Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (2023)

Tässä on paras sokeriton ketogrenadiiniresepti, joka on niin helppo valmistaa! Tämä granaattiomenamehupohjainen cocktailsekoitin on valmistettu vain muutamasta ainesosasta, ja se nostaa ketococktailisi ylemmäs.

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (1)

Unohda kaupasta ostettu grenadiini, joka on täynnä sokeria, haitallisia kemikaaleja ja väriaineita! Käytä tätä herkullista keto grenadiinia erilaisissa vähähiilihydraattisissa cocktaileissa tai maukkaiden mocktailien valmistamiseen. Sen eloisa väri ja maku parantavat mitä tahansa juomaa. Et usko kuinka helppoa tämän uskomattoman yksinkertaisen sokerittoman ketogrenadiinireseptin valmistaminen on!

Ahhhh grenadiini! Olemme tämän jutun suuria faneja. Löydät sen monista cocktail-resepteistämme! Sopii mainiosti myös mocktaileihin. Tällä tavallisella sekoittimella on niin ihana kirpeä ja makea maku. Tarvitset vain vähän granaattiomenamehua, suosikkirakeistettua sokeritonta makeutusainetta, valinnaista tuorepuristettua sitruuna- ja appelsiinimehua, ja siinä se!

Lapsena rakastin grenadiiniroisketta ryyppyssäni maraschino-kirsikan kanssa, kun äitini tilasi cocktailin illallisella. Shirley Temples oli ensimmäinen todellinen "mocktail"-kokemukseni, ja se sai minut tuntemaan oloni kuuluvaksi ja aikuiseksi. Jälkeenpäin katsottuna jokainen juoma sisälsi helposti helposti noin 66 grammaa sokeria vain yhdelle! Lapsena ja luultavasti useimpien lasten tavoin pystyin heittämään ne asiat takaisin.

Sokeripitoisuus, jota pidetään hyväksyttävänä tavallisessa amerikkalaisessa ruokavaliossa, on aivan hullu. Pyrimme muuttamaan sitä. Toivomme, että voimme muuttaa suhtautumistasi sokerittomaan elämäntapaan. Sinun ei tarvitse noudattaa tiukkaa keto- tai vähähiilihydraattista ruokavaliota tai laskea makroja. Uskomme kuitenkin, että huomioiminen kuluttamasi sokerin määrään voi parantaa oloasi. Se on myös maukasta ja hauskaa! Ollakseni rehellinen, muutamalla pienellä vaihdolla voi olla suuri merkitys. Katso paras sokeriton ketogrenadiiniresepti!

Ainesosat:

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (2)
 • 100 % granaattiomenamehu
 • Tuorepuristettu sitruunamehu (valinnainen, mutta lisää mukavaa makua ja säilyttää tuoreuden ja eloisuuden jääkaapissa)
 • Appelsiinin kukkavesi (valinnainen)
 • Raesokerin korvike valinta, käytämmealluloosisiirappisovelluksiin, koska se ei kiteydy

Onko sokerittomassa grenadiinissa Maraschino-kirsikkamehua?

Vastoin yleistä käsitystä, grenadiinissa ei ole maraschino-kirsikkamehua! Kaupasta ostetussa versiossa ei todellakaan ole nollaa todellista ainesosaa, mikä on melko luonnollista, jos meiltä kysytään. Kaupasta ostetut luonnolliset aromit, säilytettävä grenadiini on tarkoitettu jäljittelemään granaattiomenamehua! Kaikki valmistamasi kotitekoinen grenadiinisiirappi sisältää granaattiomenamehua, makeutusainetta (tai sokeria) ja usein jotain, jota kutsutaan appelsiininkukkavedeksi. Emme itse tunne kyseistä ainesosaa, mutta vaihdoimme sen sijaan tuorepuristettuun appelsiinimehuun.

Kuvittelemme väärinkäsityksen, että maraschino-kirsikkamehu on sama asia kuin grenadiini, luultavasti peräisin esimerkiksi Shirley Templesista. Koska näiden juomien päällä on kirsikka, olisi paljon järkeä, että väärinkäsitys tulee sieltä. Myös grenadiinin väri näyttää todella paljon maraschino-kirsikkamehulta. Maku on myös hyytävän makea, joten jos lisäät nämä asiat yhteen, näet, miksi ihmiset hämmentyvät.

Onko kaupasta ostettu grenadiinisokeriton ja ketoystävällinen?

Kaupasta ostettu, säilyvyydessä pysyvä grenadiini ei todellakaan ole sokeriton, ja se on erittäin ketoystävällinen, jos meiltä kysyt. Rose's suosittu tuotemerkki (tuntisit sen luultavasti useimmista baareista ja ravintoloista ympäri Yhdysvaltoja) on 2 ruokalusikallista (33 ml) annosta kohti ja huikeat 80 kaloria, 20 g hiilihydraatteja ja 20 g sokeria. Vau. Ei kiitos! Toinen asia tästä brändistä (ja monista muista kaupasta ostetuista lajikkeista) on se, että se on valmistettu maissisiirappista ja haitallisista kemikaaleista ja väriaineista. Ei kiitos. Kuljemme mieluummin luonnollisempaa reittiä.

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (3)

Mikä on paras makeutusaine tässä sokerittomassa grenadiinissa?

Elämme sokeritonta elämäntapaa, joten käytämme sokerittomia makeutusaineita/sokerinkorvikkeita. Useimmissa resepteissä käytämme rakastettuammeVäännä rakeinen, se ei ole paras vaihtoehto tälle reseptille, jos aiot ottaa ylijäämät ja säilyttää sen jääkaapissa. Se ei tarkoita, etteikö sitä voisi tehdä, mutta se kiteytyy jäähtyessään. Voit aina lämmittää sen takaisin ennen käyttöä, jos se kiteytyy.Alluloosion suositeltava valintamme siirappikäyttöön, koska se ei kiteydy. Sanomme kuitenkin, että huomasimme äskettäin, että Bri on hieman herkkä alluloosille, jos sitä kulutetaan suuria määriä. Se aiheuttaa vähän vatsahäiriötä, jos käytän sitä periaatteessa paljon. Rakas Swervemme ei tee tätä sinulle! Joten valitset. 🙂

Missä resepteissä voin käyttää Grenadiinia?

Sen lisäksi, että lisäät vain ripaus suosikkisokerittomaan tai dieettipoppiisi shirley temppelissä, kokeile sitägranaattiomena ja inkivääri gin bennett, tai meidänsyksyn sadon viski sangria. Viimeisin cocktailimme, jossa on tämä herkullinen keto grenadiini, on tämäsyksy harvest whisky sipper omenasiideri bourbon cocktail. Älä unohda tarkistaa tätäomenasiideri tilkka- maustettu omenasiider-cocktail rommin kanssa, tämä Halloweenin inspiroimavioletti ihmiset syöjä cocktail, tai tämä herkkuvadelma ja granaattiomena cocktail!

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (4)

Kuinka kauan voin säilyttää tätä sokeritonta ketogrenadiinia?

Säilytä tätä sokeritonta grenadiinia jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa (mielemme mieluummin lasipulloa kaatamisen helpottamiseksi) ja se kestää muutaman viikon, jos lisäät siihen sitruunamehua! Sitruunamehu auttaa estämään bakteerien kasvua, joten grenadiinin säilyttäminen jääkaapissa auttaa. Emme ole asiantuntijoita tässä asiassa. Periaatteessa niin kauan kuin se tuoksuu hyvältä eikä siinä kasva mitään, se on luultavasti hyvä kuluttaa.

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (5)

Tässä reseptissä käytetyt työkalut:

Haluatko hankkia tarvikkeita tähän reseptiin tai ostaa ketokeittiöstämme tai ruokakomeromme? Olemme linkittäneet suosikkimme yllä jatäällä Amazon Storessamme!

A Full Living osallistuu Amazon Services LLC Associate -ohjelmaan, kumppanimainontaohjelmaan, joka on suunniteltu edistämään sivustojen keinoja ansaita mainontamaksuja linkittämällä tuotteita amazon.com-sivustoon. Jaamme vain tuotteita, joita käytämme ja rakastamme. Ostoksilla tekeminen linkkemme kautta ei maksa sinulle mitään ylimääräistä, mutta ansaitsemme pienen palkkion, joka auttaa meitä pitämään tämän sivuston toiminnassa!

Kuinka tehdä paras sokeriton ketogrenadiini:

Aloita mehu sitruunan ja appelsiinin mehusta ja laita sivuun. Haluamme käyttää sitrusviljaa pienen siivilän päällä maksimoimaan mehumäärän, mutta varmistamaan, ettei sinne pääse siemeniä tai massaa.

Lisää keskilämmöllä granaattiomenamehu ja lämmitä se hyvin kuumaksi, mutta ei aivan kiehuvaksi.

Lisää alluloosimakeutusaine vatkaten voimakkaasti, kunnes makeutusaine on liuennut, ja poista sitten lämmöltä. Lisää joukkoon tuore sitruuna- ja appelsiinimehu. Vatkaa uudelleen.

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (6)
Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (7)

Se siitä! Käytä nyt vain suppiloa siirtääksesi sen lasipulloon. Jäähdytä ennen käyttöä ja säilytä jääkaapissa. Lisää cocktaileihin, mocktaileihin ja muihin. Nauttia!

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (8)

Jos sinulla on mahdollisuus kokeilla tätä reseptiä, kerro meille mielipiteesi, eikö niin?! Jätä meille kommentti tai ota yhteyttä meihinFacebooktaiInstagramtai kiinnitä suosikkiisiPinterestlauta myöhempää käyttöä varten. Haluamme jakaa versiosi luomuksistamme Instagramissa@afullliving!

Kiitos käynnistä! Muista tilata sähköpostiuutiskirjeemme, jotta saat ensimmäisenä tiedon uusista resepteistä, joita julkaisemme blogissamme.

Jos pidät tästä reseptistä, harkitse sitäjaa se ystävän kanssa ja jätä myös arvosana ja kommenttijotta muut voivat löytää tämän reseptin. Kiitos tuestasi!

Ensi kertaan,
Briana & Chamere

📖 Resepti

Paras sokeriton ketogrenadiiniresepti (9)

Paras sokeriton ketogrenadiini

Tässä on paras sokeriton ketogrenadiiniresepti, joka on niin helppo valmistaa! Tämä granaattiomenamehupohjainen cocktailsekoitin on valmistettu vain muutamasta ainesosasta, ja se nostaa ketococktailisi ylemmäs.

51 äänestä

TulostaPinRateTallentaa

Valmistusaika:10pöytäkirja pöytäkirja

Kokonaisaika:10pöytäkirja pöytäkirja

Annokset:16 annokset

Tekijä:Briana

Ainesosat

 • 16 unssia 100 % granaattiomenamehu
 • 2 teelusikallista tuorepuristettua sitruunamehua
 • ½ teelusikallinen appelsiinin kukkavesi (valinnainen)
 • 384 grammaa alluloosa makeutusaine (noin 2 kuppia)

Ohjeet

 • Kuumenna granaattiomenamehua keskipitkällä kattilassa keskilämmöllä hyvin kuumaksi, mutta ei aivan kiehuvaksi.

 • Vatkaa alluloosimakeutusaine ja tuorepuristettu sitruuna- ja appelsiinimehu, kunnes ne ovat liuenneet. Siirrä lasiseen säilytysastiaan.

 • Anna jäähtyä ennen kuin sekoitat cocktaileihin. Säilytä jääkaapissa 2-3 viikkoa.

Huomautuksia

 • Nämä ravitsemustiedot eivät sisällä alluloosista saatavia kaloreita tai hiilihydraatteja, koska sen ei tiedetä aiheuttavan verensokeripiikkejä eikä elimistö sulata sitä.
 • Voit korvata alluloosilla suosikkisokerittoman makeutusaineen, mutta tiedä vain, että monet sokerittomat makeutusaineet kiteytyvät jääkaapissa.
 • Appelsiinin kukkavesi on valinnainen ainesosa, vaikka se on perinteinen. Voit vapaasti jättää sen pois. Voit käyttää hieman tuoretta appelsiinimehua (noin 2 tl).
 • Sitruunamehu auttaa pitämään seoksen tuoreena pidempään.

Ravitsemus

Kalorit:15kcal|Hiilihydraatit:4g|Proteiini:1g|Rasva:1g|Tyydyttynyt rasva:1g|Monityydyttymättömät rasvat:1g|Monityydyttymättömät rasvat:1g|Natrium:3mg|kalium:61mg|Kuitu:1g|Sokeri:4g|A-vitamiini:1IU|C-vitamiini:1mg|Kalsium:3mg|Rauta:1mg

Nämä ravitsemustiedot on annettu kohteliaisuutena ja ovat vain arvioita. Emme voi taata tarkkuutta.

Rakastitko sitä?Jos teit tämän reseptin, muista näyttää meille Instagramissa osoitteessa@AFullLivingtai tunniste#TäydellinenLiving! Rakastamme nähdä, mitä te teette!

Kurssi:Juomat

Keittiö:amerikkalainen

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 15/10/2023

Views: 5697

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.