Wat zijn de best betalende banen in vastgoedbeleggingstrusts? (2024)

Wilt u weten wat de bestbetaalde banen bij vastgoedbeleggingsfondsen zijn? Ben je geïnteresseerd en wil je een nieuw carrièrepad verkennen in het REIT-veld? Of kun je goed geld verdienen met REIT's? Voordat je carrièremogelijkheden selecteert, komen deze twee vragen altijd bij iedereen op.

Laten we eens kijken naar enkele van de best betalende banen in vastgoedbeleggingsfondsen.

Als u dus alles weet over de algemene baanmogelijkheden in de REIT, kunt u de nieuwe carrièrevooruitzichten en het hoogste salaris dat u kunt verdrinken door uw nieuwe carrièremogelijkheid beter begrijpen.

Werken voor een REIT verandert het aanbod van nieuwe banen en de toekomstige baanvooruitzichten van de Real Estate Investment Trust.

En wanneer een nieuwe persoon de Real-estate Investment Trust als carrière kiest, is de eerste vraag die bij hem opkomt: wat zijn de bestbetaalde banen in Nederland?vastgoedbeleggingsfondsen?

Laten we dus beginnen met de juiste definitie van REIT.

Wat is REIT?

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (1)

REITis een vennootschap die inkomensgenererende vastgoedobjecten bezit en exploiteert. Het REIT-bedrijf dat geld produceert, is zeer liquide en afgezien daarvan onderhoudt het een continue cashflow naar de investeerders.

En REIT wordt verhandeld zoals andere soorten beleggingen, aandelen en makelaars. In de REIT-portefeuilles kregen appartementen, datacenters en verschillende commerciële gebouwen speciale aandacht en werden ze behandeld als REIT-eigendommen.

U kunt beleggen in openbaar verhandelde REIT's, beleggingsfondsen en andere soorten beleggingen in aandelen, en er zijn makelaars beschikbaar in REIT's. U kunt eenvoudig REIT-aandelen kopen via een makelaar of een ander makelaarsplatform. Investeren in REIT is een manier om een ​​goede REIT-carrière op te bouwen.

Maar afgezien van de investering zijn er nog veel andere carrièremogelijkheden beschikbaar, die uw toekomst zelfs zonder de REIT-investering rooskleurig kunnen maken.

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (2)

In 2021investeringen in onroerend goedvertrouwen wordt de meest geavanceerde sector waarin u meer mogelijkheden krijgt om extra geld te verdienen. Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts?

Volgens het traditionele concept is Real Estate Investment Trust de beste carrièreoptie in 2021; er zijn veel nieuwe banen beschikbaar. En volgens de statistieken kunnen REIT's zulke hoogbetaalde banen bieden, vooral als je frisser bent op dat gebied.

Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts?

Mogelijk heeft u in prime time een vraag: wat zijn de best betalende banen in vastgoedbeleggingsfondsen. En hoeveel het voor u geschikt is. Concentreer u ook op het functietype en evalueer vervolgens uw vereisten om te zien of deze vereiste aan uw behoeften voldoet of niet.

Er zijn veel banen beschikbaar bij vastgoedbeleggingstrusts. Laten we met hen aan de slag gaan.

1. Ontwikkeling

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (3)

De ontwikkelingsafdeling van REIT opereert op basis van vastgoedconstructie en -planning. Als u kiest voor de ontwikkeling REIT, moet u samenwerken met de bouwingenieurs en planners en vanaf de grond aan het gebouw werken.

Maar afgezien van de civiele en bouwkundige kennis, als u een bolwerk aan het ontwikkelen bent over de financiële kwesties en uw kennis enkele voordelen toevoegt aan uw carrière.

De meeste REIT-bedrijven nemen REIT-ontwikkelingsmedewerkers in dienst die de rollen van de ontwikkelingsmedewerker kennen en enige kennis hebben van het omgaan met financiële kwesties, omdat de meeste REIT-bedrijven er de voorkeur aan geven een financieel manager in te huren voor deze functies.

Als je dezelfde werkervaring of een financieel diploma hebt, zal je pad soepel verlopen. Het is echter een van de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts.

Het jaarlijkse salarisbereik van vastgoedontwikkelaars ligt tussen $84.748 en $134.500.

2. Analist

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (4)

Wanneer vraagt ​​u zich af wat de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingsfondsen zijn? Dat betekent dat u niets hoort over de banen van REIT-analisten. Kunt u het antwoord raden op hoeveel een REIT-analist verdient in de Verenigde Staten? Kun jij het nummer raden? Het is bijna $ 110.000.

Als u op zoek bent naar de best betalende baan in de REIT. Dit is gewoon de beste manier om de bestbetaalde baan te krijgen. Om het REIT-veld te betreden, heb je geen extra kwalificaties en certificaten nodig, maar voor deze baan heb je speciaal onderwijs en een speciale reeks vaardigheden nodig.

Een goed begrip van de modellering van schulden en aandelen en sterke IT-vaardigheden zijn de meest waardevolle kennis die u nodig heeft om een ​​professionele REIT-analist te zijn.

Het jaarlijkse salarisbereik van vastgoedanalisten ligt tussen $80.490 en $111.960.

3. Makelaar in onroerend goed

Als je de baan hier goed bekijkt, heb je de mogelijkheid om extra geld te verdienen. Onroerend goed contracteert doorgaans met de eigenaar om het landgoed te verkopen. En vervolgens communiceren ze met de klanten die het huis willen kopen.

Je bent je eigen baas op dit gebied. Het allerbelangrijkste is onroerend goed tegen de winst in zes cijfers. Wanneer u met succes een huis verkoopt, verdient u een percentage van de landgoedeigenaren en de klanten. Je krijgt een carrière in de vastgoedsectorvan deze baan.

Het jaarlijkse salarisbereik van een makelaar in onroerend goed is$ 45.000

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (5)

4. Vastgoedbeheer

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (6)

Om te solliciteren voor banen in vastgoedbeheer heb je geen specifieke graden en kwalificaties nodig. Uw taak op het gebied van vastgoedbeheer houdt meer verband met het beheren van alle eigendommen.

De investeerders huren vastgoedbeheerders in die alle aan- en verkoop van het onroerend goed kunnen verzorgen, samen met de verhuurverantwoordelijkheid. Vastgoedbeheer is echter een van de beste resultaten van de vraag: "Wat zijn de best betalende banen in vastgoedbeleggingstrusts?"

Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts? De vraag heeft een eenvoudig antwoord als u geen uitzonderlijke graad op de financiële afdeling volgt. Ditvastgoedbeheerafdeling is de beste optie voor degenen die niet over een bepaald financieel diploma beschikken.

Van alle banen in vastgoedbeleggingsfondsen hebben er slechts twee een unieke vaardigheden nodig. Voor de andere drie soorten banen is geen specifiek diploma vereist.

Het jaarsalaris van een vastgoedbeheerder varieert van$ 91.595 tot $ 124.459

5. Relatiebeheerder

What Are The Best-Paying Jobs In Real Estate Investment Trusts? (7)Alle banen bij The Real Estate Investment Trust zijn de best betalende in de REIT-sector. Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts? Als je het antwoord wilt, is de baan van relatiemanager een andere goede carrièreoptie voor degenen die op zoek zijn naar een beter carrièrepad. Kies dit dus als de bestbetaalde baan in de vastgoedbeleggingstrusts.

Relatiemanagers zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van de relatie met de investeerders ennieuwe investeerders vinden. Vooral de relatie met de aandeelhouders is het belangrijkste werkterrein van relatiemanagers. Het bijhouden van het beleggingsjaarverslag en het organiseren van de teamvergadering zijn de belangrijkste werkzaamheden van de relatiebeheerder.

Het jaarsalaris van een vastgoedrelatiemanager varieert van $ 60.000 tot $ 117.000.

6. Acquisitie Analist

Acquisitieanalisten vinden altijd nieuwe gebieden waar het team kan beginnen met investeren. Maar hier moet je enige kennis hebben over de vaardigheden die je gaat volgen. Deze baan richt zich vooral op kapitaalmarketing.

Als u wilt weten wat de bestbetaalde banen bij vastgoedbeleggingsfondsen zijn, vertellen wij u dat u acquisitieanalist kunt worden. Je moet je richten op de financiële verslaggeving en daarnaast werkzaamheden verrichten in de vastgoedbranche. Via deze baan krijg je de kans om elke maand een enorm salaris te verdienen.

Het jaarsalaris van analisten voor vastgoedaankoop varieert van $ 100.000 tot $ 150.000.

7. Vastgoedmakelaar

Vacatures voor makelaars in onroerend goed zijn een van de bestbetaalde banen in de REIT-sector. Deze banen zijn gemakkelijk beschikbaar en bijna iedereen kan op deze afdeling aan de slag. Hun werk omvatte de onderhandelingen over eigendommen. Maar de banen van makelaars en agenten zijn niet hetzelfde. Om als makelaar aan de slag te gaan, heb je een vergunning nodig. En moeten ook slagen voor de kwalificatietest om de licenties te behalen.

Om makelaar te worden heeft u een certificaat nodig. Maar elke afgestudeerde van de middelbare school kan de licenties aanvragen. Daarom is er een zeer mooie groeimogelijkheid voor de makelaars. Elk van de hardwerkende makelaars kan een eigen kantoor en vergoedingen van zes cijfers hebben. Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts? De banen van makelaars staan ​​altijd bovenaan.

Makelaars in onroerend goed, het gemiddelde jaarinkomen is $ 83.526.

8. Vastgoedbeleggers

Bent u een risiconemer? En wil je succesvol zijn in je leven? Waarom kies je dan niet voor deze carrièreoptie? Vastgoedbeleggers nemen een klein risico, maar hebben altijd de mogelijkheid om een ​​torenhoge winst te maken.

Dit is een zeer winstgevende carrièreoptie op dit gebied. De gewenste kwalificaties zijn niet vereist. U moet uw analytische geest gebruiken om winstgevend te zijn. U moet weten wat u moet kopen, wanneer en wanneer u moet verkopen. Deze eenvoudige processen helpen je je carrière op elk gebied te laten groeien.

Het gemiddelde jaarlijkse inkomen van vastgoedbeleggers bedraagt ​​$70.000 tot $124.000.

9. Vermogensbeheerder

De vermogensbeheerder houdt toezicht op de operationele en functionele werk- en vermogensportefeuilles. De vice-president en de senior vice-president begeleiden de vermogensbeheerder en helpen ook mee te werken aan de functies en boekhoudkundige werkzaamheden. Vermogensbeheerders moeten functioneren op basis van de REIT-regelgeving.

Veel van de nieuwe medewerkers vragen zich vaak af wat de bestbetaalde banen zijn bij vastgoedbeleggingsfondsen en of er een baan bestaat die meer op bureauwerk lijkt. Deze baan is een perfecte bureaubaan, maar ook goedbetaald.

Als je de functie van vice-president en vermogensbeheer wilt bereiken, heb je alleen een middelbare schooldiploma nodig. Dit is een van de bestbetaalde banen op de REIT-afdeling. Naast het opdoen van ervaring zullen ook de inkomsten van de vermogensbeheerder stijgen.

Het jaarsalaris van een vastgoedbeheerder bedraagt ​​gemiddeld €250.000

10. Vastgoedadvocaat

Vacatures voor vastgoedadvocaten zijn een van de bestbetaalde banen op de markt. Om je carrière op dit gebied te starten, heb je alleen een diploma rechten nodig. Het werk van de advocaten die betrokken zijn bij het opzetten van verschillende eigendomsgerelateerde geschillen.

De vastgoedgeschillen hebben allemaal betrekking op transformaties en documentatiegerelateerde werkzaamheden. Alle vastgoedgeschillen worden behandeld door vastgoedadvocaten.

Advocaten spelen een belangrijke rol in de REIT-sector. De advocaten werken als bemiddelaars tussen kopers en verkopers, zelfs bedrijven. Door de betrokkenheid van de advocaten blijft de deal helder en geschilvrij.

Het jaarsalaris van vastgoedadvocaten varieert van $ 120.000 tot $ 125.000.

Afsluiten:

Banen in vastgoedbeleggingsfondsen hebben allemaal een grotere kans op betere betaling. Van deze vijf werkgebieden hebben er slechts twee een speciale kwaliteit en een speciaal soort vaardigheden nodig. Verder zijn ze alle drie voor iedereen. Wat zijn de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingstrusts?

Dit is de meest voorkomende vraag onder eerstejaarsstudenten die hun carrière in REIT willen beginnen. Als u denkt dat ons artikel u helpt de toekomstige carrièrevooruitzichten van de REIT-banen te begrijpen, vergeet dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat u het juiste antwoord krijgt op de vraag wat de bestbetaalde banen in vastgoedbeleggingsfondsen zijn. Heeft u nog andere jobopties in gedachten? Reageer dan terug en laat ons uw mening weten.

Lees ook:

  • Hoe u in 2021 een merkconsulent wordt – eenvoudige stappen
  • Hoe u een perfecte marktkansenanalyse kunt uitvoeren in een bedrijfsplan
Wat zijn de best betalende banen in vastgoedbeleggingstrusts? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 6060

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.