10 halvinta asuinpaikkaa Coloradossa: opas (2024)

Colorado tunnetaan laajoista vaellusreiteistään upeiden vuoristoalueiden läpi. Sen väkiluku on suhteellisen alhainen – 21. sijalla niiden ihmisten lukumäärässä, jotka kutsuvat tätä osavaltiota kodiksi. Kuitenkin yhä useammat ihmiset haluavat muuttaa tähän osavaltioon joka vuosi, mikä antaa Coloradolle vaikuttavan väestönkasvun.

Jos harkitset muuttoa Centennial Stateen, saatat huomata, että asuntojen hinnat ovat odotuksiasi korkeammat. Tätä ohjaatasaista väestönkasvuamuutaman viime vuoden aikana. Onneksi on useita paikkoja, jotka ovat edelleen edullisia säilyttäen samalla toivotut ominaisuudet, joita odotat Denverin esikaupungeissa ja pienissä länsikaupungeissa.

Lue lisää siitä, mitä Coloradolla on tarjota elämisen, työskentelyn ja pelaamisen näkökulmasta. Tässä on 10 halvinta asuinpaikkaa Coloradossa ja useita syitä muuttaa sinne.

10 halvinta asuinpaikkaa Coloradossa: opas (1)

Coloradon halvimmat asuinpaikat

Tämä luettelo sisältää useita kaupunkeja, joissa on erilaisia ​​elämäntapoja. Voit löytää pieniä kaupunkeja, jotka ovat muutaman tunnin päässä tärkeimmistä solmukohdista, sekä esikaupunkialueita ja kaupunkeja, joista pääset helposti osavaltion suuriin kaupunkeihin. Päätä, mikä asumistyyli sopii sinulle parhaiten, ennen kuin aloitat näiden alueiden kiinteistöjen tarkastelun.

Lamar

Tutustu Lamariin, jos haluat asua maaseudulla, jossa on pikkukaupungin charmia. Tämä kaupunki sijaitsee osavaltion kaakkoispuolella, lähempänä Kansasin rajaa kuin mikään suuri Denverin kaupunki. Asiayhteyden vuoksi se on kahden tunnin ajomatkan päässä Pueblosta itään. Lamar on viiden neliökilometrin kaupunki, jossa on lähes 8 000 asukasta. Se on yllättävän rehevä, koska se on rakennettu Arkansas-joen tulvatasanteelle.

Lamarin johtava taloustekijä on matkailu, mikä tarkoittaa, että voit auttaa ihmisiä löytämään vaellusreittejä ja Coloradon luonnonihmeitä. Tämän kaupungin maaseutuluonne tarkoittaa, että elinkustannukset ovat alhaiset. TheKeskimääräinen kodin hinta on 99 700 dollariaja voit löytää haluamasi talon alle 100 000 dollarilla. Asiayhteyden vuoksi asunnon keskikustannukset Coloradon osavaltiossa ovat 488 600 dollaria, joten voit nähdä, kuinka paljon voit säästää muuttamalla harvaan asutulle alueelle.

Milliken

Sinun ei välttämättä tarvitse asua maaseudulla, jos haluat muuttaa Coloradoon säästäen rahaa. Etsi alueita suurten kaupunkien ulkopuolelta, joita uudet asukkaat eivät ehkä ole vielä löytäneet. Saatat jopa tehdä kiinteistökaupan ennen kuin asumiskustannukset alkavat nousta alueen uuden suosion vuoksi.

Milliken on tästä hyvä esimerkki. Se on pieni maatalouskaupunki, joka sijaitsee noin 50 mailin päässä Denveristä ja 30 mailin päässä Boulderista. Voit helposti hypätä I-25:een ja päästä Denveriin alle tunnissa, kun liikennettä on vähän. Tämä kaupunki on vaihtoehto työmatkailijoille tai ihmisille, jotka haluavat ajaa kaupunkiin vain muutaman kerran kuukaudessa.

Millikenin väkiluku on noin 8 000 asukasta, mutta alueella on muitakin pieniä kaupunkeja ja kaupunginosia. Tämä tekee alueesta vähemmän maaseutumaiselta, varsinkin kun uusia asukkaita rakentaa sitä edelleen. Thekodin mediaaniarvoalueella on 268 543 dollaria, mikä on edelleen huomattavasti alempi kuin osavaltion ja kansalliset keskiarvot.

hedelmää

Matkailusta on tulossa yhä tärkeämpi talouden veturi Coloradossa. Asukkaat pakenevat pieniin kaupunkeihin viikonloppuisin, kun taas ihmiset eri puolilta maata viettävät vuoden tutkien tämän osavaltion erilaisia ​​luonnonihmeitä. Fruita on lähellä Utahin rajaa I-70:llä. Siitä on tulossa suosittu pysäkki ihmisille, jotka ovat matkalla Archesin kansallispuistoon käytyään Denverissä tai Colorado Springsissä.

Noin 13 000 ihmistä kutsuu Fruitaa kotiin. Se on rakennettu Colorado-joen varrelle ja on suoraan McInnis Canyonsin kansallisen luonnonsuojelualueen vieressä. Laaja valikoima vaeltajia, pyöräilijöitä ja ratsastajia tulee tämän kaupungin läpi vuosittain. Se houkuttelee myös golffaneja ja rodeo-ratsastajia.

Tarkista asumiskustannukset Fruitassa Jos haluat elää turistina ympäri vuoden ja todella tutustua lähistöllä oleviin puistoihin ja luonnonsuojelualueisiin. Thekodin mediaanihinta on 323 202 dollaria, ja lähes puolet myydyistä taloista on 283 000 dollarin ja 425 000 dollarin välillä. Voit silti löytää sopimuksen tästä kaupungista, sillä neljäsosa Fruita-taloista myydään alle 283 000 dollarilla.

Trinidad

Jos olet kiinnostunut asumaan lähempänä New Mexicon rajaa, harkitse muuttoa Trinidadiin. Tämä on toinen maaseutukaupunki, jossa on noin 8 000 asukasta. Se on historiallinen kaupunki, joka menestyi Santa Fe -reitin ansiosta, varsinkin sen jälkeen, kun alueelta löydettiin hiiltä. Nyt se on suosittu kohde virkistysmatkailijoille, jotka nauttivat sekä historiasta että luonnosta.

Trinidad on rakennettu syrjäiseltä polulta. Se kestää noin kolme tuntia päästä Denveriin ja Santa Feen. Kuitenkin, jos pidät maaseutuelämästä, se on yksi Coloradon parhaista ja halvimmista paikoista. Asunnon mediaanihinta alueella on 148 500 dollaria. Vaikka tämä on vielä hyvä sopimus,pitää silmällä asumistrendejäjos aiot muuttaa tänne. Asumiskustannukset ovat nousseet 51,7 % viimeisen 10 vuoden aikana.

Colorado Springs

Colorado Springs on väestöltään puolet Denveriin verrattuna, ja se voi kehuapuoli miljoonaa asukasta. Se on kuitenkin myös Coloradon suurin kaupunki pinta-alaltaan, mikä tarkoittaa, että asukkaat voivat levitä ja silti olla yhteydessä luontoon asuessaan kaupunkien metropolissa. Se on luettelo halvimmista asuinpaikoista Coloradossa, koska se tarjoaa mahdollisuuden kaupunkiasumiseen jättämättä sinulle Denverin hintoja.

Keskimääräinen listaushintaColorado Springson 450 000 dollaria. Vaikka tämä näyttää korkeammalta verrattuna muihin tämän luettelon pienempiin kaupunkeihin, sinun on otettava huomioon kaupunkiasumisen korkeammat hinnat. Jos et ole varma, minne muuttaa Coloradossa, aloita Colorado Springsistä ennen Denveriä. Saatat pitää tästä kaupungista enemmän ja saatat löytää alhaisemmat elinkustannukset, mikä tekee muuttostasi edullisemman.

10 halvinta asuinpaikkaa Coloradossa: opas (2)

Harjata

Kun ajat Denveristä itään I-76:ta pitkin, törmäät Brushin kaupunkiin. Tämä kaupunki on noin 90 mailin päässä osavaltion pääkaupungista, ja sillä on syvä historia karjan ajamisesta ja viljelystä. Tällä hetkellä 5 000 ihmistä soittaa Brushille kotiin, joista monet työskentelevät maataloudessa. Tämä voi olla loistava vaihtoehto, jos sinulla on etätyö etkä halua asua kaupungissa tai lähiöissä.

Saadakseen käsityksen maatalouden tärkeydestä tälle alueelle paikallinen lukion maskotti on Beetdigger, joka on nimetty vuotuisen sokerijuurikassadon mukaan. Jalkapallojoukkue pelaa Beetdigger Stadiumilla.

Brushin mediaanitulo onnoin 40 000 dollaria vuodessaja asumiskustannusten mediaani on 221 100 dollaria. Tämän kaupungin työllisyystaso on korkeampi kuin maan keskiarvo, varsinkin kun yhä useampi etätyöntekijä muuttaa tänne.

Fort Lupton

Fort Lupton on toinen loistava vaihtoehto asua Denverin keskustassa. Pääset kaupungin keskustaan ​​hieman yli 30 minuutissa, mikä mahdollistaa työmatkan tältä alueelta. Fort Lupton on rakennettu South Platte -joen varrelle, mikä antaa sille ainutlaatuisen biologisen monimuotoisuuden sekä kasvistolle että eläimistölle. Kaupungin väkiluku laskee hieman alle 8 000 asukkaan.

Fort Luptonista on nopeasti tulossa suosittu esikaupunki, joka voi kasvaa voimakkaasti tulevina vuosina. Se arvioitiin myös yhdeksi3 turvallisinta kaupunkiaColoradossa, joka on ihanteellinen perheille, jotka haluavat toivottaa heidät tervetulleiksi.

Vaikka Fort Luptonia kutsutaan usein yhdeksi halvimmista asuinpaikoista Coloradossa, jos haluat olla lähellä Denveriä, asumiskustannukset ovat nousussa. Asunnon mediaanihinta on 382 380 dollaria, mikä on edelleen osavaltion keskiarvoa alhaisempi. Kuitenkin lähes puolet kaikista kodeista on arvoltaan yli 424 000 dollarianykyisillä markkinoilla. Saatat joutua etsimään löytääksesi hyvän tarjouksen.

Federal Heights

Federal Heights sijaitsee Greater Denverin metroalueella. Pääset kaupungin keskustaan ​​ilman liikennettä alle 20 minuutissa. Tämä on ihanteellinen paikka asua, jos haluat viettää iltasi hurraten Nuggetsia, Broncosia tai Rockiesia heidän kotistadioneissaan. Koska Federal Heights sijaitsee lähiöissä, kuluu vähemmän aikaa päästäksesi joihinkin kuuluisiin polkuihin, joista Denver tunnetaan. Se on myös nopean 30 minuutin ajomatkan päässä Boulderista.

Denverin läheisyydestä huolimatta Federal Heights on edelleen yksi halvimmista paikoista asua Coloradossa. Asunnon mediaaniarvo on 198 990 dollaria ja kolmasosa kodeista kaupungin rajojen sisällämyydään alle 74 000 dollarilla. Tässä kaupungissa on 14 000 asukasta yli kahden neliökilometrin, mikä tekee siitä tiheän kaupunkialueen.

Canyon City

Cañon City on loistava vaihtoehto, jos haluat asua maaseudulla ja silti säilyttää helpon pääsyn muihin kaupunkeihin. Tämä kaupunki on noin tunnin päässä Colorado Springsistä lounaaseen ja 45 minuuttia Pueblosta länteen. Pääset helposti useille moottoriteille Cañon Citystä, mukaan lukien US-50 ja moottoritiet 9, 115 ja 67.

Noin 17 000 ihmistä kutsuu Cañon Cityä kotinsa ja hyödyntää lähistön golfia ja patikointia. Siellä sijaitsee maan korkein riippusilta, Royal Gorge Bridge, joka on nimetty Coloradon suosituimmaksi nähtävyykseksi.Matka-kanava. Vaikka et aio muuttaa Cañon Cityyn, se on vierailun arvoinen.

Asunnon keskihinta Cañon Cityssä on259 900 dollaria. Tässä kaupungissa on suhteellisen nuori väestö, sillä asukkaiden keski-ikä on 40 vuotta.

Sterling

Sterling on toinen harkittava vaihtoehto, kun etsit halvimpia paikkoja Coloradossa. Se on rakennettu I-76:n varrelle lähellä Nebraskan rajaa osavaltion koilliskulmaan. Lähes 15 000 ihmistä kutsuu tätä kaupunkia kodiksi ja työskentelee Northeastern Junior Collegessa ja paikallisessa koulujärjestelmässä.

Theasunnon mediaanikustannukset punnissaon 188 200 dollaria, mikä tarkoittaa, että voit löytää taloja ja suuria maa-alueita kohtuuhintaan. Sterlingin asukkaiden mediaani-ikä on 54 vuotta, joten tämä kaupunki on vanhempi kaupunki asua.

Löydä halvimmat asuinpaikat Coloradossa kiinteistönvälittäjän kanssa

Jos pidät kaikesta, mitä Coloradon osavaltiolla on tarjottavanaan, ota ensimmäiset askeleet tullaksesi asunnonomistajaksi tällä alueella. Voit tutustua Denverin eri kaupunginosiin ja esikaupunkialueisiin tai laajentaa näköalojasi pieniin, vuorten sisällä oleviin kaupunkeihin. On paljon asuinpaikkoja, jotka vastaavat budjettiasi ja kodin koko-odotuksiasi.

Jos sinun on löydettävä kiinteistönvälittäjä, käänny emoyhtiön Realtor.comin omistaman UpNestin agenttien puoleen. UpNest käyttää omaa agenttien täsmäytysjärjestelmää, joka ottaa huomioon suljetut listaukset, listauksen sijainnin ja muut tekijät tarjotakseen asiakkaalle 3–5 yksittäistä ehdotusta. Tämä poistaa välittäjän etsimisen, joten voit keskittyä tulevan kotisi valintaan.
YrittääUpNestnykyään se on ilmainen ostajille ja saatat säästää rahaa asunnon ostossa.

Agentit kilpailevat, sinä voitat.

Onko Coloradossa kallista asua?

Colorado on uskomattoman monipuolinen osavaltio, ja sieltä löytyy sekä kalliita että edullisia alueita. Elinkustannusten mediaani Coloradossa on 46 600 dollaria vuodessa. Tämä kattaa asumiskulut, päivittäistavarat ja muut kulut useimmilla alueilla. Jos kuitenkin muutat kalliille alueelle, joudut todennäköisesti ansaitsemaan enemmän pysyäksesi kuluissasi.

Onko halvempaa asua Texasissa tai Coloradossa?

Monissa tapauksissa Texasissa on halvempaa asua kuin Coloradossa. Texasissa on usein alhaisemmat verokannat, mikä tarkoittaa, että viet enemmän tuloistasi kotiin. On kuitenkin helpompi verrata kahta kaupunkia kuin kahta osavaltiota. On halvempaa asua maalaiskaupungissa Coloradossa kuin kalliissa kaupungissa (kuten Austinissa) Texasissa.

10 halvinta asuinpaikkaa Coloradossa: opas (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 6230

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.