PARHAAT korvikeemme grenadiinisiirappiin (2023)

Grenadiinisiirappi on yleisesti käytetty alkoholiton baarisiirappi, joka on perinteisesti valmistettu granaattiomenasta ja jota käytetään usein erilaisten cocktailien valmistukseen, kuten Sea Breeze, Tequila Sunrise ja monia muita herkullisia cocktail- ja mocktailreseptejä, joihin haluat lisätä ripaus. väriä.

Sisällys näytä

Katso↓↓↓

Usko tai älä, on vaikea jäljittää, milloin grenadiini alkoi ilmestyä cocktail-resepteihin. Ensimmäinen samanlainen makea punainen siirappi mainittiin Jerry Thomasin 1862 baarimikkooppaassa. Tässä reseptikirjassa on useita reseptejä, jotka vaativat joko mansikkasiirappia tai vadelmasiirappia. Useat muut cocktailit vaativat kirsikkamehua ja mehua valkoherukoista.

Sitten vuonna 1930 eräässä reseptikirjassa lueteltiin noin 100 cocktailia, joissa vaadittiin grenadiinia, ja monet niistä listasivat vadelmasiirapin mahdolliseksi vaihtoehdoksi. Entä ennen sitä? Ensimmäinen, jonka tiedämme, oli cocktail-reseptikirjassa vuodelta 1895.

Grenadiinisiirappi on väriltään punainen ja sille on ominaista sen makea ja kirpeä maku, joka tulee virkistävästä granaattiomenamehusta.

Grenadiinisiirappi valmistetaan pelkistämällä granaattiomenamehua, sokeria ja joko sitruunan tai appelsiinin mehua, kunnes seoksesta tulee paksu, siirappimainen koostumus.

Olitpa sitten järjestämässä cocktail-juhlia tai vain hienoamocktailejakuumana kesäpäivänä grenadiinisiirappi on välttämätön ainesosa käytettävissäsi!

Jos kuitenkin huomaat, että olet ilman sitä, mitä voidaan käyttää sopivana korvikkeena grenadiinisiirapille?

Olemme koonneet listan kuudesta suosituimmasta grenadiinisiirapin korvikkeesta, joten sinun ei tarvitse murehtia seuraavan kerran kun menet keittämään juomaa ja kaappi on kuiva!

Katso alta suosituimmat grenadiinin korvikkeet!

PARHAAT korvikeemme grenadiinisiirappiin (1)

Kotitekoinen grenadiinisiirappi

Usko tai älä, grenadiinisiirappi on melko yksinkertainen valmistaa kotona ainesosista, joita sinulla todennäköisesti on joka tapauksessa, ja se on lähin vaihtoehto kaupasta ostetun grenadiinin makuun.

Kotitekoinen grenadiinisiirappi on myös loistava vaihtoehto, jos olet tietoinen kaupasta ostettujen siirappien lisäaineista.

Grenadiinisiirapin valmistamiseksi kotona tarvitset:

 • 2 kupillista makeuttamatonta granaattiomenamehua.
 • 2 kuppia sokeria.
 • 1 sitruunan mehu.

Laita vain granaattiomenamehu, sokeri ja sitruunamehu kattilaan ja sekoita miedolla lämmöllä ja sekoita seosta jatkuvasti sen kuumenemisen aikana.

Kun seos on yhdistetty, kuumenna kattila hitaasti kiehuvaksi ja sekoita seosta jatkuvasti, kun sokeri liukenee.

Kun sokeri on liuennut, vähennä lämpöä ja laita kattilaan kansi ja hauduta seosta 15-20 minuuttia tai kunnes se näyttää paksummilta.

Haluat vähentää seosta noin puolella alkuperäisestä tilavuudesta. Vinkki: On tärkeää muistaa, että siirappi sakeutuu jäähtyessään, joten älä huoli, jos seos näyttää vieläkin ohuemmalta kuin odotat 20 minuutin haudutuksen jälkeen.

Anna seoksen jäähtyä ennen kuin siirrät sen pulloon, jossa on tiiviisti suljettu kansi. Säilytä kotitekoista grenadiinia jääkaapissa jopa 3 viikkoa!

Voilà! Voit käyttää kotitekoista grenadiinisiirappia herkullisten cocktailien ja mocktailien valmistamiseen. Se ei todellakaan voisi olla yksinkertaisempaa!

Granaattiomena melassi

Jos et halua tehdä itse grenadiinia kotona, niin granaattiomenamelassi on erinomainen korvikegrenadiinisiirappia varten.

Granaattiomenamelassilla on makea ja kirpeä maku, joka sopii loistavasti cocktaileihin.

Jotkut jopa tekevät mieluummin itse granaattiomenamelassia, sillä kaupasta ostettu melassi voi olla katkerampaa kuin grenadiinisiirappi yleensä, joten voit muokata ainesosia ja sokeria oman maun mukaan.

Jos sinulla ei ole mitään käsillä tai haluat vain kokeilla itse valmistamista, voit valmistaa granaattiomenamelassia helposti keittämällä kupillista granaattiomenamehua, kupillista sokeria ja puristamalla sitruunamehua yli tunnin ajan tai kunnes siitä tulee paksu, siirappimainen koostumus, joka näyttää samanlaiselta kuin grenadiinisiirappi.

Vadelmasiirappi

Vadelmasiirappi on toinen läheinen vaihtoehto grenadiinisiirappille.

Tämä upean makea ja kirpeä siirappi tuo väriä kaikkiin valmistamiisi cocktaileihin ja on täydellinen vaihtoehto, jos kaapissasi ei ole grenadiinisiirappia.

Lisää vain sama määrä vadelmasiirappia kuin resepti vaatii grenadiinia!

Alkoholittomallejuoda, voit käyttää tätä monipuolista siirappia myös neitseellisen vadelma-mojiton, vadelma-limonadikuoreen tai muun valitsemasi mocktailin valmistamiseen!

Voit jopa lisätä vadelmasiirappia kotitekoisiin jälkiruokiin. Vaihtoehtoja on loputtomasti.

Karpalomehu-cocktail-tiiviste

Jos etsit terävää, kirpeää vaihtoehtoa grenadiinisiirappille, karpalomehu-cocktailtiiviste on sinua varten!

Toisin kuin karpalomehu, joka on karpalo useiden muiden hedelmämehujen, kuten viinirypäle- jaomena makeuden lisäämiseksi, karpalomehu cocktailtiiviste on 100 % karpalomehua.

Karpalo cocktailtiivisteessä on kaikki mitä grenadiinisiirappissa on ja enemmän! Makeutta, kirpeyttä, punaista väriä ja paksua koostumusta, joita tuskin erotat grenadiinisiirappista.

Tämäcocktail-tiiviste yhdistää virkistävänkarpalomehun maku ja makea omena-päärynäsekoitus, joka nostaa makua kauniisti. Mitä ei pidä rakastaa tässä vaihtoehdossa?

Makeuttamaton granaattiomenamehu

Jos etsit katkeraa vaihtoehtoa grenadiinisiirapille, makeuttamaton granaattiomenamehu sopii mainiosti!

Tämä korvike on paras niille, jotka yrittävät vähentää sokerin saantiaan tai henkilöille, joiden mielestä grenadiinisiirappi on makeaa ja sairasta, sillä se antaa oikean määrän makua ja makua olematta liian makeaa.

Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan välttämättä jäljittele grenadiinisiirappia, kuten jotkut muut ehdottamamme vaihtoehdot tekevät. Jos haluat läheisemmän vaihtoehdon cocktaileillesi, sinun on lisättävä makeutta.

Cocktail-kirsikkamehu

Cocktailkirsikkamehu on toinen loistava korvike grenadiinisiirapille, ja sitä on helposti saatavilla useimmista kaupoista.

Kirsikkamehu on virkistävän makea ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten cocktailien valmistukseen, mukaan lukien kirsikkaMartini, erittäin kirsikka ja hapokas kirsikka poreileva.

Vaikka kirsikkamehulla on erilainen maku kuin granaattiomenamehulla, cocktailkirsikkamehu tuo silti kirkkaan punaisen värin ja virkistävän makeuden, jota grenadiinisiirapilta voi odottaa.

Kirsikkamehulla tiedetään myös olevan useita terveyshyötyjä, joten se on ihanteellinen vaihtoehto juomiin. Sen uskotaan lisäävän vastustuskykyä ja taistelevan kehon tulehdusta vastaan, joten se on erittäin suosittu valinta monissa kotitalouksissa.

Tämä helposti saatavilla oleva mehu saattaa olla jo kotitaloudesi perusaine, joten miksi et lisäisi sitä cocktaileihisi vaihtoehtona grenadiinille?

Usein Kysytyt Kysymykset

Voitko käyttää mansikkasiirappia grenadiinin sijaan?

Grenadiinisiirappi on alkoholiton patukkasiirappi, joka on perinteisesti valmistettu granaattiomenamehusta ja sopii erinomaisesti lisättäväksi erilaisiincocktailejaja mocktaileja ripaus punaista!

Jos sinulla ei ole grenadiinia kotona, mansikkasiirappi voi olla hyvä korvike grenadiinille. Yleisesti ottaen mansikkasiirapin koostumus on paljon paksumpaa kuin grenadiini, ja sillä on taipumus olla makeampi maku verrattuna kirpeään makuun, josta grenadiini tunnetaan.

Tästä huolimatta, jos etsit vaihtoehtoa, joka miellyttää aina yleisöä, jota pidetään makeampana ja joka ei todennäköisesti saa sinua puristamaan huuliasi kuten granaattiomenamehu grenadiinissa, mansikkasiirappi on hyvä vaihtoehto. cocktaileja!

Onko kirsikkamehu sama kuin grenadiini?

Ei, kirsikkamehu ei ole sama kuin grenadiini, vaikka sitä käytetään yleisesti grenadiinin korvikkeena. Suurin ero on, että kirsikkamehu valmistetaan kirsikoista, kun taas sen pääainesosagrenadiinion granaattiomenamehu.

Näillä kahdella mehulla on kuitenkin yhtäläisyyksiä. Nimittäin niissä molemmissa on yhdistelmä makeita ja kirpeitä makuja, jotka tekevät jokaisesta cocktailista herkullisen menestyksen.

Vaikka kirsikkamehulla on erilainen maku kuin granaattiomenamehulla, kirsikkamehu tarjoaa silti ajuo virkistävän kanssamakeutta, jota voit odottaa grenadiinisiirupilta.

Tämän lisäksi ne ovat molemmat punaisia ​​ja voivat näyttää hyvin samanlaisilta, jos sinun on korvattava toinen toisella.

Kirsikkamehua on myös helposti saatavilla kaupasta, joten se on aina saatavilla ja kätevä pitää ruokakomerossasi, kun tiedät valmistavasi cocktaileja!

Voitko korvata grenadiinin Triple Secillä?

Kyllä, voit ehdottomasti korvatakolminkertainen sekgrenadiinille ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi, jos etsit alkoholitonta vaihtoehtoa vieraille, jotka mieluummin mocktailin kuin cocktailin.

Siitä huolimatta ne eroavat melkoisesti ulkonäöltään ja mausta. Sillä aikaakolminkertainen sekon appelsiininmakuinen likööri, jossa on makea sitrusmaku, grenadiinille on ominaista sen makea ja kirpeä maku, joka tulee virkistävästä granaattiomenamehusta.

Tämän rinnalla,kolminkertainen sekon väritön likööri, kun taas grenadiini tunnetaan punaisesta väristä, joka lisää väriä kaikkiin cocktaileihin.

On kuitenkin syytä mainita, että tärkein ero näiden kahden välillä on, että triple sec on alkoholillinen, kun taas grenadiini on alkoholiton. Tämä tekee grenadiinista täydellisen henkilöille, jotka eivät pidä alkoholin mausta tai jotka ovat yksinkertaisesti t-total.

Toisaalta, jos etsit toista alkoholin korviketta kolmen sekunnin ajaksi, niinCointreaukäytetään usein myös toisena vaihtoehtona.

Yhteenvetona

Seuraavan kerran kun olet koukussa ilman grenadiinisiirappia, mikset kokeilisi valmistaa itse tai kokeilla jotain muuta näistä vaihtoehdoista?

Kun ymmärrät, kuinka kätevää oman siirapin valmistaminen kotona on, haluat aina olla valmiina cocktailien tai mocktailien valmistukseen!

Kokeile ja pidä hauskaa löytääksesi agrenadiinikorvikejoka toimii sinulle parhaiten.Granaattiomena siirappion myös vaihtoehto. Olen sen suuri fanigranaattiomena maku. Voisi myös kokeillaappelsiinin kukkavesitaiappelsiinin kukkavesi.Rypälemehujaoranssimehuvoisi olla myös vaihtoehto. Valittavanasi on laaja valikoima vaihtoehtoja, joista voit yrittää korvatagrenadiini, joten miksi et kokeilisi?

Voit myös korvataomenamehu,limemehu, javalkoinenrypäleenmehuvartengrenadiini.

PARHAAT korvikeemme grenadiinisiirappiin (2)

PARHAAT korvikeemme grenadiinisiirappiin (3)

PARHAAT korvikeemme grenadiinisiirappiin

Nämä vaihtoehdot ovat varmasti hitti. Joten kokoa perheesi ja ystäväsi ja nauti. Kerro meille mielipiteesi!

5alkaen6ääniä

Tulosta reseptiPin Resepti

Kokonaisaika8pöytäkirja min

KurssiKorvaava

Keittiöamerikkalainen

Annokset4

Kalorit156 kcal

Ainesosat

 • Kotitekoinen grenadiinisiirappi
 • Granaattiomena melassi
 • Vadelmasiirappi
 • Karpalomehu-cocktail-tiiviste
 • Makeuttamaton granaattiomenamehu
 • Cocktail-kirsikkamehu

Ohjeet

 • Kokeile keittiössä testattuja grenadiinisiirapin korvikkeita.

Huomautuksia

Valitse vaihtoehtosi.
Käytä suosikkireseptissäsi tai sen kanssa.
Nauttia.

Ravitsemus

Kalorit:156kcal

avainsanagrenadiinisiirapin korvike

Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meillemillainen se oli!

 • Tekijä
 • Uusimmat viestit

Seuraa meitä

Cassie Marshall

Cassie tuo vuosikymmenten kokemuksen keittiöyhteisöön. Hän on tunnettu kokki ja innokas puutarhuri. Hänen uusi kirjansa "Healthy Eating Through the Garden" julkaistaan ​​pian. Kun ei kirjoita tai puhu ruoasta ja puutarhoista, Cassie voi tavata puuhailevan viljelijöiden toreilla ja kasvihuoneissa etsimässä seuraavaa hienoa ideaa.

Seuraa meitä

Cassie Marshallin uusimmat viestit(näytä kaikki)

 • Miltä Chamoy maistuu?- 23. heinäkuuta 2023
 • Cosmo vs Martini- 23. heinäkuuta 2023
 • Parhaat Garam Masalan vaihtopelaajat- 23. heinäkuuta 2023

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

 • Parhaat korvaavat Triple Sec
 • Punaviinietikan korvikkeet: 7 parasta valintaa
 • 15 halpaa juomaa, jotka eivät riko pankkia
 • 36 helppoa sekoitettua juomaa
 • Parhaat spelttijauhojen korvikkeet
 • 12 klassista brandy-cocktailia
 • 19 klassista gin-cocktailia
 • 30+ helppoa vodkacocktailia
 • 27 klassista viskicocktailia
 • 17 parasta Martinityyppiä
 • Mezcal vs. Tequila: Lopullinen vertailu
 • Helppoja tequila-cocktaileja
 • 13 virkistävää Ginger Ale -cocktail-reseptiä
 • 30+ dekadenttia jäätelomakua (+ reseptejä)
 • Yli 30 parasta kirsikkatomaattireseptiämme
 • 22 virkistävää sitruunacocktailia
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 27/12/2023

Views: 6457

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.