Mitä ovat sijoituskiinteistöjen korot - InvestmentProGuide.com (2023)

Käytä kiinteistöjä eläketulojen luomiseen

Kuinka nousevat korot vaikuttavat kiinteistösijoituksiisi

Kiinteistö on suosittu tapa saada eläketuloja yksityishenkilöille. Itse asiassa sen amerikkalaiset pitävät pitkäaikaisista sijoituksista,vuoden 2021 Bankrate-tutkimuksen mukaan.

Tämä suosio riippuu osittain kiinteistöistä, jotka tuottavat tasaisen tulovirran, koska sijoittajat keräävät säännöllistä kuukausivuokraa vuokralaisiltaan. Eläkeläisille vakaat tulot ovat juuri sellaista turvaa, jota he etsivät, kun he eivät ole täysin työllistyneet.

Ja eläkeläisten tulot ovat nousseet. Ajan myötä hyvin hoidettu kiinteistö voi nostaa vuokriaan ja sijoittaa enemmän rahaa sijoittajien taskuihin joka kuukausi. Kiinteistön arvo voi myös nousta, joten kun on aika myydä tai jopa sijoittaa toiseen kiinteistöön, on omaa pääomaa, jota voidaan hyödyntää. Tietysti,sijoituskiinteistöillä on muita etuja, erityisesti verojen suhteen.

Jos et halua ryhtyä suoraan kiinteistönhoitoon, voit ostaa sen kauttakiinteistösijoitusrahastotpörssissä ja anna ammattimaisen johtajan hoitaa kaikki ongelmat. REITit ovat erittäin suosittuja eläkeläisten keskuudessa tasaisten osinkojensa vuoksi.

Pitäisikö sinun palkata kiinteistönhoitoyhtiö

Sinun on päätettävä, haluatko hoitaa kiinteistöjen korjaukset, vuokralaisen hoidon ja ylläpidon itse vai palkkaatko akiinteistönhoitoyhtiöhoitaa päivittäisen huollon puolestasi.

Kiinteistönhoitoyritykset ottavat vastaan ​​sekä aikataulun mukaiset että hätäkorjauspuhelut ja tarkastavat kiinteistösi sekä ajo- että aikataulukäynneillä varmistaakseen, että vuokralaiset kunnioittavat tilaasi. He voivat myös periä vuokraa puolestasi. Jotkut isännöitsijäyritykset tarjoavat myös vuokralaisten sijoituspalveluita ja häätökäsittelyä lisämaksusta. Vastineeksi kiinteistöyhtiö ottaa prosenttiosuuden kuukausivuokrastasi. Jos asut kaukana kiinteistösi tai sinulla ei ole kodin korjaustaitoja oman kiinteistösi kunnostamiseen, kiinteistönhoitoyhtiön palkkaaminen voi olla loistava valinta.

Kerää oikeat asiakirjat

Lainanantajasi pyytää sinulta muutamia asiakirjoja jälleenrahoitusprosessin aloittamiseksi, mukaan lukien:

 • Palkan todiste:Sinun on yleensä näytettävä lainanantajalle alkuperäiset palkkatiedot viimeisen 30 päivän ajalta. Lainanantajasi voi pyytää tiliotteen tai muun tulotodistuksen, jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja.
 • Kopiot W-2- tai 1099-lomakkeistasi:Lainanantajat vaativat W-2- tai 1099-lomakkeesi, koska he käyttävät niitä työhistoriasi ja tulosi vahvistamiseen. Lainanantajasi voi myös pyytää näkemään täyden veroilmoituksesi, jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, ja pyytää nämä tiedot kaikilta lainaan sisällyttämiltäsi.
 • Todiste kotivakuutuksesta:Tämä osoittaa lainanantajalle, että kiinteistöllä on riittävästi kattavuutta sijoituksesi suojaamiseksi.
 • Kopio omistusvakuutuksestasi:Omaisuusvakuutuksesi auttaa lainanantajaasi varmistamaan, että omaisuus on sinun jälleenrahoitava. Se tarjoaa myös lainanantajalle laillisen kuvauksen omaisuudesta ja tiedot veroista.
 • Kopiot omaisuustiedoistasi:Lainanantajasi haluaa nähdä omaisuutesi, mukaan lukien tiliotteet, sijoitustilitiedot ja eläkesäästöt.

Kerää asianmukaiset asiakirjat ennen jälleenrahoituksen hakemista nopeuttaaksesi prosessia. Pidä useampi kuin yksi kopio saatavilla siltä varalta, että sinun on lähetettävä asiakirjoja uudelleen.

Suositeltavaa luettavaa:K1 Investment Management -salkkuyhtiöt

Oletko valmis sijoittajaksi

Kiinteistösijoitusvoi olla sekä riskialtista että palkitsevaa. Vuokratuloja ja myyntivoittoja ei koskaan taata. Ennen kuin otat askeleen, tässä on joitain mahdollisia riskejä ja etuja, joita sinun tulee miettiä.

Edut

 • Vuokratulot.Saatat ansaita vuokratuloja, jotka tuovat käteistä taskuusi heti, jotkut sijoittajat voivat nauttia $50, $100 tai enemmän tuotoista joka viikko kiinteistön omistamiskustannusten lisäksi. Voit sijoittaa nämä rahat asuntolainaan maksaaksesi lainan nopeammin pois tai käyttää nämä varat omien tulojesi täydentämiseen.
 • Myyntivoitto.Monet sijoittajat ostavat kiinteistöjä pitkän aikavälin tuottoja silmällä pitäen, joten he tähtäävät tulevaan hinnannousuun. Kun on aika myydä omaisuuttasi, saatat hyötyä myyntivoitosta, jos kiinteistösi arvo on noussut. Voisit mahdollisesti kasvattaa varallisuutta paljon tehokkaammin omaisuuden avulla kuin pelkästään säästämällä.
 • Vero- ja poistoedut.Voit vähentää tuloverostasi joka kuukausi sijoituslainan korot ja muut investointikulut, jolloin kiinteistön omistaminen on huomattavasti edullisempaa.
 • Mahdollisuus lisätä arvoa.Toisin kuin osakkeista tai muista sijoituksista, saatat pystyä tuottamaan omaisuuttasi tai hinnannousua kiinteistösi arvoa lisäämälläperuskorjaukset.

Riskit

Yleisiä myyttejä sijoituskiinteistöistä

Mitä ovat sijoituskiinteistöjen korot - InvestmentProGuide.com (1)

Ennen kuin tutkit sijoituskiinteistön ostamisen etuja, murretaan kaksi jatkuvaa myyttiä.

Sijoituskiinteistöjen myytti #1:Pääasunnon ostaminen on sama asia kuin sijoituskiinteistön ostaminen.

Todellisuus:Vaikka monet ihmisetajatellakodeistaan ​​sijoituksina koti ei ole sijoituskiinteistö, ellet osta sitä vartennimenomainen tarkoitusvuokratulojen tai jälleenmyyntivoiton kerryttämisestä.

Sijoituskiinteistöjen myytti #2:Asunnon arvot ovat aina nousseet, joten pääasunnosta tulee sijoituskiinteistö, jos omistat sen riittävän pitkään.

Todellisuus:Oikaistu inflaatioon ja paikallisiin markkinaolosuhteisiin, kodin arvoihineivät ole aina nousseet. Valtakunnallisesti ja paikallisesti asuntojen hintoihin vaikuttavat noususuhdanteet. Riippumatta siitä, kuinka kauan omistat kiinteistön, ei ole takeita siitä, että ansaitset voittoa, kun myyt sen.

Tarkista myös:Kuinka parempi sijoittaminen toimii

Katso huhtikuuta sekä asuntolainojen korkoja

On tärkeää tarkastella vuosikorkoa sekä nykyisiä asuntolainojen korkoja.

Joten vaikka FHA-lainan korko saattaa näyttää olevan alhaisempi kuin esimerkiksi perinteisellä lainalla, sen todellinen vuosikorko voi olla korkeampi ja siten kaiken kaikkiaan kalliimpi.

Jumbo-asuntolainat ovat hieman erikoistapaus.Jumbo lainakorotvoi olla lähellä tai jopa alle tavanomaisia ​​lainoja. Mutta näitä asuntolainoja on huomattavasti vaikeampi saada.

Pyydä omistajarahoitusta

Aikana, jolloin pankkilainaan sai lähes kuka tahansa, omistajarahoituspyyntö sai myyjät epäluuloiksi mahdollisia ostajia kohtaan. Mutta nyt se on hyväksyttävämpää, koska luotto on tiukennettu ja lainanottajien standardit ovat nousseet.

Sinulla tulee kuitenkin olla pelisuunnitelma, jos päätät mennä tälle tielle.

Täytyy sanoa, että haluaisin tehdä omistajarahoitusta tällä rahamäärällä ja näillä ehdoilla, Huettner sanoo. Sinun on myytävä myyjä omistajarahoituksella ja sinulla.

Tämä pelisuunnitelma näyttää myyjälle, että olet tosissaan kaupan suhteen ja että olet valmis tekemään todellisen sopimuksen esittämiesi käytännön oletusten perusteella.

Sinä saatat pitää:Kryptovaluutta Kuinka aloittaa sijoittaminen

Muita huomioitavia yksityiskohtia, kun verrataan sijoituskiinteistöjen korkoja

Korot ja maksut ovat tärkeitä arvioitaessa vuokra-asunnon rahoittamista, mutta muita tärkeitä asioita on otettava huomioon.

5 asiaa, jotka sinun tulee tietää välityslainoista

1. Varokaa itsenäisiä ammatinharjoittajia.Saadaksesi kelpoisuuden, tarvitset todennäköisesti vahvat, johdonmukaiset henkilökohtaiset tulot kolmannen osapuolen työnantajalta. Näitä lainoja on vaikea saada, jos omistat oman yrityksen.

2. Likvidit kassavarat.Tarvitset huomattavia likvidejä varantoja, ja vaaditut varaukset kasvavat vuokrasalkkuasi kasvaessa.

3. Vastuuriski.Sinun on omistettava vuokra-asuntosi omalla nimelläsi. Tämä tarkoittaa, että sinut voidaan haastaa oikeuteen henkilökohtaisesti, jos joku loukkaantuu vuokra-asunnossasi.

4. Asiakirjoja yllin kyllin.Lainanantajasi käy läpi tulo-, omaisuus- ja veroilmoitusasiakirjasi hienohampaisella kampalla. Valmistaudu työlään prosessiin.

5. Luottopisteiden vaikutus.Välityslainat raportoidaan luottoraportissasi. Tämä voi rajoittaa kykyäsi saada muita luottotyyppejä.

5 asiaa, jotka sinun tulee tietää pankkilainoista

1. Alhainen prioriteetti.Useimmat yhteisöpankit keskittyvät liikekiinteistölainojen ja pienyrityslainojen myöntämiseen. Vaikka jotkut tekevät asuntosijoituskiinteistölainoja, se ei ole heidän leipäänsä. Joten älä odota sujuvaa prosessia.

3. Talletukset.Monet pankit eivät myönnä sinulle lainaa, ellei sinulla ole talletussuhdetta niihin. Varaudu siihen, että pankki haluaa sinun pitävän mukanasi käteistä, jos haluat vuokralainan.

6 asiaa, jotka sinun on tiedettävä muista kuin QM-lainoista

Kuinka saada alhainen korko sijoituslainalle

Asuntonäkymät 2023: Katsaus vuokrahintoihin, asuntolainoihin ja korkoihin

Useimmat pankit ja muut asuntolainanantajat tarjoavat alhaisimman koron turvallisimmille lainanottajille. Mitä pienempi riski, että laiminlyöt takaisinmaksusi, sitä alhaisempia korkoja sinulle voidaan tarjota.

Koska sijoituslainoja pidetään usein riskialttiimpana kuin omistusasuntolainoja, lainanottajien on ehkä täytettävä tiukat kelpoisuusvaatimukset saadakseen alhaisimman koron.

Autat parantamaan sijoituslainahakemuksesi hyväksymismahdollisuuksia miettimällä seuraavia asioita:

Muista, että vaikka sijoituslainasi ei tarjoaisi sinulle parasta korkoa tänään, saatat pystyä jälleenrahoittamaan sijoitusasuntolainasi taloudellisen tilanteen muuttumisen jälkeen ja valitsemaan olosuhteisiisi paremmin sopivan lainan.

Älä missaa:Kuinka paljon minun pitää sijoittaa kultaan

Mikä on sijoituskiinteistölaina

Sijoituskiinteistölaina on rahaa, jonka lainaat ostaaksesi tai rakentaaksesi kiinteistön, jolla on potentiaalia tuottaa sinulle tuloja vuokraamalla tila vuokralaiselle tai myymällä se uudelleen arvon nostamisen jälkeen.

Sijoituskiinteistölainat sisältävät rakentamisen, oston ja kunnostuksen. Sijoituskiinteistölainat eivät koske vain omakotitaloja. Jos haluat ostaa kerrostalon tai toimistotornin, käyttäisit sijoituskiinteistölainaa.

Kuinka paljon korkeammat ovat sijoituskiinteistöjen asuntolainojen korot

Asuntolainojen korot ovat aina korkeammat vuokra- ja sijoituskiinteistöissä kuin ensisijaisessa asunnossasi.

Kuinka paljon korkeampi? Teknisesti vastaus tähän kysymykseen riippuu sijoituskiinteistön tyypistä, luottokelpoisuudestasi ja käsirahasta.

Mutta nyrkkisääntönä voit odottaa sijoituskiinteistösi koron olevan vähintään 0,50–0,75 prosenttia korkeampi kuin ensisijaisen asuntolainasi korko.

Nyrkkisääntönä voit olettaa, että sijoituslainan korot ovat vähintään 0,50–0,75 % korkeammat kuin ensisijaisen asuntolainasi.

Esimerkiksi tämän päivän live 30 vuoden kiinteä korko 10.9.2022 on % , joten sijoituskiinteistöjen korko olisi noin % - % .

Lainanantajat lisäävät tämän korotuksen, koska he pitävät vuokra- ja sijoituskiinteistölainoja riskialttiimpana lainatuotteena.

Asuntolainanottajilla on tapana taata vuokrakiinteistöt ennen kuin he antavat takuita ensisijaisesta asuinpaikastaan, jos tilanne vaikeutuu. Näin ollen tämäntyyppiset asuntolainat jäävät todennäköisemmin maksukyvyttömiksi vaikeina taloudellisina aikoina.

Suojautuakseen sijoituskiinteistörahoituksen aiheuttamalta ylimääräiseltä riskiltä lainanantajat veloittavat korkeamman koron ja antavat tiukemmat lainanottajien kelpuutussäännöt.

Tämän vuoksi on erityisen tärkeää tehdä ostoksia ja varmistaa, että saat oikeudenmukaisen asuntolainakoron sijoituskiinteistösi ennen ostamista.

Suositeltavaa luettavaa:Tekoälyn sijoitetun pääoman tuotto

Sijoituskiinteistöjen hinnat vs ensisijaisen asunnon hinnat

Ensisijaisten asuntolainojen ja sijoitusasuntolainojen korkojen välillä on ero. Vaikka sijoituskiinteistöjen korot ovat korkeammat, ne eivät aina ole merkittävästi korkeampia. Sijoituskiinteistölainoihin liittyy tyypillisesti 0,5–1 prosentin korkolisä.

Sijoituskiinteistöjen korot

Mitä ovat sijoituskiinteistöjen korot - InvestmentProGuide.com (2)

Karkea arvio on, että lainanottajat voivat odottaa maksavansa 0,5–1 prosentin korkeampia korkoja sijoitus- tai vuokrakiinteistöjen lainoista. Korot riippuvat pitkälti lainanottajan taloudellisesta ja luottotilanteesta, mutta yleensä maksat sijoituskiinteistöistä enemmän korkoa kuin asuntolainasta, koska lainanantajat ottavat hieman korkeamman riskin.

Ajatus on, että lainanottajat ovat todennäköisemmin laiminlyöneet sijoituskiinteistöjen lainamaksut kuin ensisijaiset asuntonsa taloudellisesti vaikeina aikoina, mikä tekee tämäntyyppisistä lainoista riskialttiimpia lainanantajille. Ne veloittavat korkeampaa korkoa tästä kohonneesta riskistä, ja lainanottajien on täytettävä tietyt tiukat vaatimukset, kuten suurempi vähimmäis käsiraha, jotta he voivat saada lainan.

Lue myös:Onko kattotuoli hyvä sijoitus

Kuinka saada lainaa vuokra-asunnosta

1. Varmista, että olet loppujen lopuksi valmis käteisenä ja luottokelpoinen.

2. Etsi kiinteistö alueelta, jolla on hyvät vuokratulot suhteessa ostohintoihin. Monet sijoittajaalueet tukevat 1 prosentin sääntöä. 1 %:n sääntö sanoo, että sinun pitäisi saada 1 % ostohinnasta kuukaudessa vuokratuloina.

3. Etsi lainanantaja, kuten HardMoneyMan.com LLC, joka on erikoistunut lainaamaan sijoittajia.

4. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat numerot, jotta voit arvioida kaupan ostohinnan, 12 kuukauden markkinavuokraan perustuvat vuokratulot, vuosittaiset kiinteistöverot ja vuosittaisen omaisuusvakuutuksen.

5. Ota yhteyttä lainanantajaan saadaksesi selville, kuinka paljon velkaa tämä omaisuus pystyy käsittelemään.

Nykyiset muut kuin omistajan asuntolainakorot

Tarkista nykyiset asuntolainakorot 10. syyskuuta 2022. Alla olevan taulukon avulla voit verrata alueesi ei-omistajan asuntolainojen korkoja ja sulkemiskustannuksia. Sijoituskiinteistöjen lainaehdoissa on yleensä suurempi vaihtelu, mikä tekee useiden lainanantajien ostamisesta tärkeämpää. Vertaa eri lainanantajien ja lainaohjelmien todellisia vuosikorkoja, korkoja, kuukausimaksuja ja sulkemiskuluja. Säädä tarkenna hakua -valikon syötteitä, jotta voit verrata päivitettyjä ei-omistusasuntolainojen korkoja tiettyjen kriteeriesi mukaan, mukaan lukien lainasumma ja ohjelma. Suosittelemme, että otat yhteyttä vähintään viiteen lainanantajaan löytääksesi parhaat ei-omistusasunnon lainaehdot, mukaan lukien alhaisin korko ja kulut.

Kiitos tietojesi lähettämisestä!

Asuntolainatarjouspyyntösi on lähetetty lainanantajakumppaneillemme, ja sinun pitäisi pian saada sähköpostiviestejä useilta lainanantajilta. Useiden lainanantajien ehdotusten vertailu on paras tapa säästää rahaa asuntolainastasi!

Tarkista myös:Voinko sijoittaa Rippleen

Mistä saada rahoitusta sijoituskiinteistöille

Sijoituskiinteistön rahoittaminen voi usein olla haaste. Ei vain siksi, että asuntolainaan oikeuttavat tiukemmat ehdot, vaan myös siksi, että vuokrarahoitusta ei välttämättä aina ole saatavilla ostajan valitsemasta pankista.

Tästä syystä ostajien on usein etsittävä muita lainanantotapoja saadakseen tarvitsemansa rahoituksen. Yleisimmät vuokra-asuntojen lainanantajat ovat:

Kuinka paljon korkeammat ovat sijoituskiinteistöjen asuntolainojen korot

Kiinteistöt 2022: Vuokran nousu, asuntojen hinnat, asuntolainojen korot ja inflaatio

Sijoituskiinteistöjen asuntolainojen korotovat aina korkeammat kuin ensisijaisten asuntojen hinnat. Tämä johtuu siitä, että rahoitustoimistoilla on yleensä erilliset maksut ensisijaisesta asunnosta ja sijoituskiinteistöistä. Nämä maksut korreloivat suoraan asuntolainasi korkoon. Yleensä kun saainvestointilainat, sijoittajat maksavat korkeampia maksuja ja saavat siten korkeampia korkoja. Kuinka paljon korkeampi? Teknisesti se riippuu tyypistäsijoitusomaisuus, luottokelpoisuutesi ja käsirahasi. Nyrkkisääntönä on kuitenkin, että vuokra-asuntolainojen korot ovat 0,5–0,75 prosenttia korkeammat kuin ensisijaisten asuntolainojen korot. Eli yllä mainituilla nykyisillä kursseilla:

 • 30 vuoden sijoituskiinteistölainojen korot vaihtelevat 3,5 % - 3,75 % omakotitaloissa
 • 15 vuoden sijoituskiinteistölainojen korot vaihtelevat välillä 3,11 % – 3,36 % omakotitaloissa
 • 5 vuoden säädettävä korkolaina vaihtelevat 3,36 % - 3,61 % omakotitaloille

Lue tämä opas oppiaksesi kaikestaParhaat kiinteistösijoituslainat vuonna 2020.

Lue myös:Mihin voin sijoittaa Reitsiin

Olet meille ensimmäinen prioriteetti joka kerta

Uskomme, että jokaisen pitäisi pystyä tekemään taloudellisia päätöksiä luottavaisin mielin. Ja vaikka sivustollamme ei ole kaikkia markkinoilla olevia yrityksiä tai rahoitustuotteita, olimme ylpeitä siitä, että tarjoamamme opastus, tarjoamamme tiedot ja luomamme työkalut ovat objektiivisia, riippumattomia, yksinkertaisia ​​ja ilmaisia.

Joten miten teemme rahaa? Kumppanimme korvaavat meidät. Tämä voi vaikuttaa siihen, mitä tuotteita arvioimme ja joista kirjoitamme, mutta se ei millään tavalla vaikuta suosituksiimme tai neuvoihimme, jotka perustuvat tuhansien tuntien tutkimukseen. Kumppanimme eivät voi maksaa meille tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​myönteisistä arvioista.Tässä on luettelo yhteistyökumppaneistamme.

Tietoja näistä koroista: Lainanantajat, joiden korot näkyvät tässä taulukossa, ovat NerdWalletsin mainoskumppaneita. NerdWallet pyrkii pitämään tietonsa oikein ja ajan tasalla. Nämä tiedot voivat poiketa siitä, mitä näet vieraillessasi lainanantajan sivustolla. Tässä mainostetut ehdot eivät ole tarjouksia eivätkä sido ketään lainanantajaa. Tässä näkyvät hinnat haetaan Mortech-hintamoottorin kautta, ja ne voivat muuttua. Nämä hinnat eivät sisällä veroja, maksuja ja vakuutuksia. Todellinen korko ja lainaehdot määräytyvät kumppanien arvioiden luottokelpoisuudestasi ja muista tekijöistäsi. Mahdolliset säästöluvut ovat arvioita, jotka perustuvat sinun ja mainoskumppaniemme antamiin tietoihin.

Trendit ja oivallukset

Miksi sijoitus- tai vuokrakiinteistöjen korot ovat korkeammat?

Korkosi on yleensä korkeampi sijoituskiinteistössä kuin omistusasunnossa, koska laina on lainanantajalle riskialtisempi. Olet todennäköisemmin laiminlyönyt lainan asuntoon, joka ei ole ensisijainen asuinpaikkasi. Tämä on hyvä syy käyttää sijoituskiinteistöjen korkotyökaluamme vertaillaksesi vallitsevia korkoja, joihin olet oikeutettu.

Sen lisäksi, että maksat korkeampia sijoituskiinteistöjen korkoja, sinun on todennäköisesti maksettava korkeampi käsiraha. Perinteiset asuntolainat vaativat yleensä vähintään 15 % alennuksen yhden asunnon sijoituskiinteistöstä ja 25 % alennusta kahdesta neljään asuntoon. Ja laina-ajat ovat yleensä lyhyempiä kuin tyypillinen 30 vuoden asuntolaina. Loppujen lopuksi se on liiketoimi, ei asunnon osto.

Tarkista myös:Paras tapa sijoittaa 50

Matematiikka vuokra- ja sijoituskiinteistölainojen korkojen takana

Kulissien takana asuntolainanantajan veloituskorko ei ole täysin lainanantajan vastuulla. Kiinteistön lainanantajat muokkaavat usein korkoja vastaamaan asettamia sääntöjäFannie Mae ja Freddie Mac.

Fannie ja Freddie asettavat säännöt ja maksut useimmille asuntolainoille tänään, ja heidän veloittamansa maksut vaikuttavat suoraan maksamaasi lopulliseen korkoon.

Sijoituskiinteistöjen ostamisen tai jälleenrahoituksen lisääntyneen riskin vuoksi Fannie Mae ja Freddie Mac perivät korkeampia maksuja näistä liiketoimista. Heidän maksunsa valuvat sinulle korkeampana korkona.

Sijoituskiinteistön tyyppi
3,75 %4,375–4/75 %

*Tässä näkyvät hinnat ovat esimerkkijoukko, joka on tarkoitettu vain vertailuun. Omat hinnat vaihtelevat.

Esimerkiksi sijoituskiinteistölaina 20 % käsirahalla vaatisi palkkion, joka on 3,375 % lainasummasta.

Tämä on sama kuin 3 375 dollaria jokaista lainattua 100 000 dollaria kohden.

Useimmissa tapauksissa lainanottaja päättää maksaa korkeamman koron ylimääräisten sulkemiskustannusten sijaan. Joten miten nämä maksut muuttuvat lopulliseksi koroksi?

Tässä tapauksessa 3,375 %:n sijoituskiinteistölainan palkkiot voidaan kattaa korkoon lisätyllä 0,5-0,75 %:lla.

Muista, että tämä on omakotitalon. Osta duplex ja saatat maksaa vielä 1,0 % maksuina tai 0,125-0,250 %, joka lisätään hintaan.

Saadaksesi parhaat hinnat, sinun kannattaa laskea vähintään 25 %. Ihanteellinen laina-arvosuhde sijoitusostoille on 75 % tai vähemmän, neuvooJon Meyer, Mortgage Reportsin lainaasiantuntija ja lisensoitu MLO.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 23/08/2023

Views: 5968

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.