Ovatko vuokra-asunnot hyvä sijoitus? (2023)

Ovatko vuokra-asunnot hyvä sijoitus? (1)

10. tammikuuta 2023

Vuokra-asunnot ovat olleet jo pitkään passiivinen tulonhankintakeino. Kiinteistösijoitukset ovat tuottaneet maailman rikkaimpia ihmisiä ja tekevät niin edelleen. Mutta ennen kuin liityt ihmisten joukkoon, jotka tienaavat jo paljon kiinteistömarkkinoilla, sinun on ymmärrettävä vuokra-asunnon omistamisen perusasiat.

Kuten kaikki muutkin yritykset, kiinteistö on monimutkaista ja vaatii asianmukaista suunnittelua. Sinun on ymmärrettävä, kuinka löytää vuokra-asunto, ostaa vuokra-asunto ja löytää oikeat vuokralaiset. Mutta ennen kuin käyt läpi kaiken vaivan, onko se sen arvoista? Ovatko vuokra-asunnot hyvä sijoitus?

Vuokra-asuntoihin sijoittamisen edut

On useita hyviä syitä sijoittaa vuokra-asuntoihin verrattuna osakkeisiin, osakkeisiin tai joukkovelkakirjoihin.

Passiivinen tulo

Pumpat rahaa pankkitilillesi heräämättä joka aamu mennäksesi töihin. Jotta tulot olisivat todella passiivisia, monet sijoittajat valitsevat kiinteistönhoitoyhtiön. Työtä ei kuitenkaan yleensä ole paljon, jos omistat vain yhden tai kaksi kiinteistöä tai omistat vähän huoltoa vaativia kiinteistöjä.Passiivinen kiinteistösijoittaminenon todella yksi parhaista muodoista pitkän aikavälin vaurauden rakentamiseen.

Houkutteleva kassavirta

Vuokra-asuntoihin sijoittaminen tuo käteistä tilillesi joka kuukausi. Vuokra-asunnot tuottavat toistuvia tuloja, joihin voidaan luottaa vielä vuosia. Se voi olla erinomainen tapa varmistaa taloudellinen turvallisuus ennen eläkkeelle siirtymistä tai vain ylimääräistä rahaa pankissa. Tämä pätee erityisesti, jos aiotostaa kerrostalovuokrasijoituksena. Mitä enemmän vuokralaisia, sitä suurempi kassavirta.


Veroedut

Jos omistat vuokra-asunnon, sinulla on hyvät mahdollisuudet nauttia veroetuista osavaltiostasi riippuen. Muut kuin kiinteistöverot (jotka ovat vähennyskelpoisia), kiinteistösijoittajat maksavat vähän tai ei ollenkaan tuloveroa omistaessaan vuokra-asunnon. Vuokratulojen tuloveroa voidaan yleensä alentaa merkittävästi verovähennyksiä, kuten asuntolainakorkoja, vakuutuksia, peruskorjauksia ja kiinteistöjen ylläpitoa.

Kiinteistön arvon nousu

Kiinteistöjen arvo nousee ajan myötä. Tämä tarkoittaa, että kun asunnon hinta nousee ajan myötä, ansaitset enemmän ja pystyt maksamaan asuntolainasi nopeasti. Sinulla on myös mahdollisuus myydä kiinteistösi kohtuulliseen hintaan, kun aika on oikea.

Vaikka se kokee edelleen ylä- ja alamäkiään, kiinteistösijoitukset ovat aina osoittaneet noususuuntaa pitkällä aikavälillä. Lisäksi yksi kiinteistösijoittamisen suurimmista salaisuuksista onpääomavoittojen välttäminenjos päätät myydä kiinteistön. Tämä saavutetaan ensisijaisesti hyödyntämällä a1031 kiinteistönvaihto.

Olet vastuussa

Vuokra-asuntoon sijoittaminen antaa sinulle vastuun melkein kaikesta. Valitset haluamasi kiinteistön, vuokralaiset, joiden kanssa työskentelet, ja kuinka hoidat sijoitustasi. Voit keksiä vuokratoimistoja sijainnista riippuen, asuintaloja tai lyhytaikaisia ​​lomamatkoja.

Vuokra-asuntoihin sijoittaminen ei ole kuin sijoittamista osakkeisiin, joissa joku muu hoitaa kiinteistösi. Vuokrakohteesi ovat sinun vastuullasi. Sinä olet ainoa, joka voi päättää, kuka niitä hallinnoi.

Mitä sinun tulee tietää ennen vuokra-asuntoihin sijoittamista

Vaikka vuokra-asuntojen omistamiseen liittyy huomattavaa taloudellista vapautta ja muita etuja, et voi mennä sisään silmät kiinni. Tässä on muutamia perusasioita, jotka sinun tulee tietää vuokra-asunnon ostamisesta.

Voitko hallita omaisuutta?

Ennen kuin ostat ensimmäisen vuokra-asuntosi, kysy itseltäsi, voitko hoitaa tällaista liiketoimintaa oikein. Vuokranantajana oleminen ei ole helppoa, koska joudut todennäköisesti tekemisiin joidenkin itsepäisten vuokralaisten kanssa. Vuokra-asuntojen hallinta voi olla vaivalloista ja aikaa vievää, varsinkin jos sinulla on toinen työ. Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia, koska voit aina palkata aisännöitsijätehdä työtä. Muista tarkistaa hinnat, sillä useimmat isännöitsijät veloittavat sijoittajilta 8-12 % kuukausivuokrasta.

Tiedä sijaintisi

Kuinka paljon ansaitset vuokra-asunnostasi, riippuu sen sijainnista. On paikkoja, joissa vuokrat ovat halpoja ja paikkoja, joissa vuokralaiset maksavat enemmän. Et halua sijoittaa alueelle, jonka arvo on laskemassa. Hyvä nyrkkisääntö on valita nouseva paikka, jossa väestö kasvaa.

Kun tarkastelet paikkoja, varmista, että otat huomioon markkinatrendit. Yksinkertainen Google-haku, kuten "vuokrahintojen kehitys Fort Worthissa, Texasissa", antaa sinun nähdä, miltä vuokrahinnat näyttävät alueella. Vertaile eri paikkoja nähdäksesi, missä hinnat ovat kannattavimmat.

Voit myös etsiä parhaita asuinalueita ja sijoittaa sinne. On myös hyvä idea etsiä paikkoja, joissa on alhainen kiinteistövero, runsaasti mukavuuksia ja useita kunnollisia kouluja. Varmista myös, että kiinteistösi sijaitsee lähellä julkista liikennettä, hyviä työmarkkinoita ja lähiöissä, joissa rikollisuus on alhainen.

Ei kiinnityspäällisiä

monetensikertalaiset vuokra-asuntosijoittajattehdä yleinen virhe ostaa kiinnityspäällinen. Ensikertalaisena kiinteistösijoittajana yritä pysyä poissa kiinteistöistä, jotka tarvitsevat paljon ylimääräistä TLC:tä. Saatat saada hyvän sopimuksen, mutta joudut käyttämään paljon rahaa korjauksiin.

Jos olet perehtynyt kiinteistöjen korjauksiin tai et halua käyttää ylimääräistä aikaa ja rahaa, mene eteenpäin ja ostakiinnitin yläosa. Muista, että hyväkuntoisen kiinteistön ostaminen on paljon parempi päätös kuin se, joka kaipaa vielä korjausta. Helpota prosessia itsellesi ja valitse kiinteistö, joka vaatii mahdollisimman vähän korjausta.

Hanki rahoitus

Jos et osta vuokra-asuntoa käteistarjouksella, sinun on otettava huomioon rahoitustarpeesi. Investointirahoituksen saat pankista tai paikalliselta lainanantajalta. Tarkista mahdollisilta lainanantajiltasi, mihin olet oikeutettu ja mitä ohjelmia heillä on.

Jos aiotrahoittaa vuokra-asuntosi, sinun on läpäistävä tiukat hyväksymisvaatimukset. Perinteiselle asunnollesi laskemasi prosenttiosuus ei toimi vuokra-asunnossasi. Voit ostaa ensisijaisen asunnon 3 %:n käsirahalla, mutta tarvitset vähintään 20 % käsirahaa useimmista vuokrakohteista. Onneksi perinteisen rahoituksen sijaan on olemassa myös useita luovia tapojaostaa vuokra-asuntoja pienellä rahalla tai ei ollenkaan.

Bottom Line

Vuokra-asunto on kannattava sijoitus, jos ymmärrät perusasiat. Jos olet uusi kiinteistösijoittamisen parissa, varmista, että työskentelet kokeneen kiinteistönvälittäjän ja hyvän kiinteistönhoitoyhtiön kanssa varmistaaksesi, että asiat sujuvat hyvin.

Oletko siis valmis ostamaan ensimmäisen vuokra-asuntosi? Jos ostat Floridassa, Georgiassa tai Texasissa, annaYksinkertainen esitysauttaa sinua! Kokeneiden agenttien tiimimme auttaa sinua säästämään sijoituksesi kauttaostajan hyvityskannustin sekä varmistaa, että valitset oikean kiinteistön menestymiseen.Ota meihin yhteyttätänään aloittaaksesi.

Tulovirtojen monipuolistaminen: Kuinka moninkertaistaa tulosi osakkeilla ja kiinteistöillä 13. heinäkuuta 2023 Nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa useiden tulolähteiden turvaamisesta on tullut olennaista taloudellisen vakauden ja kasvun kannalta.
Onko Real Estate Investment Trusts hyvä urapolku 28.6.2023 Real Estate Investment Trusts tarjoaa monia mahdollisuuksia, jos haluat aloittaa urasi tällä alalla.
Rahoitusvaihtoehdot vuokra-asuntoinvestoinneille 19.7.2023Seuraavien rahoitusvaihtoehtojen ja pienen tutkimuksen avulla sinulla on helposti varaa tehdä vuokra-asuntosijoituksia pankkia rikkomatta.
Ovatko avaimet käteen -kiinteistöt hyvä sijoitus? 7.7.2023 Avaimet käteen -periaatteella -kiinteistöt ovat nopea ja helppo tapa sijoittaa kiinteistöihin. Rakentaminen tai kalliit korjaukset eivät vaadi vaivaa, mikä tekee niistä halvempia.
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 01/11/2023

Views: 6277

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.