Grootste vastgoedbedrijven in de VS |Eigendomsclub (2024)

Het is geen geheim dat de vastgoedsector een van de grootste is die er is.Met bedrijven overal in de Verenigde Staten is de concurrentie reëel.Van notering en klant tot gekwalificeerde agenten, vastgoedbedrijven streven er voortdurend naar de beste van het beste te zijn.Hoe beter ze doen, hoe groter ze groeien.

We zullen het hebben over elf van de grootste vastgoedbedrijven op de markt.Elk van deze heeft naam gemaakt in de wereld van het kopen en verkopen van huizen.Als u op zoek bent naar een onroerendgoedbedrijf, weet dan dat dit een van de grootste en beste vandaag zijn.

hash-mark12 grootste vastgoedbedrijven in de VS.

  1. Coldwell Banker onroerend goed
  2. Eeuw 21
  3. Re/max
  4. Keller Williams Realty
  5. Weichert Realors
  6. Exp Realty
  7. Kompas
  8. Sotheby's International Realty
  9. Pinnacle Realty Advisors
  10. Berkshire Hathaway HomeServices
  11. Verlaat Realty
  12. Elektronische Realty Associates

1. Coldwell Banker onroerend goed

Het grootste vastgoedbedrijf in de VS isColdwell bankier.Coldwell Banker, opgericht in 1906, heeft meer dan 100 jaar ervaring in het kopen en verkopen van huizen die ze delen met de mensen waarvoor ze werken.Het heeft in totaal 3000 kantoren en bestaat zelfs in meer dan 49 landen.Dat is een indrukwekkend nummer dat elk bedrijf kan worden weergegeven.

Of u nu op zoek bent naar luxe of probeert iets internationaal te vinden, Coldwell Banker kan helpen.Ze hebben brokerage -kantoren in elke staat in de Verenigde Staten, dus je wordt gedekt, ongeacht in welke staat je woont.

2. eeuw 21

Nog een van de grootste vastgoedbedrijven in de VS isEeuw 21.Deze brokeragewerd opgericht in 1971 en werkte zelfs vijftig jaar geleden modern.Het staat bekend als een marktleider.Degenen bij Century 21 werken om het een van de meest geavanceerde en geavanceerde vastgoedbedrijven op de markt te maken, zelfs terwijl de wereld verder gaat.

Century 21 heeft 7000 kantoren in 74 landen.Hun website is een van de beste, dankzij een focus op het modern houden van technologie.Als u Century 21 gebruikt, hebt u toegang tot 100.000 agenten aan uw zijde die klaar zijn en bereid zijn om te helpen.

3. Re/Max

Re/maxis een ander top Amerikaans onroerendgoedbedrijf.Ze zijn al tientallen jaren een leider in de onroerendgoedwereld.Ze werden opgericht in 1973, dus Re/Max is een beetje jonger dan zowel Century 21 als Coldwell Banker.Toch hebben ze een track record van bijna 50 jaar die ze onthult als een van de beste op de markt vandaag.

Dit onroerendgoedbedrijf heeft 7000 kantoren in meer dan 90 landen.Ze beschikken ook over ongeveer 100.000 agenten die werken met klanten over de hele wereld.De grootste claim-to-fame voor RE/Max is dat ze meer verkopen dan hun concurrenten, in een financieel voordeel in vergelijking met andere vastgoedbedrijven.

4. Keller Williams Realty

Keller Williamsis ook een van de grootste vastgoedbedrijven in de Verenigde Staten.Ze beschikken over de meeste agenten ter wereld, werken elke dag hard om het kopen en verkopen van huizen uitstekend te maken.Ze werden opgericht in 1983 en hebben in minder dan 50 jaar in het bedrijfsleven opgeschoten.Een reden voor hun succes is dankzij hun 70/30 model - 70% voor agenten, 30% voor de brokerage.

Als u op zoek bent naar een solide agent, zult u geen moeite hebben om er een te vinden met Keller Williams.Ze werken gunstig voor iedereen op het werk, wat ideaal is voor de klant.Dit systeem heeft in de loop van de tijd geleid tot een uitstekende uitbreiding voor het bedrijf.

Hoewel Keller Williams relatief nieuw is, groeien ze snel met elke dag die voorbijgaat.Het zal spannend zijn om ze te bekijken en te zien hoe het bedrijf de volgende keer groeit in deze concurrerende industrie.

5. Weichert Realors

Weichert Realorswerd opgericht in 1969 en is uitgegroeid tot een van de grootste vastgoedbedrijven in de VS, met meer dan 10.000 agenten.Net als andere succesvolle bedrijven, geeft Weichert prioriteit aan het trainen van nieuwe agenten, zodat ze klanten ongelooflijke service kunnen bieden.

Weichert heeft ook een end-to-end oplossing voor kopers, wat betekent dat ze u kunnen helpen bij het zoeken naar een huis, een hypotheek beveiligen en de deal sluiten.

6. Exp Realty

Vervolgens hebben weExp Realty.In termen van fysieke landruimte is EXP een van de grootste in de Verenigde Staten.Het is niet zo goed erkend, maar de verkoop en klanttevredenheid spreken voor zichzelf.Ze hebben een team veel toegewijd aan het succes van het bedrijf.

Exp Realty heeft 40.000 agenten in de Verenigde Staten, en ze zijn actief in acht landen, waaronder de VS.Er is hier veel om van te houden en ze zullen blijven groeien in de onroerendgoedwereld.

7. Kompas

Kompasis een onroerendgoedbedrijf dat in 2012 is ontstaan, gelanceerd door Robert Reffkin en Ori Allon.Het is kleiner dan de andere bedrijven hier, maar heeft het meeste potentieel.Tot op de dag van vandaag heeft Compass ongeveer 17.000 makelaars aan de kant.De technologie is een van de sterkste op de markt en trekt elke dag nieuwe klanten aan.

Compass heeft ongeveer $ 100 miljard aan verkoop gemaakt door zich te concentreren op de consument in plaats van op de verkoper.Ze zijn een groeiende kracht om naar te kijken in de komende jaren, vooral naarmate de technologie in de toekomst vordert.

8. Sotheby's International Realty

Sotheby's International Realtywerd opgericht in 1976 en heeft de reputatie als een van de meest internationale bedrijven die vandaag op de markt zijn.Het brokeragebedrijf is ook eigenaar van het iconische veilinghuis.Met 1000 kantoren in 70 landen is het moeilijk om deze sterke mededinger te verslaan.

Dit bedrijf werkt met veel luxe eigenschappen die over de hele wereld bestaan.Sotheby's heeft miljarden dollars aan verkoop, waardoor ze een krachtige mededinger zijn.

9. Pinnacle Realty Advisors

Pinnacle Realty Advisorsis een van de grootste en snelstgroeiende cloudgebaseerde vastgoedmakelaars in de VS en bieden agenten een 100% commissiestructuur.Het bedrijf is een baanbrekende, tech-compatibele makelaardij die agenten de flexibiliteit biedt om vanaf elke locatie te werken en ondersteuning van topagentschappen biedt.Het innovatieve "Brokerage as Service" -model van Pinnacle Realty Advisor onderscheidt hen in de branche, waardoor onroerendgoedprofessionals de controle over hun merk kunnen behouden en tegelijkertijd hun zuurverdiende inkomen kunnen behouden.

Het bedrijf biedt makelaarsponsorplannen op maat van de unieke zakelijke vereisten van elke agent, het bevorderen van een omgeving waar ze onder hun eigen merk kunnen opereren en hun onderneming autonoom kunnen beheren.Gebruikmakend van de gepatenteerde software, PinnacleHQ, hebben agenten toegang tot een geavanceerde reeks services, evenals tophulpmiddelen die de leadgeneratie verbeteren, de workflow stroomlijnen en het potentieel voor deal-closing bolster deal.

Pinnacle Realty Advisors staat bekend om het aanbieden van best-in-class ondersteuning en tools van derden aan zowel hun agenten als klanten, waardoor hun succes op de concurrerende onroerendgoedmarkt wordt gewaarborgd.

10. Berkshire Hathaway HomeServices

Warren Buffett is eigenaar van de volgende onroerendgoedmakelaardij,Berkshire Hathaway HomeServices.Het ontstond relatief recent in vergelijking met andere bedrijven, maar het heeft zijn stempel gedrukt in een korte periode als geen ander.

Het is veilig om te zeggen dat het succes te wijten is aan de grootte.Berkshire Hathaway heeft 90 bedrijven binnen het overkoepelende bereik.Het heeft een solide team van makelaars en zal blijven groeien naarmate de tijd verstrijkt.

11. Exit Realty

Volgende isVerlaat Realty.Dit onroerendgoedbedrijf werd in 1996 opgericht door Steve Morris.Steve Morris is een voormalige medewerker van RE/Max en zorgde ervoor dat zijn bedrijf hetzelfde 70/30 beleid volgde als de Keller Williams Company.

Exit Realty bestaat niet zo lang als de meeste andere bedrijven, maar het heeft sterke ambities voor de toekomst.Het zal spannend zijn om te zien hoe het zich in de toekomst blijft ontwikkelen.

12. Electronic Realty Associates

Opgericht in 1972,Elektronische Realty Associates, of tijdperk, is een van de sterkste vastgoedbedrijven.Hoewel niet zo groot, pakken ze een klap in.ERA behoort tot Realogy, een bedrijf dat werkt met groepen als Coldwell en Century 21.

Tussen marketingstrategieën die worden aangeboden aan consumenten en technologie die in hun systeem zijn aangenomen, heeft ERA veel te bieden.Het is veilig om te zeggen dat ze blijven stijgen.

hash-markGROOTSTE VERTALEN VOOR VERTALING VOORWAARDEN

Is groter beter in onroerend goed?

Als u op zoek bent naar een onroerendgoedbedrijf om u te helpen met uw volgende investering, vraagt u zich misschien af of groter beter is.Moet u met het grootste landgoed gaan of iets kleiner en persoonlijkers kiezen?

Het hangt er van af.Bigger kan beter zijn als het bedrijf eerlijke lonen biedt aan zijn werknemers.Kleiner kan echter persoonlijker aanvoelen wanneer u op zoek bent naar een plek.Zorg ervoor dat u klantrecensies leest om te bepalen welke locatie het beste voor u is.

Grootste vastgoedbedrijven in de VS |Eigendomsclub (2024)

FAQs

Grootste vastgoedbedrijven in de VS |Eigendomsclub? ›

In Amerika is Brookfield (102 miljard) de grootste speler, gevolgd door PGIM Real Estate (98 miljard) en Prologis (83 miljard). Van het totaal beheerde vastgoedvermogen bestaat 83,1 procent uit niet-genoteerde vehikels.

Welk bedrijf heeft het meeste vastgoed? ›

Als we bijvoorbeeld kijken naar Unibail-Rodamco-Westfield, de grootste speler op de Nederlandse vastgoedmarkt, dan geven de volgende cijfers inzicht. Het aandeel keerde in 2019 € 10,80 per aandeel uit, een rendement van 9,0%, en analisten verwachten dat het dividend in 2020 op hetzelfde niveau gehandhaafd blijft.

Welke vastgoedfondsen? ›

Top-5 Europese vastgoedfondsen
BeleggingsfondsMorningstar Medalist RatingBase Currency
Cohen & Steers SICAV Eurp Rl Estt Sec LXGoldEuro
AXAWF Eurp Rl Est Secs F Cap EURSilverEuro
DPAM B Real Est Eur Sus Div VBronzeEuro
Kempen (Lux) European Property BNBronzeEuro
1 more row
May 30, 2023

Wie is het grootste vastgoedbedrijf ter wereld? ›

Blackstone , 's werelds grootste vastgoedbedrijf, heeft nog eens $2,2 miljard (£1,8 miljard) opgehaald voor zijn nieuwste Europese opportunistische vastgoedfonds, omdat het wil profiteren van de plateauende vastgoedprijzen.

Wat is het meest succesvolle vastgoedbedrijf? ›

Keller Williams Realty is het grootste franchisemerk in onroerend goed, met een totaal transactievolume van $440 miljard in 2022.

Wat is de beste vastgoedfonds? ›

Top-5 Euro vastgoed
BeleggingsfondsMorningstar Medalist RatingMorningstar Rating Overall
MS INVF European Property ZNeutral★★
Cohen & Steers SICAV Eurp Rl Estt Sec LXGold★★★★★
iShares European Prpty Yld ETF EUR AccNeutral★★
Janus Henderson Hrzn PanEurpPtyEqs H2EURBronze★★★★
1 more row
Dec 4, 2023

Is beleggen in vastgoed nog rendabel? ›

Belastingen en hypotheekrente zijn de afgelopen periode extreem gestegen. In onroerende zaken beleggen is lastig rendabel te krijgen sinds 2023. Door de waardestijging van de panden (gemiddeld 2%) of door de transitie van gebouwen kan nog een rendement worden behaald.

Wat is het verschil tussen een REIT en een vastgoedfonds? ›

Belangrijkste verschillen

REIT's investeren rechtstreeks in onroerend goed en bezitten, exploiteren of financieren inkomstengenererende eigendommen. Vastgoedfondsen beleggen doorgaans in REIT's en vastgoedgerelateerde aandelen. REIT's handelen op grote beurzen op dezelfde manier als aandelen, en hun prijzen fluctueren tijdens de handelssessie.

Waar zit het Rijksvastgoedbedrijf? ›

Het hoofdkantoor van het Rijksvastgoedbedrijf is gevestigd in Den Haag.

Waar valt het Rijksvastgoedbedrijf onder? ›

Het Rijksvastgoedbedrijf is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelatie.

Welk is het meest vertrouwde vastgoedmerk? ›

Dit jaar hebben we in de Lifestory Research 2022 America's Most Trusted® Real Estate Brokerage Study vastgesteld dat HomeSmart de meest vertrouwde makelaardij is. HomeSmart kreeg de beste beoordelingen en vertrouwensbeoordelingen van de populairste makelaarsmerken, beoordeeld door consumenten.

Hoe word je rijk met vastgoed? ›

Ga voor triple winst!
  1. Koop altijd in onder de marktprijs. Zorg dat je aankoop minstens 12% lager dan de marktprijs ligt. ...
  2. Ga voor positieve cashflow. Zorg ervoor dat je gemiddeld genomen maandelijks een positieve cashflow genereert. ...
  3. Verkoop en verhuur altijd boven de marktprijs.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 6672

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.