Ostaa kiinteistön Brasiliassa amerikkalaisena (2024)

Muutto Brasiliaan? Saatat ihmetellä: voivatko amerikkalaiset ostaa kiinteistöjä Brasiliasta?

Oman asunnon omistaminen voi olla loistava tapa juurruttaa – ja se voi olla myös pitkän aikavälin sijoitus.

Jos haluat tietää kuinka ostaa kiinteistöjä Brasiliassa amerikkalaisena, olet oikeassa paikassa. Kerromme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uuden kodin löytämisestä ja ostamisesta Brasiliassa ja mitä se voi maksaa.

Ennen kuin muutat Brasiliaan, tutustu digitaalisiin monivaluuttatileihin ja kansainvälisiin siirtopalveluihin maailmanlaajuisesta rahansiirrostaViisas. Wise ei ole pankki, mutta se voi olla kätevä vaihtoehto moniin päivittäisiin rahatarpeisiin, mukaan lukien sekä BRL:n että USD:n säilyttämiseen, lähettämiseen ja käyttämiseen keskikurssin valuuttamuunnoksilla.

Lue lisää Wisestä

Yleiskatsaus Brasilian kiinteistömarkkinoihin

Toimialaanalyytikoiden mukaan Brasilian kiinteistömarkkinoiden odotetaan kasvavan keskimäärin 6 % vuodessa vuosina 2018–2028¹.

Vaikka covid-pandemia hidasti markkinoita jonkin verran – kuten se teki muuallakin – ne näyttävät toipuneen hyvin, varsinkin luksus- ja superluksussegmenteissä, kun rikkaammat brasilialaiset etsivät koteja, joissa on enemmän tilaa ja enemmän mukavuuksia sulkemiskokemustensa jälkeen.

Luksusasuntoja ostetaan ja myydään useimmiten Rio de Janeirossa ja São Paulossa, mutta täällä ja muissa Brasilian kaupungeissa on myös paljon muita majoitusvaihtoehtoja.

Kiinnostavan alueen tutkiminen – ja hyvien paikallisten neuvojen saaminen – on ratkaisevan tärkeää, jotta voit varmistaa, että löydät tarpeisiisi sopivan kiinteistön.

Voivatko ulkomaalaiset ostaa kiinteistöjä Brasiliasta?

Ulkomaalaiset voivat ostaa useimpia kiinteistötyyppejä Brasiliassa vapaasti – suurin poikkeus on maaseutukiinteistöt ja kiinteistöt strategisesti merkittävissä paikoissa, joihin saattaa kohdistua rajoituksia.

Maaseutukiinteistöjä ei yleensä voi ostaa sijoitukseksi ulkomaalaisille – sinun täytyy suunnitella muuttoa ja käyttää maata suunnitellulla tavalla.

Ainoa toinen keskeinen vaatimus kiinteistön ostamiselle Brasiliassa on, että sinulla on aCPF-verotunnus- tarvitaan moneen asiaan, mukaan lukienpankkitilin avaaminenja verojen maksaminen.

Varmista, että saat hyvän paikallisen tiimin tukemaan ostoasi ja auttamaan sinua ymmärtämään ulkomaisen omistuksen rajoituksia ja niiden soveltamista.

Ostaa kiinteistön Brasiliassa amerikkalaisena

Muutamia rajoituksia lukuun ottamatta - jotka yleensä liittyvät maaseutukiinteistöihin - voit vapaasti ostaa kodin Brasiliasta amerikkalaisena. Ennen kuin aloitat uuden kodin etsimisen, on tärkeää tutkia saatavilla olevia vaihtoehtoja ja asettaa realistinen budjetti – tämä opas auttaa.

Kiinteistön ostaminen Brasiliasta Yhdysvalloista: askel askeleelta

Brasiliassa on kehittyneet kiinteistömarkkinat. Tämä tarkoittaa, että vaikka kiinteistön ostaminen Brasiliassa ei välttämättä toimi aivan samalla tavalla kuin uuden kodin ostaminen Yhdysvalloista, sen pitäisi olla turvallista niin kauan kuin sinulla on hyvä paikallinen oikeudellinen tuki Brasiliassa.

Tässä on pääpiirteet prosessista, jota sinun on noudatettava ostaaksesi kiinteistön Brasiliasta Yhdysvalloista:

Vaihe 1.Tutki kiinteistöjä verkossa ja henkilökohtaisesti löytääksesi sinulle oikean

Vaihe 2Palkkaa paikallinen brasilialainen lakimies opastamaan sinua prosessin läpi

Vaihe 3.Hanki CPF-numero (verotunnus)

Vaihe 4.Kun olet löytänyt kiinteistön ja sopinut tarjoushinnasta, asianajajasi laatii osto- ja myyntisopimuksen

Vaihe 5.Maksa ennakkomaksu 5–10 % kiinteistön arvosta

Vaihe 6.Suorita due diligence -tarkastukset – asianajajasi tekee sen puolestasi useimmissa tapauksissa

Vaihe 7.Maksa kaikki verot ja rekisteröintimaksut

Vaihe 8.Allekirjoita paperit notaarin kanssa ja rekisteröi osto

Vaihe 9.Maksa lopullinen summa myyjälle ja tee kauppa

Kuinka kauan asunnon ostaminen Brasiliassa kestää?

Kun asianajajasi tekee osto- ja myyntisopimuksen, voit sopia aikajanan kaupan sulkemiselle. Tämä on yleensä 40–45 päivää alkuperäisen sopimuksen allekirjoittamisesta.

Mitä asiakirjoja tarvitset ostaaksesi kiinteistön Brasiliassa ulkomaalaisena?

Tärkeimmät asiakirjat, joita tarvitaan ostaessa asuntoa Brasiliasta ulkomaalaisena:

  • Passi tai muu henkilötodistus, kuten syntymätodistus
  • Brasilian CPF
  • Valtakirja, jos et voi olla läsnä kaupan päättämisessä

Jos tarvitaan muita asiakirjoja henkilökohtaisen tilanteesi perusteella, asianajajasi kertoo sinulle – toinen syy siihen, miksi luotettava paikallinen neuvonantaja on välttämätöntä.

Talon ostaminen Brasiliasta: kustannukset

Yksi tärkeä tekijä, kun kyse on parhaasta asunnon ostopaikasta Brasiliassa, on hinta. Jos olet menossa Brasiliaan töihin, sinulla voi olla tarkka sijainti mielessäsi – mutta jos olet muuttamassa eläkkeelle tai yksinkertaisesti nauttiaksesi erilaisesta elämäntavasta, sinulla saattaa olla joustavuutta.

Tässä on katsaus siihen, kuinka paljon saatat odottaa maksavasi ostaessasi brasilialaista kiinteistöä.

Kuinka paljon talo Brasiliassa maksaa?

Asumiskustannukset Brasiliassa vaihtelevat suuresti riippuen kiinteistötyypistä ja siitä, missä haluat asua. Useimmissa kaupungeissa on valtava valikoima asuntotyyppejä jokaiseen hintaluokkaan, joten jos sinulla on budjetti mielessä, sinun pitäisi löytää jotain, josta pidät.

Tarkastellaanpa joitain Numbeo.comin jakamia keskimääräisiä hintoja, jotka kokoavat elämiskustannukset eri puolilta maailmaa ja näyttävät keskimääräiset kustannukset aterioista uuteen kotiin.

Hinta (neliöjalka) kaupungin keskustassaHinta (neliöjalka) keskustan ulkopuolella
São Paulo²251,42 USD181,31 USD
Rio de Janeiro³217,57 USD129,05 USD
Brasília⁴209,23 USD132,65 USD
Belo Horizonte⁵161,57 USD98,05 USD

Huomautus:tiedot ovat oikein tutkimushetkellä – 24.7.2023

Mitä veroja ja maksuja joudut maksamaan?

Kuten kaikkialla maailmassa, ostaessasi asuntoa Brasiliasta ulkomaalaisena, sinulla on lisäkustannuksia neuvoteltavan lopullisen ostohinnan lisäksi.

Tässä on joitakin keskeisiä kustannuksia, jotka on otettava huomioon:

MaksutMäärä (%)⁶
Varainsiirtovero3 %
Notaaripalkkiot1,25 %
Rekisteröintimaksu0,75 %
Oikeusmaksu2 %

Myyjä maksaa tyypillisesti kaikki kiinteistönvälittäjän kulut, mutta tämä jättää silti noin 7 % ostohinnasta maksettavaksi verot ja maksut ostaessasi kiinteistön Brasiliassa.

💡 Pankit lisäävät yleensä spreadinmarkkinoiden keskikurssija ylihinta kansainvälisistä siirroista.

Varmista, että saat eniten BRL:stä USD:stäsi käyttämälläViisas, turvallinen ja läpinäkyvä tapa siirtää rahaa ulkomaille.

Aloita Wisen kanssa

Voitko saada asuntolainan Brasiliassa ulkomaalaisena?

Ulkomaalaiset Brasiliassa voivat saada asuntolainaa, mutta pankit tekevät omat kelpoisuussäännönsä, mikä voi tehdä siitä melko hankalaa.

Jos haluat ottaa paikallisen brasilialaisen asuntolainan, sinulla voi olla parhaat mahdollisuudet, jos otat yhteyttä luotettavaan paikalliseen välittäjään, joka voi neuvoa sinua pankeista, jotka tarjoavat asuntolainaa sinun tilanteessasi oleville ihmisille.

Suuret pankit, kuten Caixa®, Banco Itaú® – ja maailmanlaajuiset pankit, jotka toimivat Brasiliassa, kutenSantander®, ovat yleensä hyvä paikka aloittaa.

Asunnon ostaminen ulkomailta? Lähetä rahaa vaivattomasti Wisen avulla

Ostaa kiinteistön Brasiliassa amerikkalaisena (2)

Nyt kun maksoimme kaikki peruskustannukset unelmiesi brasilialaisen kodin ostamisesta, ainoa kysymys on jäljellä:kuinka lähettää rahaa kiinteistösi maksamiseen ulkomaille?

Wise tarjoaa sinulle nopean, turvallisen ja läpinäkyvän tavanlähettää rahaa Brasiliaan. Saatmarkkinoiden keskikurssimaksuistasi ja katso, kuinka paljon siirrosta veloitetaan, ennen kuin lähetät rahat pankistasi.

KanssaViisas tiliVoit myös pitää hallussaan yli 40 valuuttaa, käyttää rahaa yli 150 maassa ja vastaanottaa kuin paikallinen 9 eri valuutassa.

Aloita Wisen kanssa

Ole hyvä ja katsoKäyttöehdotalueellesi tai vierailullesisaadaksesi viimeisimmät hinta- ja maksutiedot

Mitkä ovat parhaat paikat ostaa omaisuutta Brasiliassa?

Olitpa päättänyt ostaa kiinteistön Rio de Janeirosta, Brasiliaan tai etsit maaseudun pakopaikkaa halvemmalla hinnalla, siellä on sinulle jotakin.

Suosittuja ulkomaalaisten kaupunkeja ovat Rio ja São Paulo – jotka voivat olla kalliita, mutta tarjoavat vakiintuneita ja eloisia ulkomaalaisia ​​yhteisöjä, joilla on hyvät mahdollisuudet käyttää palveluita ja vankka infrastruktuuri.

Tai voit valita Brasílian, jota pidetään turvallisena ja vauraana kohteena, jossa keskimääräiset palkat voivat olla korkeammat kuin monilla muilla Brasilian alueilla.

Lopuksi Belo Horizonte voisi olla hyvä valinta kohtuuhintaiseen majoitukseen, jossa on vankka infrastruktuuri ja vakiintunut ulkomaalainen yhteisö.

Lisätietoja elinkustannuksista eri suosituissa Brasilian kaupungeissa täällä.

Kiinteistön etsiminen Brasiliasta

Paras paikka aloittaa kiinteistöjen etsimisessä Brasiliasta on tarkastella online-kiinteistöresursseja, kuten näitä:

  • Elä Real⁷
  • Zap⁸
  • FifthWalk⁹

Voit selata, suodattaa ja etsiä vaihtoehtoja saadaksesi tunteen markkinoista minne tahansa oletkin menossa.

Mikään ei kuitenkaan korvaa käyntiä henkilökohtaisesti katsomassa kiinteistöjä ja tarkistamassa, että valitsemasi alue sopii tarpeisiisi. Pyydä loistava kiinteistönvälittäjä auttamaan sinua ja tee prosessista sujuvampaa.

Taloudelliset ja oikeudelliset näkökohdat ostettaessa kiinteistöä Brasiliasta

Kaikkein tärkeintä ulkomailta asunnon ostamisessa on, että maassasi on joku, johon luotat, ja hän opastaa sinut tuntemattoman järjestelmän läpi.

On monia brasilialaisia ​​lakimiehiä, jotka voivat erikoistua tukemaan ulkomailla asuvia ostajia ja jotka tietävät, millaisia ​​kysymyksiä todennäköisesti kysyt.

Muista tämän lisäksi seuraavat taloudelliset näkökohdat:

  • Budjettiverot ja maksutliittyy kiinteistökaupan tekemiseen – tämä voi lisätä 7 % ylimääräistä ostokustannuksia

  • Älä unohda, että sinulle voi aiheutua lisäkustannuksiamuiden kuin portugalinkielisten asiakirjojen kääntäminen tai vahvistaminen

  • Tarkista kustannuksetvakuutukset ja muut juoksevat maksuttämä saattaa päteä, jotta rahat eivät lopu kesken

  • Rahan lähettäminen ulkomaille voi tarkoittaa korkeita kustannuksia ja huonoja vaihtokursseja -shoppaile ennen kuin lähetät rahaa käsirahaa tai maksuja varten,tarkastella omaa pankkiasi erikoistuneiden ei-pankkivaihtoehtojen, kutenViisas

Onko turvallista ostaa omaisuutta Brasiliassa?

Asunnon ostaminen Brasiliasta on yleensä turvallista, kunhan sinulla on luotettava paikallinen kiinteistönvälittäjä ja asianajaja tukemassa sinua.

Brasiliassa on huijareita kuten kaikkialla muuallakin, joten varo asioita, jotka näyttävät liian hyvältä ollakseen totta, älä yritä leikata kulmia ja pidä hyvä paikallinen tiimi valmiina varmistamaan, että kaikki toimii hyvin. .

Siinä se on – täydellinen opas kiinteistön ostamiseen Brasiliassa amerikkalaisena. Käytä tätä miettiäksesi budjettiasi, ostopaikkaa ja aloitusohjeita, äläkä unohda tarkistaaViisasälykäs tapa lähettää maksuja Yhdysvalloista Brasiliaan markkinoiden keskikorolla ja alhaisilla, läpinäkyvillä maksuilla.

Lähteet:

  1. Mordor Intelligence - Brasilian kiinteistöt
  2. Numbeo – elinkustannukset São Paulo
  3. Numbeo – elinkustannukset Rio de Janeiro
  4. Numbeo - elinkustannukset Brasilia
  5. Numbeo – elinkustannukset Belo Horizonte
  6. Global Property Guide – Brasilia
  7. elää tosi
  8. Zap
  9. FifthWalk

Lähteet tarkistettu 25.7.2023

Tämä julkaisu on tarkoitettu vain yleiseen tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus kattaa kaikkia siinä käsiteltyjen aiheiden näkökohtia. Sen ei ole tarkoitus olla neuvoja, joihin sinun pitäisi luottaa. Sinun on hankittava ammatti- tai asiantuntijaneuvoja ennen kuin ryhdyt mihinkään toimiin tämän julkaisun sisällön perusteella tai pidättäydyt niistä. Tämän julkaisun tiedot eivät ole oikeudellisia, verotuksellisia tai muita ammatillisia neuvoja Wise Payments Limitediltä tai sen tytäryhtiöiltä. Aikaisemmat tulokset eivät takaa samanlaista lopputulosta. Emme anna nimenomaisia ​​tai oletettuja takuita, takuita tai takuita siitä, että julkaisun sisältö on tarkkaa, täydellistä tai ajan tasalla.

Ostaa kiinteistön Brasiliassa amerikkalaisena (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 6080

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.