Miksi sijoittaa liikekiinteistöihin vuonna 2021? (2023)

Huolimatta viime vuoden pandemian täynnä olevista tilanteista, asuinkiinteistöt säilyttivät nousevan trendin kaikessa hinnasta kehitysvaiheeseen verrattuna kaupalliseen vastineensa, joka tunnusti hyvin pysähtyneen kehityksen.

Molemmat sektorit hengittävät eroja keskenään, ja pandemia pahensi tilannetta entisestään syventämällä kuilua entisestään.

Mutta kaikesta tästä huolimatta vuoden 2021 alussa liikekiinteistöjen asteittainen elpyminen.

Lähinnä asuin- ja liikekiinteistöjen välissä jälkimmäisellä on maine yhtenä luotettavimmista tavoista kasvattaa vaurautta, vaikka jotkut sijoittajat, jotka olivat enemmän liikekiinteistösijoittamisesta kiinnostuneita, joutuivat COVID-19:n haasteeseen.

Keskitymme kuitenkin enemmän siihen, mitä olemme oppineet pandemiasta, jotta voimme vahvistaa investointejamme tulevaisuuteen, kuin välittömien voittojen ansaitsemiseen.

Etkö ole vielä varma, miksi sinun pitäisi sijoittaa liikekiinteistöihin? Älä huoli. Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota.

Miksi sinun pitäisi sijoittaa liikekiinteistöihin vuonna 2021?

Puhekuva, kyllä, ja ansaitsee paikan kiinteistösijoittamisessa. Näet, on olemassa useita tapoja sijoittaa kiinteistöihin.

On talon vaihtamista, kiinteistöihin liittyvien osakkeiden ostamista (yleisemmin ulkomailla), kiinteistöjen vuokraamista ja sitten on BRRRR-strategia - sinänsä ainutlaatuinen, mutta ei kaukana talon vaihtamista ohjaavista vaiheista.

Onko lisää? Merkittävin, kyllä, yksi monista, ja se on kaupallisiin kiinteistöihin (CRE) sijoittaminen.

Spekulatiivinen vaihtoehto, mutta lupaava omaisuusluokka, joka saa suuria voittoja, jos se tehdään oikein. Liikekiinteistöt kattaa ansioluettelon kiinteistötyypeistä, jotka eivät ole olleet sijoitustutkan alla koko tämän ajan.

Jos tämä herättää kiinnostuksesi, lue, mitä sinun tulee tietää tästä omaisuusluokasta.

Aluksi sinun on ymmärrettävä, mikä tarkalleen luokitellaan kaupalliseksi kiinteistöksi. Liikekiinteistöt ovat pohjimmiltaan minkä tahansa kannattavaksi suunniteltujen kiinteistöjen ruumiillistuma.

Tämä voi kattaa kaikki suuret kiinteistökategoriat, joita voidaan odottaa - toimistorakennukset, vähittäiskaupat, varastot, tehtaat jne., puhumattakaan hyvää tarkoittavista ja erikoistuneista kiinteistöistä, jotka houkuttelevat hotelleja, kerhotaloja, kahviloita, jopa terveydenhuoltolaitoksia ja mitään muuta tähän suuntaan.

Miksi sijoittaa liikekiinteistöihin?

Liikekiinteistöihin sijoittaminen, jos et vielä tiedä, on fiksu teko, eikä sillä ole oikeastaan ​​väliä, onko sinulla vuosien kokemus asuinkiinteistöistä tai et ole koskaan sijoittanut kiinteistöihin ollenkaan.

Sitten tulee kysymys "miksi kaupallinen kiinteistö?" No, tässä on kahdeksan syytä, miksi tähän kiinteistöalaan sijoittaminen voi lisätä kiinteistöportfoliosi polttoainetta - jos olet valinnut tämän polun.

1. Korkea tulopotentiaali

Tärkein syy, miksi saatat haluta harkita kaupallisiin kiinteistöihin sijoittamista, on sen potentiaali – eli sen potentiaali ansaita komeaa tuottoa.

Useimmiten Port Moresbyssä ja PNG:ssä yleensä monet liikerakennukset ovat synonyymejä valtaville vuokrille ja hintalapuille, mutta ne osoittavat myös valtavan potentiaalin saada sijoituksille ravitseva tuotto.

Sen sijaan, että ansaitsisit vain muutaman kinan kuukaudessa yhden makuuhuoneen asunnosta tai omakotitalosta, miksi et valitsisi muutamaa tuhatta kiinaa tai enemmän aidolla liikekiinteistösitoumuksella?

Laajentuvat marginaalit voivat inspiroida salkkusi kasvua räjähdysmäisesti – jos sijoitat strategisesti kaikki tulosi uusiin kiinteistöihin, kun ne tulevat harppauksin.

2. Vähemmän kilpailua

Kuten aina PNG:n nykyisessä kiinteistöilmapiirissä, asuinkiinteistöt ovat asuntojen hintoihin nähden erittäin kilpailtu markkina-alue, vaikka se otti viime vuonna lähes etanan vauhtia. Toisaalta kaupallinen kiinteistö omaksui pysähtyneen roolin.

Yksi tapa määrittää, onko hyvä aika sijoittaa liikekiinteistöihin vai ei, on tarkkailla Papua-Uuden-Guinean liikekiinteistöjen kiinan määrää.

Jos pienempi prosenttiosuus on ilmeinen vuodesta toiseen, tämä tarkoittaa, että liikekiinteistöjä voi olla helpompi löytää - etenkin verrattuna muihin markkinoilla oleviin omaisuuseriin.

3. Loputtomat sijoitusmahdollisuudet

Liikekiinteistösijoitukset ovat peruuttamattomia, koska ne edellyttävät sijoittamista valtavaan ostoskeskukseen, kuten esim.Range View Precinct, tai korkea toimistorakennus, kutenNoble Center.

Mutta jos se on liikaa hoidettavaa, voit silti tyytyä pieneen, mikä tarkoittaisi sijoittamista varastoihin tai asuntoihin ja mihin sinulla on.

Joustavuus on täynnä sen suhteen, mihin sinulla on varaa sijoittaa ja mihin voit sijoittaa.

4. Minimaalinen liikevaihto

Jos olet perehtynyt asuinkiinteistöjen kaikkiin osa-alueisiin, olet todennäköisesti samaa mieltä tämän kanssa.

Ei ole niin, että jokainen asunto ja omakotitalo toimi sijoittamisessa samalla tavalla kuin liikekiinteistöt. Mutta ovatko maailmat erillään, varsinkin kun harkitaan vuokrasopimuksia.

Tässä vaiheessa liikekiinteistöt ovat alttiina vähintään kolmen vuoden sopimuksille, kuin tyypillinen asuntojen ja omakotitalojen yhden vuoden sopimus.

Pitkäaikainen vuokrasopimus johtaa pääosin lievään liikevaihtoon (mukaan lukien turhat hässäkkäät ja niihin liittyvät kulut) ja varmistaa kiinteistön omistajan tasaisen kassavirran.

5. Lisää apua omaisuutesi ylläpitoon (ja parantamiseen).

Liikekiinteistöjen ylläpito, yleinen ylläpito ja yleiset päivitykset eivät ole asioita, joita sinun omistajana tarvitsee tehdä itse, koska täällä on töissä useampi kuin yksi nettovuokrasopimus.

Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa kiinteistön kuluista, kuten verot, vakuutukset, ylläpitokulut ja jopa apuohjelmat, jää vuokralaisten harteille. Yleensä vuokranantaja vastaa näistä kuluista, mutta kuka auttaa mahdollistamaan sen? Kyllä, vuokralainen.

Tässä mielessä sinulla on etuoikeus saada vuokralaisia, jotka ovat sitoutuneet antamaan parhaan kykynsä pitämään kiinteistön kunnossa, kuin mitä tavallisesti asuinkiinteistöissä on.

Tämä tarkoittaa säännöllistä huoltoa ja johtaa kiinteistösi arvon nousuun. Se on kuin sarja positiivisia asioita, joissa yksi asia johtaa toiseen…

6. Vähemmän ongelmallisia vuokralaisia

Tämä syy muistuttaa asuinkiinteistön vuokralaisten käyttäytymistä vuokranmaksuun ja lähtöpäivään kohtaan: "maksaavatko he ajallaan?" tai "muuttavatko he pian pois jättäen paikan täysin sekaisin?" ja monet muut pitävät tavallisista vuokralaisriidoista ja vuokralaisvalituksista.

Jos tämä kuulostaa tutulta, niin liikekiinteistösijoittaminen on paras tapa edetä, koska täällä asiat ovat hieman ammattimaisempaa ja järjestynempää.

Koska majoittelet liikevuokralaisia ​​– niitä, joilla on suojeltavaa mainetta ja rahaa, voit olla varma, että hyvän suhteen ylläpitäminen vuokranantajan kanssa ja käytännesääntöjen noudattaminen varmistaaksesi, että kiinteistö on aina hyvässä kunnossa, on tärkeää. mielensä huipulla. Turhat vaikeudet puolestaan ​​pidetään mahdollisimman vähäisinä.

7. Useita salkkuja

Jos olet syvällä asuinkiinteistöjen parissa, tiedä tämä: liikekiinteistöt voivat olla seuraavaksi paras asia kiinteistösalkkusi monipuolistamisessa.

Koska vuosi 2020 on opettanut meille, että tulevaisuus on aina epävarma ja meille voi tapahtua mitä tahansa seuraavan minuutin, tunnin tai päivän aikana, meidän pitäisi ottaa opiksi sen tuomista opetuksista ja strategoida sijoitustavoitteidemme vahvistamista, ja mikä olisi parempi tapa aloittaa silloin. hajauttaaksesi sijoituksesi eri omaisuuserien ulkopuolelle.

8. Täydellinen todiste

Lopulta kaupallinen kiinteistö on itse asiassa kannattava sijoitus, kuten olemme toistaiseksi nähneet.

Ja jos se ei riitä, niin monimiljardööri tykkääWarren Buffettesimerkiksi on ansainnut kasoja omaisuuksia pelkästään liikekiinteistöistä, ja tekee niin edelleen.

Nyt kun tiedät mitä odottaa liikekiinteistösijoittamisessa, älä anna sen olla tyhjänä unelmana, vaan työn alla.

Lopulliset ajatukset

Roomaa ei rakennettu yhdessä päivässä, samoin rikkaus ei synny yhdessä yössä. Jos haluat päästä huipulle, on loputtomasti mahdollisuuksia sekä epäonnistumisia, jotka sinun on läpikäytävä ennen kuin näet valon tunnelin päässä.

Kiinteistöalalla asuntoihin sijoittaminen on puoli tarinaa. Kaupallisiin kiinteistöihin sijoittaminen on aivan eri tarina - mikä vielä parempi, luotettavin, tehokkain ja tehokkain tapa rakentaa vaurautta.

Vastuuvapauslauseke

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Hausples kaivaa tietyn aiheen yksityiskohtia ja opettaa lukijoilleen kaiken siitä, miten kiinteistöala toimii. Siksi kaikkia artikkeleita ei ole tarkoitettu tulkittavaksi rahoitus- tai sijoitusneuvoina. Hausples rohkaisee sinua hakemaan ammattiapua omaan kiinteistötilanteeseesi.

FAQs

Miksi sijoittaa kiinteistöihin? ›

Kiinteistöt tarjoavat usein osakkeita parempaa tuottoa pienemmällä riskillä ja ovat siksi olleet jo vuosikymmeniä suosittu sijoitusmuoto. Kiinteistösijoittamisessa sijoittaja saa tasaista ja jatkuvaa vuokratuottoa rahoilleen. Kiinteistösijoittaminen vaatii selvitystyötä ja perehtymistä markkinoihin.

Mitä tarkoittaa sijoittaminen kiinteistöihin? ›

Kiinteistösijoittaminen tarkoittaa pääoman sitomista kiinteistöön tai sen osaan taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi. Kiinteistöt ovat suosittu omaisuusluokka ja ovat viimeisen 200 vuoden historiassa tarjonneet jopa osakkeita parempaa tuottoa matalammalla riskillä.

Mikä on kiinteistö? ›

Kiinteistöllä tarkoitetaan kiinteistörekisteriin kiinteistönä merkittyä maa- tai vesialueen omistuksen yksikköä. Kiinteistöön kuuluvat sillä sijaitsevat kiinteistön omistajan omistamat rakennukset ja kiinteät laitteet.

Kannattaako sijoittaa kiinteistöihin? ›

Kiinteistösijoittaminen on järkevä tapa hajauttaa sijoitusomaisuuden riskiä niin instituution kuin yksityissijoittajankin näkökulmasta. Kiinteistöt myös tuottavat tyypillisesti vakaata kassavirtaa, mitä ei nykyisessä markkinatilanteessa ole juurikaan saatavilla korkoinstrumenteista.

Miksi sijoittaminen kiinnostaa? ›

Halutaan sijoittaa, koska halutaan vaurastua. Halutaan saada tuottoa säästöille, ja sijoittaminen nähdään yleensä tuottavampana tapana lisätä varallisuutta kuin pelkkä rahan tilillä makuuttaminen. Myös juurisyytä vaurastumishinkuun on hyvä pohtia.

Miksi kannattaa sijoittaa rahastoihin? ›

Mikäli säästöön heltiää vain pieni rahasumma kuukaudessa, voi olla järkevämpää valita rahasto. Sen kautta onnistuu myös hajauttaminen. Sijoitusten hajauttaminen vähentää riskiä ja se ei onnistu helposti pörssissä muutamalla kympillä.

Kannattaako nyt sijoittaa indeksirahastoihin? ›

Indeksirahastolla sijoittajat saavat pörssin keskimääräisen tuoton kuluilla vähennettynä. Indeksirahastojen juoksevat kulut ovat huomattavasti pienemmät kuin tavallisissa aktiivisissa rahastoissa, ja pienempien kulujen ansiosta indeksirahastojen keskimääräinen tuotto on parempi kuin aktiivisissa rahastoissa.

Miksi sijoittaa rahastoihin? ›

Rahastoihin sijoittaminen on hyvä keino hajauttaa sijoituksia helposti esimerkiksi ulkomaille tai kohteisiin, joihin yksityissijoittajan on mahdotonta muuten sijoittaa suoraan kustannustehokkaasti.

Mitä eroa on tilalla ja kiinteistöllä? ›

Arkikielessä kiinteistöllä tarkoitetaan usein omakotitaloa tai muuta rakennusta, mutta varsinaisesti kiinteistö merkitsee sitä itsenäistä maanomistuksen yksikköä, kuten tilaa tai tonttia, jolla mahdollinen rakennus sijaitsee.

Mitä eroa on kiinteistöllä ja tontilla? ›

Kiinteistö käsittää maa-alueen tai maa- alueen ja sillä olevat rakennukset, jos rakennukset ovat samalla omis- tajalla. Tontti muodostuu kiinteistöksi, kun se merkitään tonttina kiinteistörekisteriin. Omakotitaloja on perinteisesti rakennettu omille tonteille. Pientalo voi olla myös osa asunto-osa- keyhtiötä.

Onko tontilla sijaitseva omakotitalo kiinteistö? ›

Mikä on kiinteistö? Kiinteistö on tarkasti määriteltynä itsenäinen maanomistuksen yksikkö, esimerkiksi tila tai tontti, jolla mahdollisesti sijaitsee rakennus tai useampia. Usein arkikielessä kiinteistö kuitenkin käsitetään omakotitaloksi tai muuksi rakennukseksi.

Miksi sijoittaa Fortumiin? ›

Keskitymme puhtaan energian tuotantoon

Lisäksi Fortumin liiketoimintoja ovat tuuli- ja aurinkoenergia, kaukolämpö- ja kylmä, sähkön vähittäismyynti, sekä kiertotalouteen liittyvät toiminnot. Keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä sähkön osuuden kokonaisenergiankulutuksesta odotetaan kasvavan merkittävästi Pohjoismaissa.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 16/08/2023

Views: 5999

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.