärin kanssa noin 3 dollarilla.

Silti jopa asiantuntijalla käynti saattaa maksaa sinulle vain 35 dollaria. Lisäksi hammashoito on erittäin edullista.

Kuinka saada etätyö ja muuttaa Meksikoon

Jos tavoitteesi on muuttaa Meksikoon ja elää 1 000 dollarilla, sinun on myös ansaittava tämä raha jollain tavalla.Mikä tärkeintä, työnantajasi täytyy noudattaa sitä tosiasiaa, että asut ja työskentelet Meksikosta, eikä se ole aina helppoa.

Mutta olemme täällä auttamassa.Tuki seikkailutunnetaan expat-ulkoistusyrityksenä, sillä palkkaamme lahjakkaita ihmisiä ympäri maailmaa, jotka haluavat työskennellä verkossa missä tahansa. Hae meille etätyötäIT-tukityösivullamme!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 10/10/2023

Views: 6279

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.