Top 10 best betalende banen in onroerendgoedbelegging trusts (REIT's) - financieel goed af (2024)

Affiliate openbaarmaking:Sommige links op deze pagina zijn gelieerde links, wat betekent dat we een commissie kunnen ontvangen als u besluit een product of dienst te kopen die we aanbevelen.

Het is geen geheim dat deonroerendgoedmarktDe industrie breidt zich continu uit, waaronder vastgoedbeleggingstrusts (REIT's).Dat laat velen de vraag smeken, wat zijn de best betaalde banen in REIT-organisaties?

Blijf lezen om de best betalende banen in REIT-organisaties te achterhalen die u helpen een veilige toekomst te creëren, of u nu wilt werken of investeren.

Welke vastgoedpositie betaalt het meest?

Als uw nummer één doel is om geld te verdienen in de REIT -biz, is het eerste wat u moet weten welke onroerendgoedposities demeest.

Hypotheekleningfunctionarissen (MLO) - of eenvoudigwegleningsfunctionarissen- Verdien het meeste geld in onroerend goed.

MLO's zijn de individuen (of bedrijven) die details krijgen over de financiële situatie van een potentiële huiseigenaar en het onroerend goed dat ze willen kopen.Van daaruit kijkt de leningsfunctionaris verschillende leningsmogelijkheden en biedt de huizenkoper hun topaanbevelingen.

Een hypotheeklening -doorvoerder en een lener werken samen wanneer een hypotheek wordt verkregen.Het doel is om samen te werken met huiseigenaren om de beste financiering te krijgen voor hun omstandigheden bij het kopen van onroerend goed.

Zoals veel posities in onroerend goed, dittopbetalingwordt mogelijk gemaakt door de verschillende benodigde referenties.U moet bijvoorbeeld een staatsvergunning en nationale accreditatie verdienen voordat u als leningsfunctionaris werkt.

Topbetalende banen in onroerendgoedbelegging trusts

Hypotheekleningfunctionaris (tot $ 400.000)

Zoals vermeld, zijn hypotheekleningfunctionarissen de best betaalde banen in de onroerendgoedbranche.

HypotheekleningfunctionarissenCliënten helpen bij het identificeren van de beste leningopties voor hypotheken.Over het algemeen zijn ze in dienst van banken en andere financiële organisaties.

MLO's verzamelen de financiële gegevens van hun klanten (zoals inkomsten en rekeningen) om te bepalen of ze in aanmerking komen voor hypotheekleningen.Op basis van regionale en lokale economische normen voeren ze hypotheekleningaanvragen uit en volgen ze hun ontwikkeling.

De taken van een hypotheekverleningsfunctionaris betrekken het volgende:

  • Analyse van complexe financiële gegevens
  • Problemen oplossen die zich voordoen tijdens het aanvraagproces
  • Goede klantverbindingen cultiveren

Als MLO werkt u rechtstreeks samen met uw klanten om uitstekende hypotheekleningen te vinden.Uw verantwoordelijkheden als een hypothecaire leningfunctionaris omvatten het indienen van aanvragen en het volgen van hun voortgang.

Houd er rekening mee dat de taken en verplichtingen van een hypothecaire leningfunctionaris kunnen veranderen met verschillende arbeidssituaties.Pas altijd de functiebeschrijving van uw hypotheeklening aan voordat u een dienstverband aanvraagt.

Procureur onroerend goed (tot $ 200.000)

Als u een advocaat bent of geïnteresseerd bent om in de toekomst advocaat te worden, kunt u een onroerendgoedadvocaat worden.

Een onroerendgoedadvocaat/OnroerendgoedadvocaatRicht zich uitsluitend op de onroerendgoedwetgeving.Ze helpen bij de juridische en contractuele zaken met betrekking tot een huizenverkoop, zoals het controleren van documenten die door andere partijen worden geleverd en toezicht houden op het sluitproces.

Advocaten van onroerend goed ontvangen gespecialiseerde training in het creëren van vastgoedcontracten.Dat gezegd hebbende, moet u slagen voor het bar -examen en specifieke licenties om dit soort advocaat te worden.

Makelaar (tot $ 190.000)

Wanneer de meeste mensen aan banen denken in de vastgoedsector, denken ze aan de typischemakelaar.Het is niet verwonderlijk dat dit een van de posities is met de hoogste beschikbaarheid in deInvesteringsindustrie van onroerend goed.En het betaalt ook goed.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van eenMakelaaris om klanten te helpen onroerend goed te kopen of verkopen (residentieel, commercieel of beide).De taken van een makelaar kunnen echter aanzienlijk variëren, afhankelijk van waar ze verkopen en wat ze doen.

Hoe meer zakelijke contracten u ondertekent, hoe meer u zult verdienen, aangezien salarissen op commissie zijn gebaseerd.

Makelaar (tot $ 190.000)

Makelaars enMakelaarworden vaak verkeerd gekaracteerd in de hoofden van kopers van huis.Terwijl ze dat zijnvergelijkbaar, ze zijn niet hetzelfde.

Een makelaar dient als een koper of de agent van de verkoper, vergelijkbaar met een makelaar.Ze onderhandelen over prijzen en andere voorwaarden van het contract.Ze plannen de bijzonderheden van de sluiting en werken om ervoor te zorgen dat alles volgens plan gebeurt.

Een makelaar kan echter een betere waarde bieden vanuit het oogpunt van een koper of verkoper, omdat hij verplicht is zich te houden aan de strakke ethische code van de NAR.

Om een makelaar te worden, moet u een staatsvergunning verkrijgen, net als onroerendgoedmakelaars.

Nieuwe Home Sales Consultant (tot $ 150.000)

Een nieuwe thuisverkoopadviseur is een essentieel deel van de puzzel voorVastgoedontwikkelaars.Het is de taak van de nieuwe thuisconsulent om nieuw gebouwde huizen te adverteren voor potentiële kopers.

Toch is er meer aan deze baan dan alleen maar zitten wachten op bezoekers om te informeren naar een kijk.

Nieuwe thuisverkoopadviseurs hebben de leiding over het volgende:

  • Mensen rond de modelwoningen begeleiden
  • De functies van het huis schetsen
  • Verschillende plattegronden presenteren
  • Het vinden van nieuwe klanten via netwerkactiviteiten en/of persoonlijke aanbevelingen

Omdat u het bedrijf vertegenwoordigt, vereist deze positie een hoge professionaliteit en fatsoen in sociale situaties.

Vastgoedbeleggingsadviseur (tot $ 140.000)

De belangrijkste taak van de vastgoedbeleggingsadviseur is om klanten te adviseren hoe ze kunnen beleggen.Ze helpen hun klanten om verstandige investeringsbeslissingen te nemen.Dit wordt gedaan door onderzoek te doen naar prospectieve aankopen en bouwprojecten en het aanbieden van analyse.

De meeste onroerendgoedadviseurs - ook wel genoemdonroerendgoedadviseursofvastgoedadviseurs- Houd onroerendgoedlicenties en een counselors van onroerend goed (CRE) kwalificatie.Ze kunnen onafhankelijk werken of in dienst zijn van een aanzienlijke adviesorganisatie.

Het salaris voor een investeringsadviseur in onroerend goed varieert op basis van de werkzaamheden die zij uitvoeren.De meeste adviesbanen worden per uur of vaste tarieven betaald.

Compliance Specialist (tot $ 130.000)

ANalevingsofficier, ook wel een compliance -specialist genoemd, is een essentiële professional in REIT's.Ze werken vaak voor een commerciële onderneming of bedrijf, en ze staan bekend als 'autoriteiten' over lokale wetten.

De verantwoordelijkheid van een nalevingsfunctionaris is om:

  • Zorg ervoor dat alle ontwikkelingen en transacties legitiem zijn
  • Voer een formele audit uit als een bedrijf wordt onderzocht
  • Weer de training van werknemers
  • Beoordeel nalevingsgerelateerde activiteiten
  • Dienen als een aanspreekpunt tussen het bedrijf en andere overheidsinstanties

Uiteindelijk werkt u samen met verschillende bedrijfsdivisies om ervoor te zorgen dat ze zich houden aan alle noodzakelijke voorschriften en wetten.

Onroerendgoedmakelaar (tot $ 100.000)

Een makelaar in onroerend goed is een andere baan in de REIT Biz, vergelijkbaar met een makelaar, maar met extra verantwoordelijkheden.Ze hebben zowel een onroerendgoedlicentie als een makelaarcertificering.Ze kunnen alle taken van een makelaar uitvoeren, omdat ze een vergunning hebben, inclusief de volgende:

  • Papierwerk beheren
  • Het bespreken van de bijzonderheden van een transactie
  • Dienen als koper of lijstagent

Vastgoedmakelaars verkrijgen meer referenties en educatieve vereisten dan reguliere agenten.Dat gezegd hebbende, ze hebben de vrijheid om onafhankelijk van een agentschap te werken.Ze kunnen hun eigen bureau oprichten en indien gewenst extra agenten inhuren.

Property Accountant (tot $ 80.000)

Er is veel geld betrokken bij de vastgoedsector.Natuurlijk is een onroerendgoedaccountant essentieel voor de functies van de REIT.Maar wat doen ze specifiek?

Een onroerendgoedaccountant moet de financiële aspecten van onroerendgoedaanbiedingen beheren.Ze kunnen in elke branche opereren, inclusief residentieel, commercieel en industrieel.Een onroerendgoedaccountant wordt ook vertrouwd om alle huurders terugbetalingen nauwkeurig vast te leggen, inclusief uitstaande beveiligingsdeposito's als een huurder het onroerend goed verlaten.

Het bijhouden van grondige registers van alle onderhoudskosten en facturen, het creëren van maandelijkse boekhoud- en budgetteringsrapporten en het maken van auditpakketten die door een auditor kunnen worden gebruikt na het fiscale jaar van de vastgoedbeheer zijn allemaal mogelijk extra verantwoordelijkheden voor deze functie.

In wezen moet de contante situatie van een onroerend goed en alle bankactiviteiten voor een bepaald onroerend goed dagelijks worden herzien en vastgelegd door een onroerendgoedaccountant.

De meeste vastgoedbeheerbedrijven huren een of meer accountants in om ervoor te zorgen dat hun gegevens op orde zijn.

Onroerend goed taxateur (tot $ 80.000)

Heb je je ooit afgevraagd hoe de waarde van een eigenschap wordt geschat?Het komt neer op de beoordelaar van onroerend goed.

De onroerendgoedaanvraager schat de waarde van een onroerend goed na een grondige inspectie.Ze beschouwen vreemde factoren zoals lokale voorzieningen en provinciale grondwaarden.Afgezien daarvan blijven taxateurs op de hoogte van onroerendgoedrecords.

Telordelijke beoordelaars moeten mogelijk soms in de rechtbank getuigen over kwesties met betrekking tot het onroerend goed.Ze produceren ook diepgaande rapporten over hun ontdekkingen.

Potentiële beleggers gebruiken deze informatie doorgaans voor de aankoop.Potentiële kredietverstrekkers kunnen het vragen als onderdeel van de hypotheekgoedkeuringsprocedure.

Een gecertificeerde algemene taxateur moet te allen tijde toezicht houden op beginnende beoordelaars.Ze mogen alleen werken zodra ze hun certificering hebben ontvangen.

Vind een goedbetaalde baan in onroerendgoedbeleggingen trusts

De vastgoedsector biedt een breed scala aan werkgelegenheidsopties, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden waarin je geïnteresseerd bent.

U kunt veel mogelijke certificeringen verkrijgen, ongeacht of u over deals wilt onderhandelen, vastgoedwaarden wilt bepalen of het leningsproces wilt beheren.

Wat uw hobby's ook zijn, er is een sterke kans dat een van de best betalende vastgoedcarrières een match zal zijn.

En vergeet REIT -investeringen niet.Investeren in een REIT in vergelijking metEen huis kopen(of een andere structuur) is heel anders.

REIT's kunnen hogere opbrengsten bieden, waardoor ze lucratief zijn.

Voordat het echter in een REIT wordt geïnvesteerd, is het essentieel om de vastgoedsector te onderzoeken, omdat alle investeringen enig risico brengen.

FAQ's

Wat is een onroerendgoedbeleggingsvertrouwen?

Het kennen van de best betalende banen in REIT's heeft geen doel als u niet weet wat een investering in onroerend goed eigenlijk isis.

Welnu, REIT's zijn bedrijven die inkomstenproducerende onroerendgoedeigenschappen bezitten en beheren, zoals:

  • Appartementsgebouwen
  • Kantoorgebouwen
  • Pakhuizen
  • Winkelcentra
  • Hotels
  • Andere vergelijkbare commerciële structuren

De REIT's ontvangen inkomsten uit deze commerciële onroerendgoedeigenschappen, die zij overdragen aan de aandeelhouders.

Af en toe kunnen REIT's worden gebruikt om onroerend goed te financieren.Hierdoor kunnen beleggers aanzienlijke eigenschappen kopen die een consistent dividendinkomsten genereren.

Bovendien kunnen consumenten betrokken raken door REIT's toe te voegen aan hun beleggingsportefeuille via aandelen.REIT -aandelen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen.Elk komt met zijn eigen rijk van risico's en kansen.

Momenteel is de Amerikaanse vastgoedbeleggingen eigen activa met een waarde van ongeveer $ 3,5 biljoen, waardoor het een winstgevende optie is voor zakenmensen en vrouwen.

Hoeveel kan ik verwachten te verdienen in een REIT -baan?

Is een REIT -carrièreEchtde moeite waard?Hoeveel kunt u maken?

Het komt allemaal neer op enkele factoren, zoals het bedrijf waarvoor u werkt, uw ervaringsniveau en uw educatieve achtergrond.

Grote bedrijven met aanzienlijke winstmarges betalen meestal hun werknemers meer dan kleine bedrijven.Evenzo zullen slechts enkele REIT -bedrijven hun werknemers lagere salarissen betalen volgens hun financiële succes.

PayScale stelt dat het gebruikelijke basissalaris voor werknemers in de REIT -industrie ongeveer $ 75.000 per jaar is.

Welke vaardigheden heb ik nodig om succesvol te zijn in een REIT -baan?

De REIT -industrie kan een potentieel lonend professioneel pad zijn, maar het is niet voor iedereen.Om in deze bedrijven verder te gaan, moet u een paar belangrijke competenties bezitten.Sommige van de benodigde vaardigheden zijn:

  • Onroerendgoedkennis
  • Inzicht in financiële overzichten
  • Vermogen om onderzoek te doen op de markt
  • Eigendom enVermogensbeheer
  • Vanwegezorgvuldigheidnaar onroerend goed en financiën
  • Betere informatie over economische modellen

U moet ook soft skills in communicatie hebben die uw bedrijf helpen een voldoende rendement op de investering te krijgen.U moet ook behoorlijk goed geïnformeerd zijn over de staat van de markt.

Is onroerendgoedbelegging een goed carrièrepad?

Als je een positie kunt vinden die overeenkomt met je vaardigheden en interesses, zijn REIT's ongetwijfeld een goed carrièrepad.Veel van de best betaalde banen in onroerendgoedbeleggingsvertrouwen zijn ook gemakkelijk te vinden.

Een van de voordelen van het volgen van de REIT -route is dat er tal van opties zijn om uw carrière te diversifiëren met het bedrijf waarvoor u werkt.Bijgevolg verbetert het verbeteren van uw potentiële talent uw werkgelegenheid voor langdurige werkgelegenheid.

Wat zijn de best betalende REIT's?

REIT's staan bekend om hun dividendbeleid.De dividendopbrengsten van Equity REIT's variëren doorgaans ongeveer 4,3%.Enkele High-Dividend REIT's zouden echter uitbetalingen bieden die bovengemiddeld zijn.Deze REIT's omvatten Iron Mountain, Vici Properties en Medical Properties Trust.

De aandelenkoers in de periode bepaalt het dividendrendement van een REIT.Dit betekent dat een REIT een aanzienlijk dividend betaalt als de prijs dramatisch daalt.Uiteindelijk zal het een laag rendement op uw investering zijn.

WanneerinvesterenVoor dividendinkomsten is het cruciaal om meer factoren te overwegen dan alleen een REIT's opbrengst.Overweeg indicatoren die u meer informatie bieden over de gezondheid van een REIT en de kans om u elk jaar een respectabel jaarlijkse dividend te betalen.

Kun je goed geld verdienen met REIT's?

Zijn Reits op de lange termijn echt de moeite waard?

Ja, u kunt mogelijk goed geld verdienen met REIT's.REIT's vereisen kapitaal, net als elk ander type bedrijf.Een IPO, of eerste openbare aanbieding, is een beursgenoteerde REIT die dit bereikt.

Het publiek investeert in het inkomensproducerende onroerend goed van de onderneming zoals alle andere aandelen die aan het publiek worden verkocht.

Sinds de oprichting zijn REIT's gegroeid om het geïnvesteerde kapitaal van verschillende beleggers aan te kunnen.Deze echte investering zal uw vermogen en werkelijke geldmarktwaarde verhogen.

Om het geld te krijgen, moet u een huis kopen of verschillende functies aanvragen, zoals een taxateur, agent, analist of advocaat.

Van daaruit gaat u winst maken terwijl u vaardigheden verwerft om u te helpen uw financiële doelstellingen te bereiken.

Hoe een vastgoedbelegging op te zetten?

Zou je liever je beginneneigenReal Estate Investment Trust dan een aandeel kopen of lid worden van een ander bedrijf?Dan zul je er blij mee zijn dat jekan.Verrassend genoeg is het niet ingewikkeld.

Het vormen van een REIT is vrij eenvoudig en relatief eenvoudig.Eerst heeft u uw bedrijf opgezet als een belastbaar bedrijf per staatsvoorschriften.Vervolgens moet u Start 1120-Reit indienen bij de IRS en uw belastingaangifte als u bijvoorbeeld dit jaar een bedrijf vormt en een REIT wilt worden.Een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, partnerschap of trust kan ook in aanmerking komen.

Dat is natuurlijk als u aan de REIT -normen voldoet.

Het hebben van 100 aandeelhouders of meer is een van de voorwaarden.De 5/50 test is de tweede voorwaarde.De 5/50 test betekent eenvoudig dat vijf mensen of minder niet meer dan de helft van de waarde van het aandeel kunnen bezitten tijdens de tweede helft van het belastingjaar.

Top 10 best betalende banen in onroerendgoedbelegging trusts (REIT's) - financieel goed af (2024)

FAQs

Which REIT has the best returns? ›

9 of the Best REITs to Buy for 2024
REIT StockForward Dividend Yield
Realty Income Corp. (O)5.8%
Crown Castle Inc. (CCI)5.9%
Extra Space Storage Inc. (EXR)4.4%
AvalonBay Communities Inc. (AVB)3.8%
5 more rows
Apr 2, 2024

What is the highest paying REIT? ›

The market's highest-yielding REITs
Company (ticker symbol)SectorDividend yield
KKR Real Estate Finance Trust (KREF)Mortgage14.0%
Two Harbors Investment (TWO)Mortgage14.0%
Ares Commercial Real Estate (ACRE)Mortgage13.8%
Brandywine Realty Trust (BDN)Office13.6%
7 more rows
Feb 28, 2024

How to choose REIT for investment? ›

When you're ready to invest in a REIT, look for growth in earnings, which stems from higher revenues (higher occupancy rates and increasing rents), lower costs, and new business opportunities. It's also imperative that you research the management team that oversees the REIT's properties.

What is the average return of a REIT? ›

The FTSE Nareit All REITs index, which tracks the performance of all publicly traded REITs in the U.S., had an average annual total return (dividends included) of 3.58% during the five-year period that ended in August 2023. For the 10-year period between 2013 and 2022, the index averaged 7.48% per year.

What REIT pays the highest monthly dividend? ›

1. ARMOUR Residential REIT – 20.7% ARMOUR Residential REIT Inc.

Which REIT pays the highest dividend? ›

8 Best High-Yield REITs to Buy
REITForward dividend yield
Blackstone Mortgage Trust Inc. (BXMT)12.1%
KKR Real Estate Finance Trust Inc. (KREF)13.5%
Easterly Government Properties Inc. (DEA)8.3%
Realty Income Corp. (O)5.5%
4 more rows
Jan 24, 2024

What are the top 5 largest REIT? ›

Largest Real-Estate-Investment-Trusts by market cap
#NameM. Cap
1Prologis 1PLD$95.73 B
2American Tower 2AMT$79.99 B
3Equinix 3EQIX$70.98 B
4Welltower 4WELL$53.97 B
57 more rows

What is the 90% rule for REITs? ›

How to Qualify as a REIT? To qualify as a REIT, a company must have the bulk of its assets and income connected to real estate investment and must distribute at least 90 percent of its taxable income to shareholders annually in the form of dividends.

What is the longest lasting REIT? ›

1. Federal Realty: The king. Federal Realty has increased its dividend annually for 54 consecutive years, which it claims (and there's no reason to doubt it) is the longest streak of any publicly traded real estate investment trust (REIT).

What is the best time to buy REITs? ›

Historically, REITs tend to deliver their highest returns during early stages of the real estate recovery cycle, according to research from Nareit, an association representing the REIT industry. That could spell a strong performance for REITs moving forward.

What I wish I knew before investing in REITs? ›

A lot of REIT investors focus too way much on the dividend yield. They think that a high dividend yield implies that a REIT is cheap and a good investment opportunity. In reality, it is often the opposite, and the dividend does not say much, if anything, about the valuation of a REIT.

Will REITs recover in 2024? ›

But despite that, most REITs have kept growing their dividend. Most of them hiked in 2022, 2023, and will hike again in 2024. This is the ultimate proof that REITs are doing better than what the market appears to believe.

How long should I hold a REIT? ›

REITs should generally be considered long-term investments

This is especially true if you're planning to invest in non-traded REITs since you won't be able to easily access your money until the REIT lists its shares on a public exchange or liquidates its assets. In many cases, this can take around 10 years to occur.

Why not to invest in REITs? ›

The value of a REIT is based on the real estate market, so if interest rates increase and the demand for properties goes down as a result, it could lead to lower property values, negatively impacting the value of your investment.

What is the 2% rule in real estate? ›

What Is the 2% Rule in Real Estate? The 2% rule is a rule of thumb that determines how much rental income a property should theoretically be able to generate. Following the 2% rule, an investor can expect to realize a positive cash flow from a rental property if the monthly rent is at least 2% of the purchase price.

Do REITs outperform the S&P 500? ›

Over the long term, our research found that REITs have outperformed stocks. Since 1994, three REIT subgroups stood out for their ability to beat the S&P 500. Here's a closer look at these market-beating REIT types.

What is the downside of REITs? ›

Risks of investing in REITs include higher dividend taxes, sensitivity to interest rates, and exposure to specific property trends.

What is the best REIT 10 year performance? ›

St Joe (JOE) has had the highest return between April 15, 2014 and April 15, 2024 by a US stock in the REIT Industry, returning 215.9%.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 5500

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.